Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 dasBock said: eski konuymuş ancak ben ITU mezunu elektronikçinin nasıl 2k'ya tav olduğunu anlamadım hakkaten bi yerlerde bi sorun var. ya kendini pazarlamayı beceremiyosun ya da okul hayatın çok boş geçmiş ve ortalaman yerlerde falan. bakım mühendisi olsan bile aldığın paranın en az iki katını alırsın yahu firmada. ben askerliğim olmadan ilk başladığımda mak.müh. olarak 3 alıyodum 2,5 yıl önce. bence bi kişisel gelişim kursuna git bi koçla anlaş ne bileyim bence kendini iyi satamıyosun sorun burda. ankaraya falan da bağlama kendini 2 keata. seyahat oranın arttıkça martın da artar. bu işin raconu böyledir. Abi üni hayatım boş geçti biraz, mezuniyet ortalamam da 2.08 idi. Başarısız bi üni hayatı geçirince ben de bölüme karşı soğudum doğal olarak. SAP sektörü bana kucak açmıştı :D İyi de maaş veriyorlar diye gazı alınca direk girdim. 2000 lira SAP sektöründe junior maaşı için iyi bile. Bir süre dişini sıkıyorsun sonra epey yükseliyor. Mesela ben burada 4 yıl sonra belki 6 falan alırım ama SAP CRM ABAP'çılığında devam ediyor olsaydım bundan daha yüksek bi maaşım olabilirdi. Ha, arkadaşlarım 5e çalışıyorken benim 2ye çalışıyor olmam koymuyor muydu? Köpek gibi koyuyordu. Hem de liseden mezun olurken en başarılı sen iken olayların buraya yönelmesi daha da kötü etkiliyor :) Mezuniyet ortalaması 2.08 olan, herhangi dişe dokunur bi proje yapmamış, iş tecrübesi olmayan adamı işgörüşmelerinde donlarında sallıyor İK'cılar. Normalde özgüveni yüksek biri olsan da, kendini bariz olarak başarısız hissettiğin bi konuda ne yaparsan yap kendini pazarlayamıyorsun. Vestel benim için iyi bir fırsat oldu. Birçok şeyi 2 ay gibi kısa bir sürede toparladım.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 SAP da hangi SAP, elli tane modülü var
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Abap developer idim Customer Relationship Management modülünde. O işle vestel arasında bi başka firmada da çalıştım :D İKSAP TRT BTC ECT VESTEL iki yılda 5. işimde çalışıyorum sdlgj burada kalıcı olcam inş.
Anhora Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Wishmaster said: Mezuniyet ortalaması 2.08 olan, herhangi dişe dokunur bi proje yapmamış, iş tecrübesi olmayan adamı işgörüşmelerinde donlarında sallıyor İK'cılar. Donda sallanmamak için SAP'ye girmek lazım o zaman. Benim de farkım yok şu tablodan şu an sdf
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 2 yılda 5 iş değiştiren adama iş veren iş yerlerinin olduğunu görmek insan gücüne olan inancımızı arttırdı adeta, tebrik ediyorum
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Şansım itülü olmaktı abi. İtü odtü olunca baya iyimser bakıyor şu an vestel işe alım departmanı. Öyle bi politika izliyorlar. Pişman da olmayacaklar. Sonuçta altyapım sağlam, öğrenme hızım ve kapasitem iyi. İnsan bazen yanlış bi yola girip potansiyelini harcayabiliyor. Hepiniz hayatlarınızda doğru tercihlerde bulunursunuz inş.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 hayırlı olsun karşim adına çok sevindim.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 abi itü mezunu adamın 2000 tl ye çalışması saçma bence ama neyse sektörün saçmalığı heralde bu arada 3500 net di mi brüt değil yani
logtrig Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 maasin yarisi nasil kira ve faturaya gidiyo abi nerede yasiyosun izmirde yok mu fistik gibi 600-700 liraya evler, ben mi cok eskide kaldim.
barnacle Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 vestel artık dokuz eylül ve ege üni den adam almıyor diyorlar
Zikko Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 600-700 liraya manisada bile bulamaz düzgün ev. logtrig said: maasin yarisi nasil kira ve faturaya gidiyo abi nerede yasiyosun izmirde yok mu fistik gibi 600-700 liraya evler, ben mi cok eskide kaldim.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Maaş net 3.5 aynen. Abi biraz aceleye geldi ev olayı. 1+1 kıç kadar ev ama eşyalı ve eşyalar sıfır. Bornova meydana yürüyerek 2 dk falan. Kira malesef 1250. Eşyasız olsaydı 950-1000 lira isterlerdi sanırım. Bu civar böyle..
logtrig Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 hayirli olsun abi. airbnb falan kas arada, turistler erasmuscular gelir kalir ortam olur, kiranin yarisindan cogu da cikar.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 airbnb gibi şeylere güvenemem ya. Sabahın köründe çıkıyorum akşam 7-8 gibi geliyorum. Hırlısı var hırsızı var :)
E Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Ayda 250 veririm. kalmak sarti ile haftada 1.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Sen kimin fake'isin? editörün e'si mi bu? :D
Editor Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Bende verebilirim 250 ama zirtpirt gelirim 😂😂😂😂 oyle uzun kalmam misafir ayagi en fazla 3 gun
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 güzel olmuş. vestel iyidir başlangıç için. Benim küçük yeğenim de orada çamaşır makinelerinin programalarını yapıyorlar. o da düşük bir maaşla başlamıştı 2-3 sene önce şimdi 5-6k alıyor. Yüksek lisansıda yaptırdılar. Çalışanlarınının kıymetini biraz daha iyi bilen firmalardan en azından.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Editor said: Bende verebilirim 250 ama zirtpirt gelirim 😂😂😂😂 oyle uzun kalmam misafir ayagi en fazla 3 gun Cansu Dere ile akşam yemeği ayarlarsan neden olmasın?
Editor Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Ayipsin eve cagiririx aksam yemegi filan cok direkt evde acilirsin acilabilirsen karismam;) 😇😋😎😑
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Dragonfire said: güzel olmuş. vestel iyidir başlangıç için. Benim küçük yeğenim de orada çamaşır makinelerinin programalarını yapıyorlar. o da düşük bir maaşla başlamıştı 2-3 sene önce şimdi 5-6k alıyor. Yüksek lisansıda yaptırdılar. Çalışanlarınının kıymetini biraz daha iyi bilen firmalardan en azından. aynen abi, yüksek bitsin, askere gideyim geleyim, maaş da 2-3 katına çıkarsa neden kalmayayım? Bakarsın kalıcı olurum İzmir'de :)
Madcat Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 millet vestel'den kaçıyo, 2 sene maximum kalırsın, hayatına başka yönde geliştirecek şekilde izmirde iş aramaya başla. şaka bi yana, gelmişssin izmir'e hoşgeldin, bi la puerta falan yapak gel.
matama Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 keske, 3d uzerine, php nod js , ios veya android uzerine deneyimli olsan, cok daha rahat yuksek maaslar alirsin. SAP vs tipi isler ancak zamanla sertifika toplayarak yukseliniyor
Öne çıkan mesajlar