Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Madcat said: orc_lord said: mardox said: orc_lord said: Benim asıl favorim Weihenstephaner mutlaka deneyin ;) Harika bir bugday birasi.. Gusta gibi cakma degil korkmayin :) Bavyerali olmasi da ayri guzel. Metro karfur ve buyuk migroslarda mevcut Aynen arada gelen muz aroması da cabası :D bunu fistan'a da sordum kafam güzelken, bilmiom abi dediydi, muz var di mi onun içinde, şerefsiz la-puerta alıştırdı bizi weihenstephaner'a. On numara bira ya :D Aynen Fistan'ın yazdığı şekilde muz aroması mevcut hatta muz dışında bide karanfil var. İkisi de çok rahat geliyor valla damağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 mükemmel ya mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Yerel bira içmezsin anlarımda oto boka çakma demekde ayrı dürzülük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 neutrino said: lan niye koyamadım; http://static.yuppiechef.com/docscache/static.yuppiechef.com/docsraw/category/2176/lobbrandbanner1399361955_499x500q80.jpg Bu rahiplerin yaptığı biralardan mı, bunlar muhteşem gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 tüm içkileri rahiplere mi yaptırsak anasını satiyim. baya iyi yapıyo lavuklar ahahah. kindzmarauli diye bi şarap var pahalı bi şey değil öyle rahipler yapıyo baya güzel tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Allah Aşkın'a yapınca tadı ilahi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Biraları hep rahipler yapıyormuş eskiden zaten. Köylülerin içtiği boklu sudan hastalık kapmamak için bu yöntemi bulmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Koylu her zaman koylu. Lan koyde uretilen yagi pekmezi gorseniz , 1 hafta pinar pastorize sanayinin onunde kamp kurarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Koylu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 hem küçük hem büyük migroslara baktık ama hep efes fıçı varmış meh. hatta heinekenin şişesini bile göremedik galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 trumpdaki migrosta da aynı. heineken 33'lük şişe var ama kutu yok son 1 haftadır falan. kozel diye bi tane var onu deniycem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Aluriel said: trumpdaki migrosta da aynı. heineken 33'lük şişe var ama kutu yok son 1 haftadır falan. kozel diye bi tane var onu deniycem bakalım kozel + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 maltepe avmde satılıyor heineken ben normalde leffe brune ve guiness içerdim yurt dışında bir tadı güzel geldi burada aynı tadı almadım ama gidiyo yine XD bardak lazım belki de ve aç karnına içmiştim güzel kafa yaptıydı asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Balikesirde heinekenler buhar olmus. Migrosta ficiyi birak sise yada kutu bile yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 geçen gün bud içtim kutu da çok güzelmiş tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 bud değil budweiser budvar içeceğin. yanlışını içmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Bud iyi, Heineken çok daha iyi ama bi Heineken'e de 13.5tl verilemiyor, 2 tane içsen 27 tl yuh be. Bud gene 2 tanesi 18tl iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 bira güzel bişi ya ben nerdeyse her ay yeni bir şey keşfedip ona aşık oluyorum. bu aralar 2 favorim var, biri benim 2 alt caddemdeki bir restoranon kendi yaptığı bira, konstanzer. bu direk bockbier, klasik lager bock aslında. Bir de bunun doppelbock versiyonu varmış arada çıkan onu yakalayamadım. Doppelbock'un esprisi şerbetçiotu'nu daha fazla koyuyorlar diğer herşey aynı. bir de bazen alt fermantasyon yerine üst fermantasyon yapıyorlarmış. Diğer bock tarzlarınının hepsi alt fermantasyon tabii ki de. Bir de bunun kardeşi hellesbock var, onu da başarılı buldum. Bu aslında maibock oluyor anladığım kadarı ile. Esprisi helles kadar açık ve rahat içimli ama bock kadar strong bir yapıya sahip. Adamlara sorduğumda bu çevredeki herkesin hallertau denilen bir şerbetçiotu'nu kullandığı söyledi helles'lerinde. Hatta kural gibi bişiymiş helles yapıyorsan bu hop'tan kullanıcaksın gibi. Diğer pale lager'ler için geçerli değilmiş ama. İkinisi de bayağı başarılı. doppelbock'unu da bir bulabilirsem bayağı merak ettim onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 onur markette 14 tl tanesi 50liğin, efesin ürettiği becks mecks içeceğinize mis gibi ithal bunu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Geçen karfurda 6 tane 33luk heineken paket 76tl idi fjdjd Lel çektim direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar