BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Yatak temiz, arkadaşımda eskiden misafir odasında duruyordu şimdi kullanmayacakları için boşa çıktı, yatak erenköy sahrayıcedid camii karşısında. 30 Nisan'da taşınacak ama 28ine kadar verecek birini bulmaya çalışıyor olmadı gece sokağa koyacaz artık kim alırsa, maksat ihtiyacı olan biri varsa ona gitmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Yataklar oyle ucuz seyler degil artik la niye 2 kisilik yatagi sokaga kouyorsunuz yaziktir gunahtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 günah kokan yataklarr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 abi çocukları olacak öteki evde misafir odası olacak olan yeri çocuk odası olarak ayarlıyorlar şimdi, yatak da temiz yatak koyacak yerleri yok, ben de yer olsa ben alacam sdf, aslıdna alsam salona atsam tv nin önüne o da olur gibi de bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Selam, Belediyeyi arasın, gelip alırlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 yatak temiz vurgusu var ama kalite nasil marka model ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 onu akşama bakıp söyleyelim şimdi arkadaşım da şirkette eşi evde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Mesaj kutun dolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 düzletme yapayım; yatak+karyola veriyoruz, para istenmiyor gelen alsın götürsün, bu arada Asriel ile dirsek temasındayız şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 temas başarısız olursa bana karyolanın resimlerini atabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 paramecium said: Selam, Belediyeyi arasın, gelip alırlar. Saygılar. devam etmiyor galiba o hizmet eşyalar için ben bulamadım google da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 bakırköyde biz çöpe bırakıyoz. belediyenin arabası haftada bir falan geziyo bütün sokakları, mobilya tarzı çöp arabasının alamayacağı eşyaları topluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Freecycleda verin bulunur alacak biri. iyi yataksa çöpe bırakmayın yazıktır, bırakacaksanız da naylonla falan sarıp bırakın bence. İki üç lira bişey boya yaparken yere sermelik naylonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Bir güncelleme daha, yatak aslında kesilmiş süngermiş, fotosunu koyacam, öyle yaylı maylı yatak beklemeyin, hani ben üstünde bir kaç kere yatmış biriolarak diyebilirim ki rahat sadece ikikikat sünger olduğunu bilmiyordum, bu detayın da bu kadar geç gelmesi de saçma oldu Ama kkaryola harbi karyola, portakal sandığı değil ona emin olabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 misafir yatakları en tehlikelisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 BabacumMostors said: Bir güncelleme daha, yatak aslında kesilmiş süngermiş, fotosunu koyacam, öyle yaylı maylı yatak beklemeyin, hani ben üstünde bir kaç kere yatmış biriolarak diyebilirim ki rahat sadece ikikikat sünger olduğunu bilmiyordum, bu detayın da bu kadar geç gelmesi de saçma oldu Ama kkaryola harbi karyola, portakal sandığı değil ona emin olabilirsiniz OHOOOOOOO AT AT AT asfklasjklfa sünger diyor la asklfjasklfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 atın sahile liseliler sevişsin üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Yatağı atacaz ama karyolası kaldı, söküp kenara koymuşlar, yatağı taşıyan parçaları ızgara çıta saniyordum ama değilmiş tek parça sunta, yani alacak olanın kamyonet/pick-up türü bir araçla gelmeai gwrekiyor, "yarin akşam alirim ben" diyen çıkmazsa bu gece kapinin onune koyuyoruz çingene falan alır seneye yakacak yapar artık ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Put it in the triangle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 GONDARCENGIZ said: atın sahile liseliler sevişsin üstünde iste gercek bi mahalle abisi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Gençlerin tesis sıkıntısı için iyi olurdu. Belediye ile görüşün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 BabacumMostors said: abi çocukları olacak öteki evde misafir odası olacak olan yeri çocuk odası olarak ayarlıyorlar şimdi, yatak da temiz yatak koyacak yerleri yok, ben de yer olsa ben alacam sdf, aslıdna alsam salona atsam tv nin önüne o da olur gibi de bilemedim Koyacak yer yok diye final yaylı yatağı 20 tl ye vermiştim. Adam gelip alıp gitti ve üstüne 20 tl almıştım. Şu evlerde yer olmaması derdi adamı öldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar