Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 şimdi şöyle: kız arkadaşımla 1 sene birlikteydik, aynı evi paylaşmadık ama aynı evi paylaştığım diğer kız arkadaşlarımdan daha çok sevdim. çirkin bir şekilde değil ama 6-7 ay oldu ayrılalı (aldatmıştır-aldatmamıştır orası da umrumda değil) aynı arkadaş ortamında olmaya devam ettik. başka biriyle mi bilmiyorum, o da umrumda değil. aşık mısın derseniz. -değilim seks birlikteyken çok mu iyiydi derseniz. - değildi kız çok mu güzel. -hayır kızla konuşuyoruz, arkadaş ortamında görüşüyoruz. bende bilmiyorum doğru kelime mi ama bu kız takıntı oldu, başka biri hiç çekici gelmemeye başladı. başka derdim sıkıntım yok, halim vaktim yerinde. hayatta istediğim yerdeyim. bir kaç kere (belki daha fazla) gecem normal geçerken, ve hatta dışarıda başka kızlar bana tatlı tatlı yürürken. (diyorum başka kızlar çekici gelmiyor) bu kız ortamda belirince büyük saçmalamaya başlıyorum. hep bu kıza yükseliyorum ve büyük darlıyorum kızı. bu kadar istenmenin de ne kadar bunaltıcı ve itici bir şey olduğunu da biliyorum, ama bu tutkumu yenemiyorum. -bu hem benim için hem kız için hem de diğer arkadaşlarım için büyük sorun oldu- ne yapsam ne etsem: bunalımdaydım, onu da yendim ama bu kızı yenemiyorum. -pati anonim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 yineliyorum, aşık değilim ama hayatımın herhangi bir evresinde reddedemem diye düşünüyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 alkol falan alıp kafam güzel olunca, paranoya bile yapıyorum kızla ilgili. birlikteyken bile yaptım, normalde hiç böyle biri değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 aşıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 kız mı terk etmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 alışkanlık olmuş. sabah 6 yumurta haşlayıp ye. kızın yanındayken sessizce ossurup suçu ona at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Onla aynı ortama gireceğin gün girmezden on dakka önce falan 31 çek. Bi süre sonra kız bilinçaltında 31le eşdeşleşecek ve sana çirkin gelmeye başlayacak Ya da kızla aynı ortama girme bi daha. Yapamıyosun demek ki ayrılsak da beraberiz olayını ya da gelecek başka bir tavsiyeyi dinle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 yapacak bişi yok. ya kızla tekrar birlikte olup elde ettikten sonra rahatlayıp sıkılacaksın. ya da kız seni istemeyecek ve sen iyice gaza gelip sonunda kavga edeceksiniz bir daha da aynı ortama giremiceksiniz. yine rahatsın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 kızı kıskanıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 imamizer said: kızı kıskanıyor musun? kızın kıskanacağı bir şey kalmadı, acıyor olabilir çünkü normal davranmıyorum kız ortama gelince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Red said: yapacak bişi yok. ya kızla tekrar birlikte olup elde ettikten sonra rahatlayıp sıkılacaksın. ya da kız seni istemeyecek ve sen iyice gaza gelip sonunda kavga edeceksiniz bir daha da aynı ortama giremiceksiniz. yine rahatsın sdfs evet, daha önce de oldu. tekrar birlikte olsak yürümeyecek biliyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 µh said: kız mı terk etmişti kız terk etti, sonra barıştık tekrar birlikte olmayı denedik ama aynı zamanda o noktada saçmalamaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 kendi kendine saplanti yapmissin, kizla ayni ortama girme bi sure, sorma etme. enerjini baskalarina kanalize et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Daha nasıl aşık olucan la. Değilim demen kendini kandırma işte. Bunu ne kadar erken kabullenirsen o kadar erken yoluna bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 aşık değilsin, secks kötü. bize ne soruyon kardeş alla alla, kaç 1-2 hafta sonra unutursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 kaçır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 aylar geçti. unuttum diyorum, görünce/gülünce/sesini duyunca depreşiyor. tek başıma aşabilsem, buraya yazmazdım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Goering said: imamizer said: kızı kıskanıyor musun? kızın kıskanacağı bir şey kalmadı, acıyor olabilir çünkü normal davranmıyorum kız ortama gelince... sen kızı kıskanıyor musun? şimdi mesela ben böyle yenge de kütür kütürmüş desem mesela kızar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 abi sen asiksin galiba asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 kızmam, sonuçta ayrıldık. herkesin kendi hayatı. içten içten kıskanıyorum tabi ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 imamizer said: sen kızı kıskanıyor musun? şimdi mesela ben böyle yenge de kütür kütürmüş desem mesela kızar mısın? eh ole diyince ben elmayi bile kiskanirim olm senden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 aquila said: abi sen asiksin galiba asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Basligi "ted mosby turkce ogrendi, musluman oldu , paticik.com'a girdi" Olarak degistirebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ayrılmayaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar