Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eski kız ark. saçmala

Goering

Öne çıkan mesajlar

şimdi şöyle:
kız arkadaşımla 1 sene birlikteydik, aynı evi paylaşmadık ama aynı evi paylaştığım diğer kız arkadaşlarımdan daha çok sevdim.

çirkin bir şekilde değil ama 6-7 ay oldu ayrılalı (aldatmıştır-aldatmamıştır orası da umrumda değil)
aynı arkadaş ortamında olmaya devam ettik. başka biriyle mi bilmiyorum, o da umrumda değil.

aşık mısın derseniz. -değilim
seks birlikteyken çok mu iyiydi derseniz. - değildi
kız çok mu güzel. -hayır

kızla konuşuyoruz, arkadaş ortamında görüşüyoruz.

bende bilmiyorum doğru kelime mi ama bu kız takıntı oldu, başka biri hiç çekici gelmemeye başladı. başka derdim sıkıntım yok, halim vaktim yerinde. hayatta istediğim yerdeyim.

bir kaç kere (belki daha fazla) gecem normal geçerken, ve hatta dışarıda başka kızlar bana tatlı tatlı yürürken. (diyorum başka kızlar çekici gelmiyor) bu kız ortamda belirince büyük saçmalamaya başlıyorum. hep bu kıza yükseliyorum ve büyük darlıyorum kızı.

bu kadar istenmenin de ne kadar bunaltıcı ve itici bir şey olduğunu da biliyorum, ama bu tutkumu yenemiyorum. -bu hem benim için hem kız için hem de diğer arkadaşlarım için büyük sorun oldu-

ne yapsam ne etsem:
bunalımdaydım, onu da yendim ama bu kızı yenemiyorum.

-pati anonim
Sosyal ağlarda paylaş

Onla aynı ortama gireceğin gün girmezden on dakka önce falan 31 çek. Bi süre sonra kız bilinçaltında 31le eşdeşleşecek ve sana çirkin gelmeye başlayacak

Ya da kızla aynı ortama girme bi daha. Yapamıyosun demek ki ayrılsak da beraberiz olayını

ya da gelecek başka bir tavsiyeyi dinle sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

yapacak bişi yok. ya kızla tekrar birlikte olup elde ettikten sonra rahatlayıp sıkılacaksın. ya da kız seni istemeyecek ve sen iyice gaza gelip sonunda kavga edeceksiniz bir daha da aynı ortama giremiceksiniz. yine rahatsın sdfs

evet, daha önce de oldu. tekrar birlikte olsak yürümeyecek biliyorum ama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...