Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boşanıyorum

Selamisahin

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

en büyük dert nasıl oyun oynayacağız evlenince.

valla o sorun cidden. oyun oynamayan sevmeyen kadın otomatik olarak gıcık oluyor o duruma.

böyle "yahu o dizisini izlerken, arkadaşıyla gezerken ya da gece uyurken oynarım" da feci bir yanılgı. sonra suratınıza tokat gibi yapışıyor çünkü kimi şekillerde.

o yüzden böyle hani akşam evde işi ile ilgili zorunlu vakit ayırması gereken bir kişiyle evlenirseniz win-win =))

yoksa da bayağı anlayışlı bir eş olması veya oyun oynamayı bırakmanız gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Patice said:

Yinede çok sert laflar bunlar. Üzüldüm bir kadın olarak.

neyine üzülüosun "bir kadın olarak"

kadına edilmiş bir laf yok. ilişkinin temelleri ve şu an bir sorumluluğun getirdiği ek yük vs konuşuluyor arkadaşın yazdığında?

Yanlış kısmı alıntı yapmış olabilirim, genel olarak söylemleriydi kastım. Yalnızca ilişki üzerinden değil kadınlar üzerinden de yorum yapılyor çünkü. İlişki dediğin şey tek kişi mi yaşanıyor. Tabi ki muhattap kadın. Aynı şeyleri eşinize gidip söyleyin farklı tepki gösteriyorsa tebrik ettiğimi söylersiniz kendisine.
Sosyal ağlarda paylaş

olay sadece oyun degıl arkadaslar, oyuna indirgemeyin.

olay sizin ve onun özel alanınız, boş ve kdninize ayırdıgınız vakitler. Karşı tarafın buna saygısı yoksa tabıkı surtusme olur sorun cıkar.
İlber hoca bile dedi yahu, türk toplumu kendi özel zamanını kendi kullanamıo ondan boşanıolar diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Patice said:

Yanlış kısmı alıntı yapmış olabilirim, genel olarak söylemleriydi kastım. Yalnızca ilişki üzerinden değil kadınlar üzerinden de yorum yapılyor çünkü. İlişki dediğin şey tek kişi mi yaşanıyor. Tabi ki muhattap kadın. Aynı şeyleri eşinize gidip söyleyin farklı tepki gösteriyorsa tebrik ettiğimi söylersiniz kendisine.

her kadının senin gibi düşüneceği yanılgısına girmesen daha güzel olur aslında

özellikle 1 evlilik atlatmış çoğu kadının olaya daha taktiksel baktığını bilmen gerekir.

evlilik sadece o "aşk" hissi değil çünkü. ha ilk seferinde tamamen mutlu olacağın birini bulmak güzel ama günümüzde giderek zorlaşıyor beklentiler ile gerçeklerin uyuşması
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

O dizisini izlerken oynarım gerçekten büyük bi yanılgı denedim başta olmuyor, sürekli oyun oynuyorsun biraz benimle ilgilen'e dönüyor olay sende saf saf ee ama dizi izliyorsun desen kurtarmıyor malesef taktiğimi yukarıda anlattım , direk dizideki karakterlere ana avrat küfür ediyorum (diziyi 20 dk takip et kim gıcık karakter direk cıkıyo ortaya) baktı rahatsız oluyorum hadi sen playstation'da takıl diyo :)
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

olay sizin ve onun özel alanınız, boş ve kdninize ayırdıgınız vakitler. Karşı tarafın buna saygısı yoksa tabıkı surtusme olur sorun cıkar.
İlber hoca bile dedi yahu, türk toplumu kendi özel zamanını kendi kullanamıo ondan boşanıolar diye.

çoğu kişinin "oyun" olayına bakışı kötü ama.

arkadaşlarla balığa gidiyorum desen, gece çıkıyorum desen, maç yapıcam desen kızmayacak kadın, "oyun oynayacağız" dediğinde bunu kabullenemeyebiliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Patice said:

her kadının senin gibi düşüneceği yanılgısına girmesen daha güzel olur aslında

özellikle 1 evlilik atlatmış çoğu kadının olaya daha taktiksel baktığını bilmen gerekir.

evlilik sadece o "aşk" hissi değil çünkü. ha ilk seferinde tamamen mutlu olacağın birini bulmak güzel ama günümüzde giderek zorlaşıyor beklentiler ile gerçeklerin uyuşması

Çok çok haklısın. Ben sadece söyleminin sert olduğunu düşündüm.
Sosyal ağlarda paylaş

GenjuroXXX said:

barbu said:

O dizisini izlerken oynarım gerçekten büyük bi yanılgı denedim başta olmuyor, sürekli oyun oynuyorsun biraz benimle ilgilen'e dönüyor olay sende saf saf ee ama dizi izliyorsun desen kurtarmıyor malesef taktiğimi yukarıda anlattım , direk dizideki karakterlere ana avrat küfür ediyorum (diziyi 20 dk takip et kim gıcık karakter direk cıkıyo ortaya) baktı rahatsız oluyorum hadi sen playstation'da takıl diyo :)

bizimki reklamlarda sardırıyo bana asdf
Sosyal ağlarda paylaş

tabi canım var oylesi, ama denk gelınce ona hatırlatmak gerek "ulan ıckımmı var kumarımmı,karıya kıza mı gıdıorm 2 mac atıp cıkıcam yahu"
diye :p

Kadınlarla ilgili temel konulardan bırıde, cogu kadın birsürü şeyi arkadaslarına anlatabilmek için yaşıyor.
Bu yüzden arkadaşlarına "oyun oynadıgınızı" anlatamıyorsa sorun baslıyor. Benimki çok şükür hiç sorun çıkarmaz bu konuda ( bende melekim tabi orası ayrı )

Bu tespiti tipi çirkin olan ama facebooku profil fotosu guzel olan bı arkadasımın sevgılı yapmasıyla koydum, daldan dala atlıyordu herif, meğersem işte kızlar arkadaşlarına internetten bakın sevgılım bu dıye hava atıyorlarmıs.
O romantiklikler, sosyal paylasımlar belkide tatiller falan hep çok sevdikleri ama sevmedikleri arkadaşlarına anlatabilmek için.

Aslında bakınca, erkeklerdede benzer bir durum var. Çapkınlık yapan adamların, playboların falan diğer insanlara anlatmasını engellerseniz, hiç keyif almayacaklardır. Üstü açık bi arabaya sahip olupta bomboş bir şehirde dolaşmak gibi bişey yani.
Zaten bu yüzden sequo gibiler foruma gelip hava basıyorlar, çünkü bir sürü şeyin başkasına anlatmayınca manası yok.

Konuya dönelim, arkadaş ortamı sizin oyun oynamanızı kaldırmayan bi hatunla beraberseniz iş sıkıntı, cidden.

Dworgian said:

Suark said:

çoğu kişinin "oyun" olayına bakışı kötü ama.

arkadaşlarla balığa gidiyorum desen, gece çıkıyorum desen, maç yapıcam desen kızmayacak kadın, "oyun oynayacağız" dediğinde bunu kabullenemeyebiliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Selamisahin said:

Destek veren ve güzel temenni dileyenlere tesekkurler. Mayis sonuna evden ayrılıp, hemen akabinde anlaşmalı boşanmaya karar verdik.

Kadikoy civarina taşınsam diyorum. İyi olacak gibi.

OP arkadaşa şu postundan sonra resmen ''diego bir dur allahını seversen zaten ortalık karışık'' çekilmiş gibi oldu 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...