Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boşanıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
30'a merdiven dayadık hala eve zil zurna geliyorum, sabaha kadar dışarıda eğlenebiliyorum falan.

sizin içiniz geçmiş diye kendinizi rahatlatmak için herkes böyle diye düşünmeyin. hayat kısa, eğlenmenize bakın.
Mesaj tarihi:
Yaz geliyo Selami.. Yazın sıkıntı değil ama kış gelince zor olur :( Geceler soğuk, karanlık.. Boşanma. Al sevgilini Caddebostan sahile in, bisiklete binin, dondurma yiyin.. hayat kısa kuşlar filan.. <3
Mesaj tarihi:
Haftasonu temizlik yapiyoruz, gelen misafire hazily k yapiyoruz, gune hazirlik yapiyoruz, yatili gelen akrabaya sehri gezdiriyoruz diye bi halt yapamazlar. Birde cocuk olursa of ki ne of
Mesaj tarihi:
Patice said:

Yaz geliyo Selami.. Yazın sıkıntı değil ama kış gelince zor olur :( Geceler soğuk, karanlık.. Boşanma. Al sevgilini Caddebostan sahile in, bisiklete binin, dondurma yiyin.. hayat kısa kuşlar filan.. <3

boşansın, sevgilisini alıp gezsin ne var?
Mesaj tarihi:
Holy said:

30'a merdiven dayadık hala eve zil zurna geliyorum, sabaha kadar dışarıda eğlenebiliyorum falan.

sizin içiniz geçmiş diye kendinizi rahatlatmak için herkes böyle diye düşünmeyin. hayat kısa, eğlenmenize bakın.

oo marifet
  • Yeni Oluştur...