Holy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 30'a merdiven dayadık hala eve zil zurna geliyorum, sabaha kadar dışarıda eğlenebiliyorum falan. sizin içiniz geçmiş diye kendinizi rahatlatmak için herkes böyle diye düşünmeyin. hayat kısa, eğlenmenize bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 bende 5000'e yüriyim yandan yandan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 bana da lazım ya burda mı kasılıyor post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 selam millet, iki post kasayım dedim. op bence boşan abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 var mı kadıköye gelen bu akşam? burdan iş çıkar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 madalyasız köylüler toplanmış hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Nedir son durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Patice said: Ya sen evli diil miydin -_- Evliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 cocuk yapmaya karar verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Şöyle bi konuya ihtiyaç varmış aslında evlilik işleri diye bi başlık açılabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Aşırı korkudan yazamıyorum garbage'a göndercekler diye.. Ama bence haklısınız 😬 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 5000 bin madalyası daha tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Selami, Son durum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Selami aldığı boşanma kararını unuttu ikinci balayında biz hala tartışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Ev arıyordu en son . Kolay mı ev bulmak hele birde bekar bir erkek için. Millet 50 yaşında buruşmuş karılarını kıskanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Yaz geliyo Selami.. Yazın sıkıntı değil ama kış gelince zor olur :( Geceler soğuk, karanlık.. Boşanma. Al sevgilini Caddebostan sahile in, bisiklete binin, dondurma yiyin.. hayat kısa kuşlar filan.. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 kuşları hiç düşünmemiştim şimdiye kadar 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Haftasonu temizlik yapiyoruz, gelen misafire hazily k yapiyoruz, gune hazirlik yapiyoruz, yatili gelen akrabaya sehri gezdiriyoruz diye bi halt yapamazlar. Birde cocuk olursa of ki ne of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Ooooo hayirli olsun karsim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 iyi hadi kutlarim mori.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Patice said: Yaz geliyo Selami.. Yazın sıkıntı değil ama kış gelince zor olur :( Geceler soğuk, karanlık.. Boşanma. Al sevgilini Caddebostan sahile in, bisiklete binin, dondurma yiyin.. hayat kısa kuşlar filan.. <3 boşansın, sevgilisini alıp gezsin ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 boşanmadan sevgilisini alsın diyor, bence de haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 sora karısı bir foto çektirsin gizlice, iliğini sömürsün adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Sdsfds donuna kadar alır kadın milleti valla.. Aferin bize sdsdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Holy said: 30'a merdiven dayadık hala eve zil zurna geliyorum, sabaha kadar dışarıda eğlenebiliyorum falan. sizin içiniz geçmiş diye kendinizi rahatlatmak için herkes böyle diye düşünmeyin. hayat kısa, eğlenmenize bakın. oo marifet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar