dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Patice said: Başak - Sarışın, ela gözlü, biraz tombik 1.60 boylarda Melis - Normal kız. İnce 1.70 falan. Biraz tiki. Tuğçe - Uzun saçlı, gözlüklü, eğlenceli falan.. alemlerin cocuguyum diyenler melise.. kimse secmez bunu sansim olsun bari diyenler basaga.. nerdler de tugceye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Patice said: Başak - Sarışın, ela gözlü, biraz tombik 1.60 boylarda Melis - Normal kız. İnce 1.70 falan. Biraz tiki. Tuğçe - Uzun saçlı, gözlüklü, eğlenceli falan.. Melis'le bir çay içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Başak'ın kiloları Melis'e versek. Melis'in boyu Başak'a versek. Tuğçe'nin eğlenceyi de Başak'a versek. Başak'ın adını da Melis yapsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Bence güzel bir karışım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 amma uzamış lan bu konu. özet geçin pliiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 bana uymadı hiç biri başka yok mu uzun sarışın zayıf falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 KuddusiMavra said: amma uzamış lan bu konu. özet geçin pliiz. valla bende ortadan girdim mal beğeniolar şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 dana22 said: eh gercekci bakarsak 30 kusurunde gece barda tanistigin bayanlar genelde senin benim kara kasima kara gozume gelmiyordur.. Gercekci bakarsak 18 yasinda da olsan farketmiyor o is. kasarlanmislarin gittigi barlara degil citirlarin gittigi mekanlara gideceksin. Bar olur cafe olur restaurant olur. 25+ hatunlar sekil yapayim erisilmez olayim tribindeyken 18-20 ler yiyecek gibi bakiyor. Yasim 28. 30dan hic cekincem yok. Kafam rahat Om atmisim bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 nasıl heyecanlandıysan artık yazarken asdsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 bir de barda öküz gibi bakılıp gidip konusamayanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: ya abi dsfs çok net bi mesaj atmış, ne dedin ki hafta sonu geçsin görüşelim dedim.. şimdi hafta sonunu onla öldürmeyek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Patice said: Başak - Sarışın, ela gözlü, biraz tombik 1.60 boylarda Melis - Normal kız. İnce 1.70 falan. Biraz tiki. Tuğçe - Uzun saçlı, gözlüklü, eğlenceli falan.. hangisi izmirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Bobrek.avi mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 oyun seven qızlar eklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Degilse temmuzda turkiyedeyim soyle ege kiyilari boyunca keyifli bir tatil dusunuyorum. En Neseli, en problemsiZ hangisiyse ona talibim. 2 tane de alabilirim. sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Patice said: Başak - Sarışın, ela gözlü, biraz tombik 1.60 boylarda Melis - Normal kız. İnce 1.70 falan. Biraz tiki. Tuğçe - Uzun saçlı, gözlüklü, eğlenceli falan.. tuğçe rezerve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 e evlilik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Başak'ı spora yazdıralım seneye alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Llama said: e evlilik ? öğrenmezse vurmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Vazgeçtim boşanmaktan, sizin bu hallerinizi gördükten sonra. 8 senedir tek bir ilişkiyle yaşadım, sonrasına uğraşmak yorucu geliyor şimdi bakınca. askdjkasfjklaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 tuğçe en mantıklı seçim gibi duruyor aralarında. başvuran arkadaşlara başarılar şimdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 HAYDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 aferin paticik, 1 evliliği daha kurtardık. figüranları yevmiyeleriyle kumanyalarını verin ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Selamisahin said: Vazgeçtim boşanmaktan, sizin bu hallerinizi gördükten sonra. 8 senedir tek bir ilişkiyle yaşadım, sonrasına uğraşmak yorucu geliyor şimdi bakınca. askdjkasfjklaf. hakket mi la bir aile kurtardık mı şimdi yeminlen cennetin kapısını araladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 30+ bekarım güzel kızlara bakarım kızlar eklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar