bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 hahaha http://gifrific.com/wp-content/uploads/2012/06/Boy-That-Escalated-Quickly-Anchorman.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Sende brad pitt fotosu koy bu kıllı maymunlar medeniyet görsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Patice said: Forum özüne döndü yine off.. Yengeniz patice gider.. hakket sana yenge titlesi neden verilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Benim madalyam bile yok ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Llama said: Patice said: Forum özüne döndü yine off.. Yengeniz patice gider.. hakket sana yenge titlesi neden verilmiyor Titlesi ne ya allahın kırosu. Title ı diyeceksin title ı. TAY TIL Taytıl şimdi hadi yallah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 bu topike bir daha yazmam herkes ayarı bana veriyor arkadaş ya sanki adamı ben boşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Geyikli tayt'ıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 hehhe komikli yenge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Llama said: hehhe komikli yenge Sonra beni neden sevmiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Patice said: Ben de devlette okudum. Kolejde okuyanlarla ilgili tek hasetliğim kızların çok güzel erkeklerin yakışıklı olmasıydı. Fakirler çirkin oluyor sanırım :( Sunu bnde dusunmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Keşke öyle demeseydin seni de incitirler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 fakir veledi bütün gün salcalı ekmek yiyio tabi çirkin olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Bende hep devlette okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Zengin iş adamı zengin çevrede dolaşıyor tabi ki sarışın kolejli bir kadınla evlenecek. Çocuklarının çirkin olma şansı yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 kahrolsun zengnler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Biraz o is bakim krem vs de bakiyor. 15 yasindaki kizi koy yagmur camur demeden tarlaya orsya buraya. Tek bildigi kimyasal sabun olsun cildi 40 yas tryzelere donuyor. Diger tarafta zengin kidini koy ve bir suru bakim vs olsun bebek gibi teni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 45 k okul ne veriyormus oyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 MAC'ten alışveriş yapıyolar bide. gozumun onunde 450 lira vermisti zalımın kızı 3 parça şeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 liseyi devlette gerisini özelde okudum hep. ikisi de aynı bok sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Bende ilk maaşımı aldığımda 600 tl'ye 3 tane krem almıştım. Baktım hayatım değişmiyor bıraktım o işleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 bişey diycem kozmetik harcamalarına yakınırsanız bozuşuruz. harcayacaklar tabii, her şey siz erkekler için değer bilmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 patice yeni promosyon kod fonksiyonu aktif ediyoruz, sana bir güzellik yapayım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Theridone said: MAC'ten alışveriş yapıyolar bide. gozumun onunde 450 lira vermisti zalımın kızı 3 parça şeye. Ya o diilde Mac falan, kaçmıyo bişey.. Geçen gün Suark'ta No-make up make up'tan bahsetti. Neymiş efeemm paticikte görmüş.. Ne ayaksınız :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 bingildak said: patice yeni promosyon kod fonksiyonu aktif ediyoruz, sana bir güzellik yapayım ;) Ne promosyonuuuuuuuuu sen MAC'ta mi çalışıyosun? Kampanya mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar