Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boşanıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla aklımdan geçiyor zaten öylesi. Anne, baba kısmı sıkıntı. Bizden daha çok üzülecekler haliyle.

Ekleme: Ya hu sebep, sırf "artık konuşmuyoruz" değil tabii. Var elbette bir şeyler, o kadarı bana kalsın :)
Mesaj tarihi:
Fistan said:

bence de boşanmadan söylemeyin
darlarlar barışın diye
barıştırmaya çalışırlar

this + eğer aileler arasında önceki süreçte sorunlar yaşanmıssa, bunlar tekrar gün yüzüne çıkabilir, daha yıpratıcı bi sürece neden olur.

eğer ikinizde boşanmakta kararlı iseniz ve mal / mülk paylaşımında sıkıntınız yoksa, ikiniz beraber tek bir avukata gidin ve anlaşmalı boşanın. çok daha kısa sürer bu şekilde, çünkü süreç ne kadar uzarsa o kadar yıpratıyor.
Mesaj tarihi:
Selamisahin said:

1 saat önce karar verdik hanımla. Uzundur zaten yapmamız gerekiyordu da erteliyorduk hep konuşmayı. Bu akşam oldu, bitti.

İçimden birileriyle paylaşmak geldi fena halde 15-20 dakikadır. Anneme, babama hönk diye söylemeyeyim dedim. Yakın arkadaşlara da gece gece "ben boşanıyorum la" diye mesaj da atamazdım. Sosyal medya (ekşi/face/twitter) üstünden de yazamazdım, hiç olmaz öyle.

Pati iyidir, iyi. Ohh iyi oldu biraz yazmak. Sırf rahatlayayım dedim, işe yaradı biraz.

hayırlısı olsun.
Yanacak için uzun süre.
Ama geçecek.
  • Yeni Oluştur...