neutrino Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 detay vermemiş de belki önceden çok fena kavga vs olmuş olabilir, yoksa niye naber nasılsınla geçsin günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 geçmiş olsun, metin ol... (benim gibiler bir ilişkiyi bile atlatamıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Arada sevgi bitmişse zorlamayacaksın en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 bence iletisim eksikligi var siddetli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 3.5 yıl yeterli evlilik için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 şu hassas zamanında pati trölüne düşmezsin umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ulan burda bile tanımadığı halde arayı düzeltmeye çalışanlar olmuş klasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 karşim sana kız mı yok unutur gidersin fikstüre bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Aluriel said: ulan burda bile tanımadığı halde arayı düzeltmeye çalışanlar olmuş klasik abi hayat bu kimi bozayim der kimi yapayim der..surer gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 benden sana bir tavsiye, bu iş en kolay yoldan bitsin istiyorsan, hiç ailelere ve çevreye haber vermeden, gidip boşanın. sonra söylersiniz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 bence de boşanmadan söylemeyin darlarlar barışın diye barıştırmaya çalışırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ben de anlamadım ayrı odalarda takılmanız ve sadece yemekte merhabalaştığınız için mi boşanıyorsunuz? sebep ver bize ahbap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Valla aklımdan geçiyor zaten öylesi. Anne, baba kısmı sıkıntı. Bizden daha çok üzülecekler haliyle. Ekleme: Ya hu sebep, sırf "artık konuşmuyoruz" değil tabii. Var elbette bir şeyler, o kadarı bana kalsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Fistan said: bence de boşanmadan söylemeyin darlarlar barışın diye barıştırmaya çalışırlar this + eğer aileler arasında önceki süreçte sorunlar yaşanmıssa, bunlar tekrar gün yüzüne çıkabilir, daha yıpratıcı bi sürece neden olur. eğer ikinizde boşanmakta kararlı iseniz ve mal / mülk paylaşımında sıkıntınız yoksa, ikiniz beraber tek bir avukata gidin ve anlaşmalı boşanın. çok daha kısa sürer bu şekilde, çünkü süreç ne kadar uzarsa o kadar yıpratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Selamisahin said: 1 saat önce karar verdik hanımla. Uzundur zaten yapmamız gerekiyordu da erteliyorduk hep konuşmayı. Bu akşam oldu, bitti. İçimden birileriyle paylaşmak geldi fena halde 15-20 dakikadır. Anneme, babama hönk diye söylemeyeyim dedim. Yakın arkadaşlara da gece gece "ben boşanıyorum la" diye mesaj da atamazdım. Sosyal medya (ekşi/face/twitter) üstünden de yazamazdım, hiç olmaz öyle. Pati iyidir, iyi. Ohh iyi oldu biraz yazmak. Sırf rahatlayayım dedim, işe yaradı biraz. hayırlısı olsun. Yanacak için uzun süre. Ama geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 mutlu olun. ikiniz birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 sipeyskeyk said: ben olsam foruma yazmak yerine şuan bir arkadaşımı zorla rakıya çıkarmıştım. sanırım bende bunu yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Ben de ilk esimden 3 yilin ardindan ayrildim. Zordu ama geciyor iste, insan ilk baslarda ne yapacagini bilemiyor. Uzulme. Cok da raki icme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 sen forumda hiç evliymiş gibi bi izlenim vermiyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Forumdan kiz tavlamak icin oyle davranmis olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 16 yaşında evlendi o, gelenek öyle onların orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 oh forumdan kiz mi ? noooo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Aluriel said: 16 yaşında evlendi o, gelenek öyle onların orda 16 da bosaniliyor babo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 21-24 arasi evliydim iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar