Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teknolojik Cenabetlik

Grego

Öne çıkan mesajlar

Çernobilden bu yana üzerimdeki teknolojik cenabetliği atamıyorum. İlk aldığım atari kasedinden tutun da, şu zamana kadar aldığım 4 ürünün 3 ü sorunlu çıkıyor.

Son 2 ayda; 1 ölü piksel li samsung telefon ve 1 ekranı engebeli lg tv ye denk geldim. 3 sene önce aldığım laptopta ise 1 adet ölü piksel çıktı. Tek ölü pikseli değiştirmiyorlar biliyorsunuz. Hepsi yeni alınan ürünler. Hepsinde parça değişti.

Kurşun dökmeyi bilen var mı yada bakır leğim falan mı dökülür, nedir bunun çaresi.
Sosyal ağlarda paylaş

evet o aynı bölgede çıkma mevzusuna direkt değişiyor üretim hatası olduğu için. ama konu ben olunca, öyle olmaz. 1 tane çıkar ve ekranın köşesindedir. ve de KIRMIZIDIR.

telefonun ekranı değişti. şimdi de fotoğrafı netlemesi 30 sn sürüyor. yine servise gidecek.

şaka sanıyorsunuz da ben hakkaten döktürücem kurşun.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bilmiyorum ama cidden şans işi elektronik. 2. el aldığım ürünler bile sorunsuz oluyorlar hep. Bozulan aletler yok mu? Oldu tabi ama ya birebir değiştirdiler ya da para iadesi aldım hep.

Monitörlü cihazları kesinlikle online almam şu ölü piksel olayı yüzünden. Bir kez aldım, onda da sorun yoktu tabletimde.

Her zaman alacağım mağazada ürünü açtırıp ölü piksel testi yaptırırım. Bir tane bile ölü piksel olursa yenisini getirip açmalarını istiyorum ve açıyorlar da.

Siz de biraz kıçınızı kaldırıp zaman ayırırsanız bu ince detaylara sıkıntı yaşamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

benim de hep sağlam çıkıyo. ikinci el bile olsa sıkıntı yaşamadım henüz.

ama benden bir şey görüp alana kesin bozuk çıkıyo ben de o işi çözemedim. ebayden kindle aldım sağlam çıktı. abim de görüp aldı ölü piksel çıktı. g930 aldım sağlam çıktı arkadaş görüp aldı bi tarafı bozuk çıktı. artık biri bir şey görüp beğenince aman abi diyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...