Grego Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Çernobilden bu yana üzerimdeki teknolojik cenabetliği atamıyorum. İlk aldığım atari kasedinden tutun da, şu zamana kadar aldığım 4 ürünün 3 ü sorunlu çıkıyor. Son 2 ayda; 1 ölü piksel li samsung telefon ve 1 ekranı engebeli lg tv ye denk geldim. 3 sene önce aldığım laptopta ise 1 adet ölü piksel çıktı. Tek ölü pikseli değiştirmiyorlar biliyorsunuz. Hepsi yeni alınan ürünler. Hepsinde parça değişti. Kurşun dökmeyi bilen var mı yada bakır leğim falan mı dökülür, nedir bunun çaresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 abi ben alienware laptop almıştım*, aynı bölgede 2 adet veya farklı bölgelerde toplam 3 adet ölü pixel oluyorsa değiştiriyorlar. farklı bölgelerde 2 tane vardı. bütün biriktirdiğim parayı vermiştim lan. nasıl acıdı anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Önce rq atmayı kesiceksin ondan sonra düzelir !!! Ooooo manyaglaaafff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Çareyi bilmiyorum ama henüz aldığım hiç bir elektronik alet bozuk çıkmadı. Hepsini de çatır çatır yıllarca kullandım. Şanssız insanlar doğal seleksiyon ile silinip gidecek bence yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Sende mi doğu karadenizlisin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 evet o aynı bölgede çıkma mevzusuna direkt değişiyor üretim hatası olduğu için. ama konu ben olunca, öyle olmaz. 1 tane çıkar ve ekranın köşesindedir. ve de KIRMIZIDIR. telefonun ekranı değişti. şimdi de fotoğrafı netlemesi 30 sn sürüyor. yine servise gidecek. şaka sanıyorsunuz da ben hakkaten döktürücem kurşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 oha bu sırf bende var sanırdım hatta internet ortamından hayatta elektronik bir şey alamıyorum ne aldı isem hep bozuk çıktı hele teknosa oradan da ne alsam bozuk çıktı ya da 1 ay içinde elimde kalıyor şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 baska birine aldırın siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 bende küçüklükten beri bahtsızım baya. her aldığım şey ya kırılır ay bozuk çıkar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 nefreti murphy'e channel edin beyler, hep o piçin suçu bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 silmeseydin elesso iyiydi :d belki bahtin donerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Benim kullandigim seyler bozulmuyor nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 kullanılıp bozuluyor değil ya, alıp bozuk çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 monster alın, tek ölü pikselde değiştiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Bende sadece ölü piksel olayı Dell XPS'te olmuştu bende gidip iade etmiş ömürlük Sony Vaio'yu almıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Fistan said: silmeseydin elesso iyiydi :d belki bahtin donerdi yazdığım şeyi okuyunca asabım bozuldu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Stajyer den kaynaklaniyor hep bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Mayıs ortası gibi okutuyorum kendimi, ayarladım. Birinin hakkını yedim heralde. Instant karma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Gallant said: Stajyer den kaynaklaniyor hep bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Abi bilmiyorum ama cidden şans işi elektronik. 2. el aldığım ürünler bile sorunsuz oluyorlar hep. Bozulan aletler yok mu? Oldu tabi ama ya birebir değiştirdiler ya da para iadesi aldım hep. Monitörlü cihazları kesinlikle online almam şu ölü piksel olayı yüzünden. Bir kez aldım, onda da sorun yoktu tabletimde. Her zaman alacağım mağazada ürünü açtırıp ölü piksel testi yaptırırım. Bir tane bile ölü piksel olursa yenisini getirip açmalarını istiyorum ve açıyorlar da. Siz de biraz kıçınızı kaldırıp zaman ayırırsanız bu ince detaylara sıkıntı yaşamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 benim de hep sağlam çıkıyo. ikinci el bile olsa sıkıntı yaşamadım henüz. ama benden bir şey görüp alana kesin bozuk çıkıyo ben de o işi çözemedim. ebayden kindle aldım sağlam çıktı. abim de görüp aldı ölü piksel çıktı. g930 aldım sağlam çıktı arkadaş görüp aldı bi tarafı bozuk çıktı. artık biri bir şey görüp beğenince aman abi diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar