fenn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Foto ve yazilanlarin dogru oldugunu varsayarak bende uzuldum. 10 tl yl ilkokul cocugu begenmiyorken sen mutlu olup resmini cekiyorsun 20 tl nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 tabletle ne alakası var fakirlikle ne alakası var göz dolmasıyla ne alakası var dramla ne alakası var MANYAK MISINIZ ABİ BİLEREK Mİ YAPIYOSUNUZ SDFDSAF sonra niye delirdin diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Kanyon da bikaç mekanda içiyoruz şarap hoş iyi oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 abi cidden insan kendisinden başka hiç bişeyi algılamamalı. yada algı sınırının kendi vucudundan ibaret olduğunu bilmeli, gerisinde belli bir yüzde yanılma payı bırakmalı. sakıncası şu ki kendinden başka algıladığın herşeyde belli bir yüzdede yanılıyorsun ve o yanılmış algın kendi dışındaki gerçekliğe etki ediyor çünkü her nekadar yanlış alglasanda sende algı dünyasındasın ve toplum algısı genel geçer kuralları koyarak gerçeği insan alglarına göre inşa etmeye çalışırken orasından burasından tutup çekiştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 senin icmene gerek kalmamis abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 8 liralık şarabın kafası bambaşkaymış 1000tl ye şarap alsan böyle kafa yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 algıyı yanlış kullanmışım algı yazdığım yerlere kanı-kanıya varmak koyun. içmem gerek arada bi kere lise zamanıydı iki şişe şarap içmiştim ikincide yanımdaki şarap şişesini elimden alıp içme yeter demişti. kovalamıştım baya bi boş arsada gülerek felan sonunda elinden almıştım. sonra tel örgüler vardı arsanın, biri basmış üzerine tel örgünün salıncak gibi oturulacak kıvama gelmiş. oturdum orda karda yağıyor bi yandan. yanımdaki geç oldu eve gidelim felan dedi sen git dedim. bırakmak istemedi o halde orda sonra anlayınca inadımdan vazgeçmeyeceğimi bıraktı gitti. bende biraz öyle oturup eve gitmiştim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 .20 tl ye sevinmek uzdu gardas. Ardinda soylenemeyen o mute azi hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 @MAL Su dolu bardağın içine kalem koy ve yan taraftan bardağa bak, bu kadar diyorum ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 ne hayatlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 bak ya ne dedim ben az önce? niye böyle kinayeli laflarla kanıya varıyosun Sliphatos? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 amk tam canım şarap çekti diyodum,son bi kaç postu okuduktan sonra mantar almaya karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 malı çok eğlenceli bulan tek ben değilim değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Ya ben mal'ın cidden mal olduğunu düşünüyordum, bi kaç postta sana kötü şeyler söylemiş olabilirim. Üzüldüm geri alıyorum, iban yazdığın topic olursa 5tl ateşlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 abi işin kötü yanı herkese oluyor bu. farkına varanlar var varmayanlar var. varmayanların vay haline. nasıl algılanırsan o oluyosun. çok yaptım ben öyle. allahım sen beni insan algısından koru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Hani derler ya sen sıfattan kaybediyorsun diye; sen de nickden kaybediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Mal diye nick alıp insan algısından korkmak mazoşistliğe girmiyor mu Mal abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 şimdi yarısına geldim şarabın artık kaldırmaz kafa onu başka zaman açıklarım civcivhead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 mazoşistliğe değil yanlızlığa giriyor o. yanlız adamın hayatındaki herşey gibi kelimelerin anlamıda kendisine göredir. toplum algısıyla karşılaştığında iki seçeneği vardır. ya kendisine göre olanı kabul edip toplum algısını görmezden gelmek yada toplum algısına göre şekillenip gerekli uyuma girmek. ben üçüncüsünü seçtim. dördüncü yada beşinciyide seçebilirim. zaman ne gösterir bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 altıncıyı seçersem efsane olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 3-4-5-6 ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 seçenek. 7. seçeneği seçmem bak sakat sayı 7. 8 e atlayabilirim o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Sarap bitti mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 lan bu trolse 4 senedir gördüğüm en iyi trolleme. yok gerçekse de ne hayatmış be arkadaş? iban neyin verirsen yaparım kardeşime bir güzellik. istanbul'a gelirsen de haber ver,sadece sen ve ben baş başa içeceğiz kardeşim. ben rakı içerim ama sek,kara kapak,ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 kuddisi abi hep içmece sözü veriyor ama hareket yok baştan söliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar