Seele Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Selamisahin said: Gene sıcağı sıcağına dramayı kaçırdık. Bari buna yetişeydik. abi sen hanimi bosayacaktin ne oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 i sense more drama incoming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Seele said: .... abi sen hanimi bosayacaktin ne oldu. Hahhahaha. Aradan çıksın madem; boşandım. Yeni bir aşka düçâr oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 yeni topac acaydında biraz sebebleneydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 sağolun gençler bu gün iyi geldi bu drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 o neydi la uykum geldi, ben sevmedim bu dramayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 çok üşendim, guildi övüyor musunuz, sövüyor musunuz bilmiyorum ama guilddeki yetkililerden birisiyle birebir diyaloğum olmuştu. guild üyeleri hakkında yorum yapmam çok yanlış olur çünkü hiçbirini tanımıyorum ama guildin kötü yönetildiğine eminim. hatta o gün o kadar kızdırmıştı ki beni, guildi baltalamayı dahi düşünmüştüm. sonra bunun için gereken vaktin bende artık kalmadığını fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 bingildak said: benim aklım karıştı küfür eden diğeri değil miydi ya aynen bir sey mi kacirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 üfff kaçmış bu 50 sayfa olmaz dii mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 İlk sayfalardamı ne anlattık işte . adamlar milleti trollüyecez diye. alt karakterleri ile kürt guildi kurduk deyip. kürtçe spam yapan adamlar lan. sonra Kınayt guildisiniz deyince atar yapıyor gencolar.Bu guildi öven falan varsa da bok yesin(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar