Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ford otokoçun 2010 fiestaya çıkardığı bakım fiyatı

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

76000kmde Fiesta 2010 dizel bir arabam var, normalde arabayı her sene illaki yetkili servise götürüyorum... yani iyi bakıyorum denilebilir. her seferinde birşeyler çıkıyor aşağı yukarı 1000TL ödeyip çıkıyorum.

bu sefer olayın rengi değişti. ilk defa ataşehir şubesine götürdüğüm otokoç, yaklaşık 5000TL lik fatura çıkardı. detaylar fotoda.

ben ustayla konuşup sadece fren balataları ve polen filtresini değiştirttim.

ama direksiyon olayı baya kafa karıştırdı. arabayı da 2. el aldığımdan km değeriyle oynanıp oynanmadığından korkuyorum.

ne dersiniz arabayı satma vakti geldi mi? bi akıl verin...

Sosyal ağlarda paylaş

yaklaşık 4000 lira çıkartmışlar.

arabanın altını bir yere sertçe vurdun mu? Bir kaza tehlikesi atlattın mı ya da yaptın mı?
çünkü şu direksiyonun değişmesi ve balatalar ile polen filtresi hariç değişenler çok normal şeyler değil.Düzenli olarak servise girip çıkan bir araç için anormal geldi bana.

2010 model arabayı niye satacaksın?Ben de 2003 model astra classic var.maşallah canavar gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

kdv hariç o.

kdvle 4500 falan oluyor.

işin ilginç kısmı, adama telefonda sorduğumda 4950TL demişti, döküm isteyince 4500TL geldi. o da ayrı ilginçlik.

altını vurma konusunda da, ümraniye çakmak- dudullu arasındaki yollar berbat. bildiğin köy yolu kıvamında, her yer delik deşik. vurmuş olabilirim gayet.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

senko said:

o yollarda arabayi dagiticam ben de az kaldi

dünyanın hiç bir yerinde yoktur böyle yol yemin ederim. tam böyle ezberliyorsun nerde ne var. bi çukur kapatıp diğerini açıyorlar sdfs

sorma ya, dudullu nato yolunda bir cukurlar var, yanlislikla girersen net cikaramazsin arabayi, tekerlek kalir.

birde tumseklere hastayim, ne tumsek boyali ne sagda solda tumsek var isareti mevcut, yanlislikla bir giriyorsun 4 tekerlek havalaniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Abi senin direksiyon kutusunda çok mu boşluk var ki sana yenisini takmaya kalkmışlar?

Ben senin yerinde olsam, diğer işlemleri de özel serviste yaptırırım. Fren balatalarını da Kale taktırırsın.

Şile Yolundan gidip geliyorum ben de Ikea'ya falan gitmek için. Modoko sonrası Nato Yolu saçma sapan oldu!

İstersen benim Kadosan'daki ustaya gösterelim?

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

1 yaz boyunca yavaş gitmek bayınca bozuk yolda gazlayaraktan eski Scenic'de ön salıncakların anasını ağlatan ben, aracım 190k km olmasına rağmen daha direksiyon kutusunda çok hafif bir boşluk oluşturabildim. Ustam 'daha uzun süre gider, değiştirmek icap etmez' dedi. Belki senin servis kafadan değiştiriyordur.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Abi trenyolu revizyonu yüzünden Bayramoğlu'na gidişi toprak yoldan vermişlerdi. Sabah gir-çık, akşam gir-çık yapınca bir yerden sonra insan o toprak/taş yolda tıntın gitmekten kafayı yiyip gazlıyor. Amortisör ve helezon ne güne duruyor diye düşünüyorsun. Çocukların pek bir hoşuna gidiyordu gerçi :P Zaten Renault salıncaklar konusunda hassas, ben iyice bir tarafına su kaçırmıştım.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

ford için özel servis öneriniz var mı? yukarı ddlluda oturuyorum.

bugün aldım arabayı 290TL sadece balatalar + polen filtresi değişti. ama arabanın motorunda ilginç bir rahatlama var, araba akıyor. naptınız dedim bir şey yapmadık dediler.

anlamadım ilginç.

diger filtreleri de temizlemislerdir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...