Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Maps (pati gezilecek yerler version)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan haritayi trollemeyin bari seyyar satici nasil bir layerdir sdfsdf map kulturune tepki olarak konulmus resmen.

bide tepedeki adres barindan arayipta koyun bari tam neresi belli olsun mekanlarin. hemen hersey cikiyo aradiginiz zaman tepede.
Mesaj tarihi:
Adanadan iki mekan ekledim,gelecek ay:antel,maraş,mersin,iskenderun ve hatayın önemli yerlerini işaretlerim.Yerlerini bulmak zor oluyor haritadan.İçindeyken işaretlemek daha kolay
Mesaj tarihi:
cihangirden ve sirkeciden birer yer işaretledim. bi de selanikten biyeri işaretledim. bulabilirsem selanikten bi yeri daha işaretlicem. allahım tekrar yunana gidip günlerce yemek yemek istiyorum
Mesaj tarihi:
cacodemon said:

istanbul önerileri güzel. emek vermiş arkadaşlar.

lakin bu terrain view i nasıl kapatıyoruz?

refreshledyince bende de terrain e gecti. daglari bayirlari goruyorum mal gibi
Mesaj tarihi:
Drall said:

cihangirden ve sirkeciden birer yer işaretledim. bi de selanikten biyeri işaretledim. bulabilirsem selanikten bi yeri daha işaretlicem. allahım tekrar yunana gidip günlerce yemek yemek istiyorum

bizim gitme planımız var
bi uğrayalım o vakit gitmeden
Mesaj tarihi:
yav said:

Drall said:

bizim gitme planımız var
bi uğrayalım o vakit gitmeden

Ne zaman isterseniz. Ama pazartesi sınav var pazar gelmeyin
Mesaj tarihi:
ekledim istek gonderen herkesi, bende ozellikle avrupa tavsiyeleri bekliyorum harita uzerinde, yaz aylarina dogru vakit olursa yapmak istiyoruz bi avrupa turu
  • Yeni Oluştur...