Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Appa R.I.P

DareJedi

Öne çıkan mesajlar

Dün biricik oğlumuz Appa'yı kaybettik... Hiç bir sıkıntısı yoktu evden 2 saatliğine dışarı çıktım bir geldim ki ben yolcu ettiği yerden öylesine yatıyor. Önceden çok duyduğum için kalp krizi olabileceğini anlamıştım hemen kalp masajı ve suni teneffüs denedim o esnada fark ettim zaten dili buz gibi olmuştu. Hemen veterinere götürdüm veterinerimiz tahmin ettiğim gibi kalp krizi olduğunu ve soğukluk ile katılaşmaya göre neredeyse 2-3 saat olduğunu söyledi...

Evden gitmemiş olsaydım belki de kapıda 5-10dk oyalanmış olsa idim görebilecektim... :( Her gece koynumuza gelip yatardı patisi illaki boynumuzda bir tene dokunmadan uyumazdı... Şimdi kardeşi Naga yalnız kaldı onu aramasın diye kırk takla atıyoruz umarım hızlı bir şekilde unutabilir. Ve bundan sonraki dönemde rahat yaşar. Geriye 34 aylık dolu dolu geçirdiğimiz anıları ve kardeşi Naga kaldı.

Kimse bu acı duyguyu yaşamasın çok gençti miniğimiz. (Hoş ben camış diye severdim o ayrı...) Seni çok ama çok özleyeceğiz oğlum :(

http://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/858235_10151369632643425_1292977464_o.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=_s57wYKukyI
Sosyal ağlarda paylaş

başınız sağ olsun abi, çok üzücü.

kendini suçlama sakın, senin elinde olan bir şey değil. eminim sizin yanınıza mutlu bir hayat geçirmiştir.

Tuzla'da bir hayvan mezarlığı vardır, ben de 14 yaşındaki kedimi kaybettiğimizde oraya gömmüştüm. oraya gömebilirsiniz istersen, birçok hayvansever oraya götürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynısı benim başıma gelmişti. 2 Yaşına daha gelmeden olmuştu. Hem de gözlerimin önünde. Kendini suçlama. Zaten kriz 1 -2 dakika sürüyor. Evde olsan bile kurtaramama ihtimalin çok yüksek.

Veterinere anlatmıştım durumu. Aynısı veterinerin başına gelmiş. O bile birşey yapamadım demişti. Kediler de küçük yaşlarda ölümün en büyük sebebi kalp krizi.

Başın sağolsun. Çok kötü bir durum. Yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni.
Sosyal ağlarda paylaş

Tesekkur ederim. Daha once de hayvan besleyip kaybetmisligim var ama bu hic beklemedigim bir anda oldu o yuzden cok koydu sanirim kucucuk bir negatif hareket his fln sezmis olsam neyse diyecegim. Ne diyelim bu kadarcikmis garibimin vakti. Simdi kardesini izlemeye basladim bakalim yalnizligini arayacak mi diye onceden kuyruk dik olmazda Naga'nin sadece Appa dik kuyruk ile gezerdi sanirim Naga evde tek kaldigini hemen kavradi ki kuyruk dikildi hemen.

Cift yasamaya alisik oldugu icin umarim yalnizlik cok uzmez onu cok zorda kalmadikca simdilik bir kedi daha dusunmuyoruz zere.
Sosyal ağlarda paylaş

5-6 tane veteriner aradim cat hospital vs derken bazilari kilolu ve kisir erkeklerde olabiliyor seklinde idi bana pek inandirici gelmemisti o aciklama zere Appa kilolu kedi degildi smokin kedinin olmasi gerektigi araliktaydi.

Cat hospital kalp kapakciginda sorun olan kedilerde erken yasta %90 kalp krizi oluyor ve ani olumle sonuclanir dediler bu daha mantikli geldi zere hic kalbine baktiralim vs diye dusunmedik bu zamana kadar sadece asilar vs gibi genel seyleri yapildi bir kez de kan tahlili yapilmisti kisirlastirmadan once o kadar. E garibimi oldukten sonra rahatsiz etmenin anlami yok diye dusundugum icin otopsi gibi fantezilere girmedik tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Kalp krizinin gida ile ilgisi oldugunu dusunmuyorum cunku profesyonel mama disinda hic birsey yemiyorlar onune koysan bile yemiyordu oyle soyleyim sadece royal canin kisirlastirilmis kediler icin olan islak mamaya cildiriyorlardi ki onuda sanirim ay 2 ya da 3 kere fln verirdik genelde veteriner vs sonrasi odul mamasi niyetine. Bildigin evin sesiymis ya nasilda domine etmis hepimizi her saniye varligini hissettiriyormus biz fark etmemisiz. Burada baska fotolari var keratanin daha dogrusu elimizdeki butun fotolari yukledik kaybolmasin diye. Daha ekleyecegim 20ye yakin videosu fln kaldi.

http://www.facebook.com/appaninanisina

Mekani cennet olsun, usumesin acikmasin baska birsey istemem...

http://i.hizliresim.com/l7zv6b.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

canım benim çok tatlı bir kediymiş. tüm fotolarına baktım. özellikle sırtüstü, upuzun uyuduğu hallerine, çamaşır serme aparatı üzerinde pıtır pıtır yürüdüğü fotoya, diğer kedi ile sarılarak uyuduklarına, sizlere sokulduklarına, daha doğrusu tüm fotolara bayıldım.

belli ki çok sıcak, sevgi dolu bir ortamda geçmiş yaşamı. ne kadar çok sevildiği, ne kadar ilgi gördüğü öylesine belli ki... fotoğraflar bak bak bitmedi. bizim 3 kedimizin toplam 20 resmi ya vardır, ya yoktur. ben de daha çok çekeyim bari.

nasıl bir özlem, eksiklik duygusu ve acı yaşadığınızı tahmin edebiliyorum. sizlere sabır, kolaylık diliyorum. diğer tatlı kediniz de umarım kolay alışır kardeşinin yokluğuna.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...