roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Bağımlısı olacaksınız. https://www.youtube.com/watch?v=KS4B08wUPNs&hc_location=ufi https://www.youtube.com/watch?v=pSPCh4Gwm94 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 2m izleme var. Ne kazandı acaba şundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Hangover kafası asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 HERHANGİ ÜNLÜNÜN AYAĞI KAYSA SABAH KAZTELERDE BÜYÜK MANŞET OLUM BİZİM HAYATIMIZ KAYMIŞ GAPIYI ÇALAN YOK NASI Bİ ADALET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 evin içinde çoraplarla oyoşturucu alışverişi asşldksdşlffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 İyi hadi evrim başlamış bunlarda da... Bin yıla ufaktan yetişirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ne dinledim lan ben beynim yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ben böyle repimsi şeyleri seviyorum ya :D bu elemana geçen bi yerde rastlamıştım tüm şarkılarını gülümseyerek dinledim resmen :DDDDDd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 fakirizm spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 hobiler: gangsta rap lock picking u.....u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 bağımlısı olamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 memleket cevher kaynıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 bornova apaciler gibisi gelmedi bidaha hoppa cuppa olmadi bidaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Abi çok garip bir kafiye var. kafiyenin her türlü çeşidini gördüm, redif cinaslı kafiye bilmemne, ama bunun uyumlu olmasını hiç bir kafa tanımlayamıyor ŞAŞIRMIŞ MİLLET ARTIP EDEP YOK TELEVİZYONDA KARI PAZARLIYOLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Olm abv ya şunun yanındaki muti denen adam nedir ya. Türkiye deki tek gerçek gangsta rap olarak çıktı heijan, bi alt kültürü temsil ediyo falan da bu muti nedir abi sesi yok kulağı yok neden feat yani?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Bu eleman nasil meşur olamış. Fena da değil aslında. http://www.youtube.com/watch?v=D3GRGoH24fk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Muti nin renksiz. Detone ve notayi yakalayamayan sesi ayri bir hava veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 muti sanırım parası ile klibi çeken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 muti basmış parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 muti söylemeye başlayınca güçte dalgalanma oluyor ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 "fena değil" mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Yansın geceler Pelinsu Eceler Best şarkı sözü ya şu. https://www.youtube.com/watch?v=jgENJPtgyyw Bu daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Ya bence de güzel, işte oradaki eleştirel tavır falan hani sözler de kafiyeler de güzel de kulaklarım kanıyor abi muti çıkınca. Tam bir leş yani, eğer heijan da gariban para için yapıyorsa yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar