Editor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Evet periscopetanda banlandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Ahaha adamlar seferber oldu nasıl banlanırsın diye benim accountu araştırıyorlar şimdi Bildiğin hiç biryere mesaj atamıyorum... Sanırım sağa sola 1000Kalp 1 TL diye sattığım için olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Bir kac gundur cok sardi hawaii'yi geziyoz, papau yeni gine'ye bakiyorum. Bree olson yayin fln yapti assf. Cok cirkin olsada kafa kadinmis. sohbet fln guzel oluyor ama periscope=turkiye gibi gozukuyor. Acaba bir ayarimi var ki bu kadar turk goruyorum cozemedim. ne bileyim yabanci bir account acinca turkleri filtreleyebilirmiyim yoksa tum dunya bizim aptal insanlarimizi mi izliyor ya adfaadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Malesef tum dunya bizim aptal insanlarimizi mi izliyor :) aslkfjasklfas haritayı kullan, Türkiyeye bakmassan map güzel filitreli gibi takılabiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Masticore said: Bree olson yayin fln yapti assf. Cok cirkin olsada kafa kadinmis. Taş olursun, sadece makyaj kasmıyor herkes gibi. Çok da zekiymiş Bree farkettin di mi? Twerk olayına da yorum katmış - takdir ettim. Türklere de yağ çekiyor sık sık. En seksi brunet erkekler hep Türk çıkyor burada falan dedi kaç kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Editor said: Malesef tum dunya bizim aptal insanlarimizi mi izliyor :) aslkfjasklfas haritayı kullan, Türkiyeye bakmassan map güzel filitreli gibi takılabiliosun. En cok hit alanlara bakiyodum bir tane ergen turk cocuk ve baslik su -( Oruc oruc Avm alisverisi cekilmiyor.) Bastim neymis ilgi cekici olan diye lc waikiki'ye girdi alisveris yapti arkadasiyla ordan cikti mcdonalds'a bakiyor -off izdirap gibi fln. Diyo asdfad Malesef dedigimi savunuyorum , anlamiyorum bunu kim izlerde periscope'un zirvesine yerlestirir. Periscope'u turk ve araplar ele gecirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ahha şey olayı var gruplaşma :) çok fena birbirlerini tanıyorlar persicopetakiler acayip bir organize durum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 sadasfa https://www.59saniye.com/cem-yilmaz-periscopeta-zengin-muhabbeti/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 https://watchonperiscope.com/broadcast/38536314 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Hindistanda bir hemşire, hastanede periscope açıp iç çamaşırını gösterdiği için işinden kovulmuş, sendikası işvereni haklı bulmuş, bree olson protesto ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 vid or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Ulan aylar sonra bir gireyim dedim.Ne olmuş böyle burası yaw.Demin canlı yayında sakso çekti hatun elemana lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Android versiyonu yok mu bunun veya ben mi beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 evli barklı adamasın misafirliğe gitsene bunu mu izliyecene ergen gbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Bende iphone var zaten kurmada problem yok, kuzen telefonunda yapamadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Bu periscope'un sonu ne olacak çok merak ediyorum. Millet toplanmış kıza twerk yaptırıyorlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 BU Periskopun sonu hayırlı değil yaw. Resmen kendini teşhir etmek isteyen sapıklarla, Dikizlemek isteyen sapıkları buluşturan bir olay. Ya da bizim millet olayın bokunu çıkarıyor. Biraz önce vardı bir tane Edepsiz kız diye , anlatıyor grup yaptım, o yaptım, bu yaptım, ama 3 kişi ile deneyesim var aynı anda, vs . vs. Birde soruyor sahilde ben hiç yapmadım, yapan varsa yapalım. Bizim abazalar da toplanmış , ben geleyim diye atlıyorlar. Kız da bir örtü müdür nedir, onu çekiyor paso, bir de arka planda konuşuyor. Anladım ki bu Periskope bana göre değil. Seveni vardır elbet, ama bana uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 sıcak havalardan baya abartan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 gece oldu mu soyunan soyunana https://watchonperiscope.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 bu yeni nesil ağır gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Geçen gün 10 Yaşında 2 çocuk Sevişmiş boku çıktı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 şikayet etseydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 cok cabuk parlayip sondu lan bu, eskiden tr domine ederdi simdi 5 kisi var yayin yapan toplamda sdfsfd twitter in elinde patladi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 benjani said: gece oldu mu soyunan soyunana https://watchonperiscope.com/ abi ztaen çok akıl dağıtıyo diye kaldırmıştım niye şimdi verdin bu linki o vicky vette twerk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar