yumy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Llama said: yemek bırakmayı bırak giderler zamanla dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 nankörler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 kediden güzel hayvan var mı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 tukan var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 tembel hayvan var, akarı yok kokarı yok bi de sevimli pezevenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 koala da ona benziyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 sonra yine tembelgillerden panda var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Evin içinde vicks sürdüğüm yerlere gelmiyordu benim kedi ama dışarıda işe yarar mı bilmiyorum. Mama koymaya devam et ama yakında farklı bir yere, oraya alışsınlar en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Wolas said: Çok sağol iyiki google aklıma getirdin. Sen olmasan ne yapardım bilemiyorum. Milyon tane ürün var arandığı taktirde karşına çıkan . Hepsini tek tek deneyene kadar forum diye birşey yapmışlar geliyorsun soruyorsun konu hakkında tecrübeli olan biri geliyor x marka al ben öle yaptım diyor zaman ve para kaybını engeliyor. sinirlenme çocuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 tam kapının oraya elektrikli süpürge koy, bunlar oraya yaklaştı mı çalıştır fişe takıp. 2 - 3 kere bu deneyimi yaşadılar mı gelmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Onlar çiş değildir büyük ihtimalle. Azgınlıktan dolayı işaretleme yapıyordur erkekler. Leş gibi kokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 yemeği uzakta ver. gelmesini istemediğin yere yaklaştığında hortumla su sık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 anlattığın senaryoyu aklımda canlandırıp üzüldüm. kedi: - sağolsun, ne güzel besliyor bizleri. bugün de aç kalmadık. kapısının yakınına gideyim. - aaa, h...tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 naftalin ve sirke denedim olmadı. şidmi şunu sipariş ettim inşallah işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Babam dükkanın önünden uzak tutmak için bi fısfısın içine su doldurmuştu, geldiklerinde onu sıkıyordu. Bir süre sonra dükkanın kapısının önüne yaklaşmamaya başladı kediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Benim onları izleme gibi bir lüksüm yok. Zaten ben varken atraksiyona girmiyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Wolas said: Müstakil bir evde kalıyorum evin arka kapısının önüne sık sık yemek bırakıyorum bu yüzden evin çevresinde kediler gezer varmı bişi diye bakarlar. Kapıların önünde sinek girmesin diye tel var, son zamanlarda bu tele ön ve arka kapı olmak üzere işemeye başladılar. Rüzgar esince bütün koku eve giriyor hayattan bezer oldum. Bu durumu nasıl engelleyebilirim tavsiye edeceğiniz kediyi uzak tutacak bir kimyasal madde varmı ? yemek bırakma evin arka kapısının önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 fıskiye koy göl olsun, ıslaklığı görünce gelmezler asfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Akyaka'ya ne zmn gidiyosun wolas bu sene kite elinden öper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Beklerim 23 nisanda gidicem yine :) Tüm yaz orada olmaya çalışıcam gelmeden haber edin her şekilde yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Wolas said: Bu da fayda etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 kedi teritoryal bir hayvandir. yemek biraksaniz da birakmasaniz da kizisma doneminde bolgeyi isaretler. cozum su sikmak ve benzeri zararsiz mudahaleler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Cozum su tabancasi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 En temizi su sikmak ama evde yokken vs nasil olur bilinmez belki sensorlu fln birsey :P http://i.ebayimg.com/images/i/400749991208-0-1/s-l1000.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 http://i3.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/376/858/186.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar