souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 http://www.icy-veins.com/forums/topic/11882-patch-62-ptr-patch-notes/ Aspect of the Fox has been removed. asdaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 monkları bitirmişler. resmen bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Güneşin bu monk nerfleri konusundaki fikirlerini duymak için hesabımı yeniden açabilirim. Diğer taraftan said: Mage General Amplify Magic has been removed. Lel neden ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 RiP Demonology Locks, Survival Hunters, Windwalker Monks, and Brewmaster Monks. Farewell to Aspect of the Fox and Amplify Magic. Çok doğru olmuş. Bir de Mythic dungeonlar TBC zamanının kanser eden heroic dungeonları gibi olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 oyunu bıraktım adamlar sub bufflamış o kadar ay bekledim lan doğrusu BS totalde 1% fark ediyor das abv blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Ben de token gelmesini bekliyorum. O kadar gold var bir işe yarasın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 DK frost bufflanmış, pvp'de obliterate'e minik nerf atmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 axedice said: Güneşin bu monk nerfleri konusundaki fikirlerini duymak için hesabımı yeniden açabilirim. Diğer taraftan said: Mage General Amplify Magic has been removed. Lel neden ama =( Oynamıyorum ben aylardır, gene de sinirlendim ya. Gerçi bilmiyorum nasıldı son patchte monkun durumu, gene de abvblizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Valla ev aldım bir de iş yerinde mesai sorunum var. Account açık guild güzel ama zaman yok. Baya borç içine gidik :) Kendimi düzenlerim inşallah yine başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 adam karakter boostlayarak ev almış beylerrrrrr !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Monk heal ihtiyacı en az olan tank classıydı, o sebeple o konuda bir nerf zaten bekliyordum ancak ayarı baya fazla kaçmış gibi. 6.2 çıkana kadar bunun bir kısmını geri çekerler bence. Ancak hasar verme konusunda baya ciddi geride olan bir tanktan bahsediyoruz, warior ile kıyaslarsanız nerdeyse yarı yarıya az vuruyor zaten, daha neyini nerfleme kafası bu onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 arenada ölmüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ozii_x said: Valla ev aldım bir de iş yerinde mesai sorunum var. Account açık guild güzel ama zaman yok. Baya borç içine gidik :) Kendimi düzenlerim inşallah yine başlarım. Darısı başına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Bence tank damage verdiğinde agroya dönmeli otomatik olarak o damagein %50si falan. Hala çoğu raid veya heroicte tanklar DPSlerin üzerinde vuruyor damage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 timewalking dg muhabbeti geliyormuş. eski lk dg larını örnek göstermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Timewalk ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 caverns of timevari şeyler sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 benim aklıma gelmişti lan bu, eski dungeonlar için cm yapsalar falan ne güzel olur diyordum. tbc dungeonları da var galiba, alcatrz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 illidan'ı 5-man kestirmesinler sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 toggie said: illidan'ı 5-man kestirmesinler sdfg. Archimonde geliyor. Illidan şu zamanda hala azerothda tutsak bir halde. Tyrande gitsin kurtarsında illidani oda damlar zaten draenor'a. maelstrom'un altından nagaları summonlar gelir. Yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 archimonde raid'e geliyo yine iyi. exp sonu villian kim olacak merak ediyorum. iki exp ust uste orc kestirmeyiz diye acıklamaları vardı. grom olmayacak demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 monklarda bitiversin bi zahmet artık. Yeter.. barzo gibi fıkfıkfıfkıfkfıkfık ellerini ileri geri damaj vurulmaz. zaten dibine kadar luzumsuz bir ırktı pandalar ve monklar. Mümkünse azalarak bitsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=uFM81FMPz0o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 World of Re-CycleCraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 toggie said: archimonde raid'e geliyo yine iyi. exp sonu villian kim olacak merak ediyorum. iki exp ust uste orc kestirmeyiz diye acıklamaları vardı. grom olmayacak demek ki. gidişat guldan'ı gösteriyor. ama kesin orc deilse bilemedm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar