Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 bizim grupta (B grubu) ben hukmen galip miyim simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 bu hafta içi girdiğimde 1 kere spyro'yu gördüm bizim gruptan o kadar. hafta sonu oynarım ben heralde milletle karşılaşırsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Spyro said: bizim grupta (B grubu) ben hukmen galip miyim simdi ? tebrikler panpa bu oyunda da her zamanki gibi başarılısın sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 bir BLC kadar olmasa da, bunda da fena sayilmam panpa sdfjk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 khala 3 - 1 Debuffandheal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 khala 3 - 1 ahmedinejad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Yardır Yiğit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 quix admin accountu yolla bana şu self report olayını açayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Quel-Thul said: quix admin accountu yolla bana şu self report olayını açayım Defaatle söylediğim üzere Binarybeast in hıyarlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Bir daha deneyin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 millet oynamıyor ki denesin jsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Belirli tarihe kadar oynamayanlara 1-2 aylık ban atabiliriz isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Bizim grupta Slawn afk galiba. Turnava başladığını biliyor mu herkes :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ben bizimkileri dürtüyorum geri dönen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Bekleyecek miyiz yoksa burda olanlarla turnuvayı tekrar mı başlatalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 bu akşam 9-10 gibi yapabilirim ben bizim gruptakilerle. rocket league'de olurum muhtemelen ama steam'den veya bnet'ten dürterseniz gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Bence kendimize biraz daha dar bir community belirleyelim. Seri ve zevkli turnuvalar gerçekleştiririz. Bazı kişiler banlı olsun, kafa rahatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 xelee'yle bi türlü denk gelemedik biz de dün müsaitti ama ben TI izliyodum öncesinde de o müsait değildi pek neyse ya tek maçım kaldı benim zaten atarım elbette bi ara müsait olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 dreagloth 3 - 2 spyro tebrikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 sabonis said: bu akşam 9-10 gibi yapabilirim ben bizim gruptakilerle. rocket league'de olurum muhtemelen ama steam'den veya bnet'ten dürterseniz gelirim. tam da bu saatlerde girdim kimse yoktu la gruptan. ace vardı ona da mesaj attım bi taraflarına sallamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Şu an TSİ 29/07/2015 18:00. Grup maçlarını 31/07/2015 23:59'a kadar tamamlamayanlar oldukları puanda kalacak, hiç maç yapmayanlar ise direk elenecekler. Gerekirse bir iki kişinin bay geçtiği 16 lı yeni bir turnuva oluşturacağım ve bu turnuvayı bu şekilde bitireceğiz. Bu tarihe kadar maçlarını yapmayan arkadaşlar ise benim organize ettiğim turnuvalara lütfen gelmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 bizim maci da isleseydin quixef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Spyro said: bizim maci da isleseydin quixef.. nokta nokta koyacak kadar zamanı kendin denemeye harcasaydın keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 abo bu nasil atarli mesaj.. benim her postumda 2 nokta var :).. bilmiyordum yapabildigimizi (eskiden yapilamiyordu diye) ama biraz gerilimi azaltalim pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 turnuva topici nasıl oldu da herkesin birbirnine trip attığı bir yere dönüştü ya. hayır ödül falan verilse kan cıkacak demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar