Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 knock on bi suru app tarafindan her hangi bir romda emule ediliyor diye biliyorum. hardware konusunda apple > android silsilesi hala.. software de sikintisizlar ama hardware de en azindan benim sahsi kullandiklarim icinde ihponeler ciddi guzel aletler. edit : https://www.google.ro/search?q=knock+on+app+android&oq=knock+on+app+android&aqs=chrome..69i57j0l3.5319j0j7&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8 apps for knock on. lg yi tek basina su basit apple ovmek lg ye haksizlik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Nexus 4ü 1.5 yıl kullandım, HTC M8 de 3 aydır var. HTCyi kullanana kadar Nexus masterrace diye dolaşıyordum ama HTC lafımı yedirdi bana. Arayüz son derece stabil, Nexus kadar hafif hatta 5.0 güncellemesiyle Nexuslar biraz daha sıkıntılı şu anda. (memory leak, uygulamaların arka planda kendi kendilerine kapanması yada yeniden başlatması sorunları yok.) Nexus 6yı bekledim ama çıkacak gibi değil. Zaten telefon gereksiz büyük. Donanımsal kalitesi de M8 kadar iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ben aldığımda 1020 tl miydi neydi nexus 4, 1000 tl ve civarında telefon almayı tercih ediyorum, zaten 2000 e yakın fiyatı olan bir telefonun sorunu olmasın lütfen samsung hem o kadar fiyat çekip hem de son kullanıcıyı üzdüğü için dillere pelensenk oldu, aynı paraya alacağın bir LG bir HTC görece çok daha iyidir ama illaki ben 3000 tl ve üstü harcayacam bir telefona diyenlere tavsiyem iphone, zaten o fiyatlarda ya apple ya da samsung var şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 bu arada OP ne kadar harcayacaksın telefona? ne kadar bütçe ayırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 2500'e kadar çıkarım gibi geliyor. Bir de Almanya'dan alacağım, euro uçsa da pasaport kaydı üzse de hala 400-500 lira civarı karlı oluyor oradan almak gibi. Öyle olunca da en pahalısını bile alabiliyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 galaxy s4'ümü her gece öper öyle uyurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 abi almanyadan alacaksan super ucuz ikinci eller yada kampanya telefonlari filan gelebiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Holy said: 2500'e kadar çıkarım gibi geliyor. Bir de Almanya'dan alacağım, euro uçsa da pasaport kaydı üzse de hala 400-500 lira civarı karlı oluyor oradan almak gibi. Öyle olunca da en pahalısını bile alabiliyorum sanırım. euro düşüyo abi, ne uçması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Öyle deme 2 sene önce 2 liraydı lan :( Ben ekonomiyi 2 yıl geriden takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 dolar karsisinda duser de bizim lira karsisinda 2.5 alti kalici olarak zor be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 BabacumMostors said: ama gel gelelim "knock-on özelliği tek başına ezer nexusu" demek.. gülünç gülünçlük bir şey yok abi geri olduğu hiçbir nokta yok yani kusura bakmayın napabilirim açın bakın kullanın :) ki ben de nexus 4 kullandım bilmiyor değilim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Kanuni said: knock on bi suru app tarafindan her hangi bir romda emule ediliyor diye biliyorum. hardware konusunda apple > android silsilesi hala.. software de sikintisizlar ama hardware de en azindan benim sahsi kullandiklarim icinde ihponeler ciddi guzel aletler. edit : https://www.google.ro/search?q=knock+on+app+android&oq=knock+on+app+android&aqs=chrome..69i57j0l3.5319j0j7&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8 apps for knock on. lg yi tek basina su basit apple ovmek lg ye haksizlik :) açıp baksaydın keşke google paylaşırken bi çıkan sonuçlara. alayı ekranın herhangi bir noktasına bölge ekleyip oraya basınca kapatmak için, knock on o değil. simule dediğin olay da telefonun hiçbir zaman uyumasına müsaade etmeyip dokunma beklemesini sağlayarak oluyor ancak, o da bataryanın anasını belliyor zaten. knock on olan telefonlarda sensör var bu iş için. zaten sadece onla övmedim bu arada o ne alaka sdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Holy said: En fazla Nisan sonuna kadar bekleme şansım var malesef =/ Zira galaxy s3 kullanıyorum, Nisan sonunda camdan atıcam diye adağım var. 2 yıldan fazla süredir s3 kullanıyorum. Bir zamanlar ben de senin gibi hissediyordum. Yavaşlık, hatalar, donmalar ve yeniden başlatmalar yüzünden tek elimle sıkarak aletin suyunu çıkarmaya çalışacaktım. Sonra cyanogenmod'u keşfettim. Hala s3 kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Simule ediyor dedim ve biraz daha bakarsan hepsini yapanlar var zaten. Kullandimda ve pek gereksizdi tip tip yapana kadar zaten home tusuna basiyordum vs :) En hos olay parayi harcayanin harcadigini savunma olayi :) sana degil bu her Konuda boyle nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ben de arada çıldırdıgım zaman cyanogenmod kuruyorum ama onun da eksikleri var abi şu an hatırlamıyorum ama orjinal yazılımdaki bazı aradıgım şeyleri bulamayınca deliriyorum, en basitinden sesi az çıkıyor, zil sesi yüklemen gerekiyor ve hala stabil değil cynogenmod bence. ama telefon çok iyi çıktı resmen ya. 4 sene oldu bataryası hala ilk günkü gibi gidiyor. sabah full şarj alıyorum gece bitmiş oluyor yani.sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 microsoft pazarı nokia lumia serisinden itibaren hala oturmadı bunca çabaya rağmen. 2.5 yıl sonunda hala aynı acı içerisinde. düşük seviye cihazlar çıkararak pazardaki yerini artırmayı hedefliyor ama çok büyük, köklü bir değişiklik gelmediği müddetçe ilişilmez windows mobile. uygulama konusunda hala geride bu yüzden pes ettim 2.5 yıl sonunda yeniden androide döndüm ve note serisinden şaşmam bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 knock on kernelle eklenebiliyor Nexuslara... abartılacak bir olay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Abartan ben değildim zaten de neyse yazmaz olaydım onu. Tamam abi diger her yönden ezik bi tek o vardı (tu) @Kanuni abi para meselesi değil ben de m9a geçmeyi düşünüyorum mevzu lg değil nexustan iyi telefonlar var gayet piyasada onu söylemek istedim. Aynı performansla daha fazla özellik sunuyorlar yani daha nasıl açıklayabilirim bilemedim Home tuşu varsa gereksiz tabii ki ve vice versa :D edit: abi samsung bloat koyuyor diye laf ediyorsunuz sonra kernel flashlanarak eklenen özellikle telefon savunuyorsunuz mesela, size de saçma gelmiyor mu? kernel flashlayana kadar samsungları da debloat eder fıstık gibi kullanırsın yani sdsakjdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Abi haklisin zaten herkesin beklentisi farkli. Ben nexus dedim cunku pure google destekli oldugundan beklemiyorsun update vs. Hic bir android telefonumda ureticinin urettigi skin veya launcheri kullanamadim begenmedim. Lg g serisi ozellikle g2 cikmis en iyi android telefonlardan zaten knock on olmasada oyle, oyle bir yazdin ki :) ya da oyle bir anladim ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 "androidse nexustan gerisi çöp" tabusuna benim savaşım. yoksa takım tutma çabasında değilim sdlfşkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 s6yı övsenize biraz... çıkmadı mı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Cikti hardware top software boktandir herhalde. Emin degilim ondan ne yaptilar son versiyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 LG G2 ile harikalar yaratıyorum. Kız arkadaşımı LG G2 kullandığı için fark edip beğendim. Mutlu ve mesudum. Teşekkürler LG G2 pilin de bitmiyor namussuz. Isınmıyor da mmmmmhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 telefonun modeli geçince kız arkadaşını da değiştirecek misin asbi? önemli olan noktaya değinmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 PrudenT said: "androidse nexustan gerisi çöp" tabusuna benim savaşım. yoksa takım tutma çabasında değilim sdlfşkj yok o tabunun elemanıyım ben de hehe=) Ne samsung'dan ne sony'den ne de HTC'den alabildim Nexus'tan aldığım tadı. Aldıklarımın hepsi, yaklaşık 8. ayından itibaren bloatware'iydi, updateiydi root/ROM istemeye başlamıştı. şu anda nexus yaklaşık bir buçuk sene oldu hala tık etmedi. Son dönemlerde LG serisi aynı performansı yakaladı diyorlar onu kendim uzun uzun kullanmadığım için bilmiyorum. yarın öbür gün diğer üreticiler düzgün softwareli aletler yaparlar, onları da deneriz. Ama şu anda bu yönde pek adımları yok. iOS'e değinmiyorum tamamen ayrı klasman. Ama bana sorarsanız Android kullanan birinin iOS'e geçmesi için bir sebep yok. Ama iOS kullanıcılarının Android'i sevmemesini gayet iyi anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar