benjani Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 iş aş haydar baş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Sabah bir heyecan ile kalkmistim. Dogu Bey e olan saygısızlığından dolayı paticik komununu kiniyorum ve sayin cetintas i tuzuk yapistirmaya davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 rengi güzel partiye bascam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 çeto başganı summonlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 gerçeği yansıtması için akp dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 akp baraj altında kalmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Lan bu niye Şeçim peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 vatan partisiyle anadolu partisinin farkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Hdp daha patide bile %11 ise ülke genelinde %8 öngörüyorum. Seçimlerden sonra %8 ile %8.99 arası oy alırsa buraya gelip kendimi alıntılayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 mithat aptal mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Kominüst parti 'ye 1 oy benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 vatan partisine oy veren o 3 kelleyi istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Açılan sandık sayısı:1 Geçerli oy sayısı: 116 CHP %43 Elitist bir forum olduğumuz tescillenmiştir. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 seçim tahminim, akp 41, chp 29 hdp 13 mhp 16 - %1 oyu veremedim herhangi birine seçimden sonraki gün bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Yukarıda ki olaya hdp akp koalisyonu gelir. Zaten ne kadar birbirlerini giydirselere de bu olacak hdp barajı geçerse. Çok net iyi polis kötü polis oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 400 Ankaralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 souldarkorn said: Yukarıda ki olaya hdp akp koalisyonu gelir. Zaten ne kadar birbirlerini giydirselere de bu olacak hdp barajı geçerse. Çok net iyi polis kötü polis oynuyorlar. Yaptığın ( yaptığımız ) algılara dayalı bir tahmin aslında. Belki danışıklı dövüş, belki değil. Ama şurası gerçek, barajı geçemezse o bölge milletvekillerinin hemen hemen tamamı zaten AKP'ye geçiyor ve istediği gibi at koşturuyor. Barajı geçerse, tek başına iktidarda zorlanıyorlar, koalisyonda her zaman bir kontrol mekanizması olur. Iki kardeşi yanyana koysan bile olur. Edit : Kişisel tahminim, herhangi bir veriye dayalı değildir, sallıyorum yani. Barajı geçemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 abi yeter akepeden gına geldi. lütfen değişiklik olsun yeminle sıkıldım memleketten said: 2002-2015 yeter abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 yetmez ama evet daha dibe batalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Imkanı yok. En az 5 sene daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar