Foxx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Karakedi[hline] ICQ : 5675505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Foxx sabani sagolsun[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 bkz: babacummostors chemical için bkz: cassie ya da bkz: babacummostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 bi arkadas yeni uoya baslamisti( o zamanlar snn uodan baska free shard yoktu trde), ben de ondan 2 gun sonra almistim. adamin basinin etini yiyip duruyodum sorularla, o da "olm git ultimatr die bi site var ordan ogren. zaten anlamiyorum bisiler oluyo duruyo cevrede" gibi replikle beni buraya yonlendirdi.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 hmm dragoncourt sitesinin açılması ile paticiğe üye oldum,çok severdim dragon court'u.aslında uzun süre takip etmiştim paticiği ama merak edipte hiç forumlarına adım atmamaştım,üye olmayı düşünmemiştim,o zamanlar nette pek seviyeli forum ortamı yoktu,paticikte diğerleri gibidir diye korkmuştm,ama anladımki hatalıymışım :)[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ultimatr dan geldim ben de bi ara bi antimodes vardı forumlarda onun sayesindeydi(şimdiki antimodes değil)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 duyduk bi yerden geldik kaldık burada[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Sylveria'nın forumu yoktu da burada bir bölüm vardı. İlk o zaman gördüm burayı. Sonra canım sıkıldığında, "aa böle bi yer vardı, hadi giriim" diyerekten bakıyordum ama dial-up vardı o zamanlar, sık uğramazdım, şimdiyse bayağı sardı :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Vallahi ben hatırlamıyorum.Bir anda kendimi forumun içinde buldum işte.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 wild area diye bir ultima serverı vardı forumları patlattılar birgün. sonra burada tek bir topic'de koca serverın forum ihtiyacını giderdik. tesbih gibi ardarda yazıyorduk mesajları. konu monu yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 uo oynuyoduk sanane de duyduk geldik[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 onceden duyuyodm paso, snra ark fln da girmish bn de aktım.[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ultima saolsun bulastik suraya o gunden beri butun gun burdayiz[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 daa önce sankım msj atmış gibim geldi ama atmamışım. Şimdi cs oynuyorum ordan klan arkadaşım eagle_eye bana dediki gel uo oyna dedi bende sensinlan uo dedim sonra aldık cd yi girdik oyuna bak dedi sen bilmiosun ayrıntılı bilgi için ultimatr.com a gir dedi. baktım forumlar ne işe yarıyor bi bakıyım dedim halan çıkabilmiş deilim... inşallah umutluyum günün birinde gidicem =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ultima oynarken ilk basta forumlara girmezdim skilleri okurdum kendi kendime osiden sphere'e uyarlama yapardim sonra girmeye basladim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Snnde uo oynamaya başlayınca buralardan öğrendik ... üsengeclikten artik acilis sayfami yaptim paticik.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ultimatr'di o zamanlar, SNN'de UO oynarken foruma üye olmuştum. Sonra acc. şifremi unuttum girmedim baya bir süre, sonra tekrar üye oldum ilgimi çekti =)[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Hatırlamıorum ueheu ilk açıldında girdim sanırım uotr den[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 http://www.istanbulakademisi.com [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 04 Eylül 2004 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Beni cagırdılar. "eternal ihtiyacımız var abi sana bi yer acıldı biraz popüler olması lazım bi takılıver suraya.." " aa eternal !!!" a: duydunuzmu eternal patide .. b: ne! metcalf eternal mı ?!?! c: ay inanmıyorum ..!! =PpP ahaha[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds [Bu mesaj Eternal tarafından 04 Eylül 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 rahatsız ! =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 snn zamanında uo oynarken forumda görmüştüm,damladık bir kere,o zamandan beri dururum öyle :)[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. shinsetsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 phosphate sayesinde[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 İlk snnuo zamanlarında duymuştum ama,swg olayına girdikten sonra üye olabildim anca.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 aa uo diye bi oyun varmış atlı matlı bişeylermiş Bana çok uyar bu oyun ya e peki türkçe kaynak nereden bulacaz? işte bu son soru hayatımın dönüm noktasıdır :D[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ßaktım şekilli forum... Çok seveni war kral gibi ... Forumlar aleminde tek İşte Paticek (Kafiye) :D Geldiq işte kardesım ne nedenı bırak ta tadını cıkaralım :D[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] |Avrupa Fatihi Galatasaray...| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar