Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticiğe geliş ?

kermit

Öne çıkan mesajlar

bi arkadas yeni uoya baslamisti( o zamanlar snn uodan baska free shard yoktu trde), ben de ondan 2 gun sonra almistim. adamin basinin etini yiyip duruyodum sorularla, o da "olm git ultimatr die bi site var ordan ogren. zaten anlamiyorum bisiler oluyo duruyo cevrede" gibi replikle beni buraya yonlendirdi.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
hmm dragoncourt sitesinin açılması ile paticiğe üye oldum,çok severdim dragon court'u.aslında uzun süre takip etmiştim paticiği ama merak edipte hiç forumlarına adım atmamaştım,üye olmayı düşünmemiştim,o zamanlar nette pek seviyeli forum ortamı yoktu,paticikte diğerleri gibidir diye korkmuştm,ama anladımki hatalıymışım :)[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.
And when he gets to Heaven
To Saint Peter he will tell.
One more soldier reporting, Sir
I've served my time in Hell!

Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
Sylveria'nın forumu yoktu da burada bir bölüm vardı. İlk o zaman gördüm burayı. Sonra canım sıkıldığında, "aa böle bi yer vardı, hadi giriim" diyerekten bakıyordum ama dial-up vardı o zamanlar, sık uğramazdım, şimdiyse bayağı sardı :)[signature][hline]Fecondation under control of the King
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi ben hatırlamıyorum.Bir anda kendimi forumun içinde buldum işte.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

daa önce sankım msj atmış gibim geldi ama atmamışım.

Şimdi cs oynuyorum ordan klan arkadaşım eagle_eye bana dediki gel uo oyna dedi
bende sensinlan uo dedim
sonra aldık cd yi girdik oyuna
bak dedi sen bilmiosun ayrıntılı bilgi için
ultimatr.com a gir dedi.
baktım forumlar ne işe yarıyor bi bakıyım dedim
halan çıkabilmiş deilim...

inşallah umutluyum günün birinde gidicem =)[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

Ultimatr'di o zamanlar, SNN'de UO oynarken foruma üye olmuştum. Sonra acc. şifremi unuttum girmedim baya bir süre, sonra tekrar üye oldum ilgimi çekti =)[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Arkadaşımla telefonda:
-Naber abi?
-İyiyim saol sen?
-Ben de iyiyim... naber?
Sosyal ağlarda paylaş

Beni cagırdılar.

"eternal ihtiyacımız var abi sana bi yer acıldı biraz popüler olması lazım bi takılıver suraya.."

" aa eternal !!!"
a: duydunuzmu eternal patide ..
b: ne! metcalf eternal mı ?!?!
c: ay inanmıyorum ..!!

=PpP
ahaha[signature][hline]..it's time I disappear
we modify worlds

[Bu mesaj Eternal tarafından 04 Eylül 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ßaktım şekilli forum...
Çok seveni war kral gibi ...
Forumlar aleminde tek
İşte Paticek (Kafiye) :D

Geldiq işte kardesım ne nedenı bırak ta tadını cıkaralım :D[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]

|Avrupa Fatihi Galatasaray...|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...