Suark Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 gungecmıyorkı laurelınden yenı bısı orenmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Çok jargon var, ben peşinini bıraktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 bide beni düşünün bunların arasında kaldıgımda yabancı bir dil konuşuluyor gibiydi >_< turkiyede hele dil var direk lubunca, bi halt anlamıyorsun bunlar konuşurken. çok gereksiz sayıda terim var ama herkes ozel olmak ve politik dogru olmak ıstedıgınden meh, bende uyuz oluyorum cok feci. şu anda zaten "passing" ve "post-op" privilege im varmış ve "truscum" oldugum için "cis" poposu yalayıp davaya ihanet ediyormuşum, her gun privilege check check yapmam gerekiyor sanırım benimde http://i.imgur.com/JTZgfbQ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Aldığım bütün puanları attractivenessta kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Kötü ol, çirkin ol, disabled ol, bunlar "norm" de, aksini savunan sana ayrımcılık yapıyor olsun. Welcome to Schadenfraudia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 scientist niye -15 eahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 (yasadigin diil de dogdugun mekan olarak alirsak) pati'nin privilege checklemesine gerek yok, middle east direkt -600 verdigi icin zaten kalanlari full toplasanda amerikanyadaki en magdur tumblrciya 3 kat takmis oluyorsun disprivilege'da np :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ya anita gamergate hedesini falan çok takip etmedim de, şu mezartaşı için omg ayrımcılık diye bu kadar nitpicking yapılacağına gitsin dead or alive'daki olmayan kıyafatlere sövsünler mesela. asırlarca "oh sex bomb" olan lara croft'un origin oyununa baksınlar şöyle iyi böyle kötü diye falan. yok mu ya oyunlar konusunda controversy peşinde olmayan doğru düzgün yazı makale araştırma bi şey? "50'ler hollywood sinemasının kadına bakışı" diye zibilyon tane tez vardır. tamam gaming o kadar eski değil, hayvan paralar dönüyor olsa da bi sinema sektörü değil parasal olarak, "neeerrrddss!! lol" diye bakılıyor hadi ona da tamam. ama HİÇ Mİ yok lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 In-game bulaştırmasınlar, benim fikrim bu yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Sorieno said: Kötü ol, çirkin ol, disabled ol, bunlar "norm" de, aksini savunan sana ayrımcılık yapıyor olsun. Welcome to Schadenfraudia. kim la bu kadın isim verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 aquila said: Aldığım bütün puanları attractivenessta kaybettim. middle eastern da kaybetmis olman lazim asil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 SJW lere kalırsa hepimizin işi gucu bırakıp internet politics ve activism ile uğraşmamız lazım http://i.imgur.com/XLLXglI.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Neyse ki rakiplerimiz hem sakat hem aptal hem de şorolo diyecekken dark skinned untermensch =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 ay asil topik bu degilmis, lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar