Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity Kickstarter mezartaşı olayı

Sam

Öne çıkan mesajlar

bide beni düşünün bunların arasında kaldıgımda yabancı bir dil konuşuluyor gibiydi >_< turkiyede hele dil var direk lubunca, bi halt anlamıyorsun bunlar konuşurken.

çok gereksiz sayıda terim var ama herkes ozel olmak ve politik dogru olmak ıstedıgınden meh, bende uyuz oluyorum cok feci. şu anda zaten "passing" ve "post-op" privilege im varmış ve "truscum" oldugum için "cis" poposu yalayıp davaya ihanet ediyormuşum, her gun privilege check check yapmam gerekiyor sanırım benimde

http://i.imgur.com/JTZgfbQ.png
Sosyal ağlarda paylaş

ya anita gamergate hedesini falan çok takip etmedim de, şu mezartaşı için omg ayrımcılık diye bu kadar nitpicking yapılacağına gitsin dead or alive'daki olmayan kıyafatlere sövsünler mesela. asırlarca "oh sex bomb" olan lara croft'un origin oyununa baksınlar şöyle iyi böyle kötü diye falan.

yok mu ya oyunlar konusunda controversy peşinde olmayan doğru düzgün yazı makale araştırma bi şey? "50'ler hollywood sinemasının kadına bakışı" diye zibilyon tane tez vardır. tamam gaming o kadar eski değil, hayvan paralar dönüyor olsa da bi sinema sektörü değil parasal olarak, "neeerrrddss!! lol" diye bakılıyor hadi ona da tamam.

ama HİÇ Mİ yok lan?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...