Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Var sanırım, bir iki kişi ama aktif olarak oynamıyorlar.

Buradan bi 8-10 kişi Silmaril'e gittik, daha doğrusu çoğu yıllar sonra hype etkisi ile oraya geri döndü ama bitti sanırım o iş de.
Mesaj tarihi:
Sevgili Nebulacılar, multi client açmak için comodo anti-virüs kurup sandboxie ile clienti aç diyolar. Comodo antivirüs nasıldır bi sıkıntı yaratır mı? 2. accountu eve ortak etmek için bunca zahmete değer mi?
Mesaj tarihi:
comodo kurmak zorunda değilsin sandboxie ayrı bir program zaten. antivirüs bilmemne kurmak istemiyosan sandboxie kur sadece. bundan bağımsız comodonun da sandbox fonksiyonu var
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

geçen sene ben vardım da, karakter de para da silinmiştir herhal. vendor da vardı yazık tüü

zannet miyorum silinmemiştir fakat vendor ve itemler gitmiştir bir ara item temizliği yapılmıştı
Mesaj tarihi:
md5leri kırmakla uğraşmak yerine dbdeki lost password activasyon keyi ile yayınlayayım diyorum nebula.web.tr/sifreminututumm.php?key=xxxx diye acınca direk şifre değiştiriyor tabii editor izin verirse.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bakıyorum da yıl 2015 hala uodan ümidi kesmeyen arkadaşlarımız var

trdeki free serverların oyuncu çekip sonra elit satarak para kazanmaktan başka amacı yok, yabancı serverlardaki uo da uo değil başka bir oyun gibi görünüyor, grind üzerine kurulu acayip uoya hiç benzemeyen oyunlar
Mesaj tarihi:
kolektifinsan said:

bakıyorum da yıl 2015 hala uodan ümidi kesmeyen arkadaşlarımız var

trdeki free serverların oyuncu çekip sonra elit satarak para kazanmaktan başka amacı yok, yabancı serverlardaki uo da uo değil başka bir oyun gibi görünüyor, grind üzerine kurulu acayip uoya hiç benzemeyen oyunlar

yalnız yabancılarınki gerçek uo. bizdekiler brezilya shardları gibi dandik
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...