mawiman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 arkadaşlar nebula server da kimler var Paticikten oynayan ...
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Var sanırım, bir iki kişi ama aktif olarak oynamıyorlar. Buradan bi 8-10 kişi Silmaril'e gittik, daha doğrusu çoğu yıllar sonra hype etkisi ile oraya geri döndü ama bitti sanırım o iş de.
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 ben varım. item res'ten sonra 10 günde bir giriyorum evler yıkılmasın diye. çok itemim gitti, soğudum.
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Sevgili Nebulacılar, multi client açmak için comodo anti-virüs kurup sandboxie ile clienti aç diyolar. Comodo antivirüs nasıldır bi sıkıntı yaratır mı? 2. accountu eve ortak etmek için bunca zahmete değer mi?
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 comodo kurmak zorunda değilsin sandboxie ayrı bir program zaten. antivirüs bilmemne kurmak istemiyosan sandboxie kur sadece. bundan bağımsız comodonun da sandbox fonksiyonu var
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Normal sandboxieyle clienti açarken connector hata veriyo, comodonun sandboxuyla oluyomuş
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 nebulada denemedim ama diğer serverlarda bi sıkıntı yok bende. bütün konektörleri aynı adam yapıyo zaten
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Nebulada oynamanızı pek tavsiye etmiyorum. Tesadüfen gördüm konuyu da, uyarayım dedim.
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 geçen sene ben vardım da, karakter de para da silinmiştir herhal. vendor da vardı yazık tüü
mawiman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Dworgian said: geçen sene ben vardım da, karakter de para da silinmiştir herhal. vendor da vardı yazık tüü zannet miyorum silinmemiştir fakat vendor ve itemler gitmiştir bir ara item temizliği yapılmıştı
mawiman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 aynen nebula ya bende bugün giremedim hata veriyor ...
Red_Skull Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 nebulanın dbyi çekmiş editor bana gönderdi 2 gün önce, forum + oyun + wordpress databaseleri var, index fln atabilirim sitesine ne yapalım bana verdi kullanayım diye.
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 3 kere yayınladık ya yeter artık yazık adamlara, md5 leri kırıp yayınla yayınlayacaksan
Red_Skull Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 md5leri kırmakla uğraşmak yerine dbdeki lost password activasyon keyi ile yayınlayayım diyorum nebula.web.tr/sifreminututumm.php?key=xxxx diye acınca direk şifre değiştiriyor tabii editor izin verirse.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 3-5 acc hackleyeyim lan bana da verin
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 olm veteranı patlattık öyle 3 gün taşşağı döndü. uğraşmayın bence hiç dfsg
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 çok fazla nebula adam yok demek ki oynayan
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 bakıyorum da yıl 2015 hala uodan ümidi kesmeyen arkadaşlarımız var trdeki free serverların oyuncu çekip sonra elit satarak para kazanmaktan başka amacı yok, yabancı serverlardaki uo da uo değil başka bir oyun gibi görünüyor, grind üzerine kurulu acayip uoya hiç benzemeyen oyunlar
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 kolektifinsan said: bakıyorum da yıl 2015 hala uodan ümidi kesmeyen arkadaşlarımız var trdeki free serverların oyuncu çekip sonra elit satarak para kazanmaktan başka amacı yok, yabancı serverlardaki uo da uo değil başka bir oyun gibi görünüyor, grind üzerine kurulu acayip uoya hiç benzemeyen oyunlar yalnız yabancılarınki gerçek uo. bizdekiler brezilya shardları gibi dandik
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 tükürdüğümü yaladım girdim nebulaya
Öne çıkan mesajlar