Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uçan hamamböceği

atesbenicagiriyo

Öne çıkan mesajlar

Ciyan olur yerde ezmek istersin ve o kovalamacaya basarsin ustune ve tam basamazsin, ciyan can havliyle kuyruguyla sokacak yer arar ve o kuyruga diger ayaginla basip oldurursun. Sans eseri o kuyruk terlikteki ciplak ayagina degmz. O an ayaginda en kalin, sert kar botu olsun istersin
Sosyal ağlarda paylaş

O ciyan ve akrebi oldurmeden gideyim desen veya ayakkabi giyip geleyim desen ciyan kacacak ve daha sonra ureyip daha cok gelecekler. Ilac desen 1-2 ciyana degmez dersin. Icinde kalir kusku. Sonra bu fobi olusturur ve kar botu bakarken magazadan bununla ne ciyan akrep oldurulur diye dusunursun!
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

Şu hayvan için yok yüzümde gezdi, yok dişfırçamda yürüdü, çıplak ayakla üstünde gezdim diye anlatılan şeylerin gerçekten yaşandığına inanmak istemiyorum ben.

Bunları yaşayıp da normal kalabilmek için insanın biraz psikopat olması lazım. dexter rulz<.

gece dişimi fırçalarken aynada yakından bakayım demiştim bi dişime öpüştük hamamböceğiyle

ölü taklidi yapanları bile var çok enteresan canlılar
Sosyal ağlarda paylaş

odamda beslediğim küçük bir örümcek var. yaklaşık 1 yıldır birlikte yaşıyoruz. 1 cm boyunda falan zaten öyle korkunç bir görünüşü yok. ilk gördüğümde minik bir ağ yapmıştı odamın üst köşesine. dedim "boşver bana zararı dokunmaz, yaşama hakkını elinden almayayım" . benden uzak yaşıyor, ikimiz de birbirimize dokunmuyoruz. arada karşılaşıyoruz selam veriyoruz birbirimize sonra herkes kendi yoluna gidiyor. geçenlerde camın üstünde dolaşıyordu mesela.

yaz da geliyor hem belki sinek falan yakalar. gerçi o boyla yakalasa yakalasa meyve sineği yakalar ama olsun o da kabulümüz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...