fenn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Ciyan olur yerde ezmek istersin ve o kovalamacaya basarsin ustune ve tam basamazsin, ciyan can havliyle kuyruguyla sokacak yer arar ve o kuyruga diger ayaginla basip oldurursun. Sans eseri o kuyruk terlikteki ciplak ayagina degmz. O an ayaginda en kalin, sert kar botu olsun istersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 O ciyan ve akrebi oldurmeden gideyim desen veya ayakkabi giyip geleyim desen ciyan kacacak ve daha sonra ureyip daha cok gelecekler. Ilac desen 1-2 ciyana degmez dersin. Icinde kalir kusku. Sonra bu fobi olusturur ve kar botu bakarken magazadan bununla ne ciyan akrep oldurulur diye dusunursun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Çiyan öldürme, hamamböceğini yiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 peki çıyanı kim yiyecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 neutrino said: Şu hayvan için yok yüzümde gezdi, yok dişfırçamda yürüdü, çıplak ayakla üstünde gezdim diye anlatılan şeylerin gerçekten yaşandığına inanmak istemiyorum ben. Bunları yaşayıp da normal kalabilmek için insanın biraz psikopat olması lazım. dexter rulz<. gece dişimi fırçalarken aynada yakından bakayım demiştim bi dişime öpüştük hamamböceğiyle ölü taklidi yapanları bile var çok enteresan canlılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 hamamböcekleri sizden korkuyor, korkularını onlara karşı silah olarak kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 odamda beslediğim küçük bir örümcek var. yaklaşık 1 yıldır birlikte yaşıyoruz. 1 cm boyunda falan zaten öyle korkunç bir görünüşü yok. ilk gördüğümde minik bir ağ yapmıştı odamın üst köşesine. dedim "boşver bana zararı dokunmaz, yaşama hakkını elinden almayayım" . benden uzak yaşıyor, ikimiz de birbirimize dokunmuyoruz. arada karşılaşıyoruz selam veriyoruz birbirimize sonra herkes kendi yoluna gidiyor. geçenlerde camın üstünde dolaşıyordu mesela. yaz da geliyor hem belki sinek falan yakalar. gerçi o boyla yakalasa yakalasa meyve sineği yakalar ama olsun o da kabulümüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Boy boy yavruları olur umarım. http://i.imgur.com/yUBgh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 O orumcrk evde olsa evi orumcege birakir giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 barbu said: DoruK said: abv bunlardan biri monitorun icine girdi demin oldurmeye calisirken esa stand baglantisinin arkasina bi yerlere saklandi gerizekali https://www.youtube.com/watch?v=38HhZODT6j4 Geçmiş olsun kardeş.oha atiyorum monitoru su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 abi sanırım ömrüm boyunca bir daha elektronik eşya kullanmayacağım. görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 aksam butun apartmani sulfurik asitle spreyliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 meanwhile in monitor http://i.imgur.com/drqMKtJ.gifv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 antenlar kiprasmaya baslayana kadar hersey cok guzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 kaşınıp karanlıkta uyuz oluncaya kadar biraz araştırdım da rusların uzay istasyonunda ortaya çıkmış bunlardan lol. uzayda yetişenler çok daha hızlı büyüyüp daha güçlü olmuşlar sdf. işte amerikanların keşfedemeyeceği bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 abi biri bi yerde bu bocekleri yetistirip etrafa pompaliyor kesin yoksa imkani yok bunlari yok etmek uzerine koca endustri milyon sirket var coktan soyunun tukenmesi gerekirdi. kesin bi bokluk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 lan enayi, milyar dolarlik sektor, kim yoketmek ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 bence uzaylilar yukardan yolluyor belirli araliklarla zaten nukleere dayanikli olmalarindan anlamamiz gerekirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 biz yokken onlar vardi, buyuk ihtimalle bunlar nerden cikti lan bi turlu bitmiyolar diyolardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Claiborne said: peki çıyanı kim yiyecek :( Kedi, tavuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 şu geldi aklıma; http://www.youtube.com/watch?v=g5kq2QuKOJM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 iyi ki dana burnuyla karşılaşmamışsınız daha, ülke toprakları içindeki en tiksinç canlı olabilir, certain someone dan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 haha yok bro tanıştık tanıştık.100 kg yakın kilosuyla teyzem üzerine basıp öldüremedi hatta bildiğin böcek direnç gösterip teyzemin ayağı kaymıştı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 dreagloth said: iyi ki dana burnuyla karşılaşmamışsınız daha, ülke toprakları içindeki en tiksinç canlı olabilir, certain someone dan sonra 1v1de rahat alır beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar