WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 http://www.amazon.com/gp/product/B00A72ZRGI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER Ürün şundan kutusu açılmadı. Amazondan alırsanız 310tl ye geliyor 3 haftalık kargo ile, ben 260tl istiyorum.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?27,7998633,7998633#msg-7998633 ???
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 her balta yiyen yeni konu açarsa Nedanko'ya yük olur
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Biraz büyüseniz,efendi efendi takılsanız olmucak bunlar.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Amazonda bi tane bile olumlu yorum yok bununla ilgili lel
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 yapma abi adam 3. başlığı açacak :( :(
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 bi insan başlık sürekli yukarıdayken ve konuşuluyorken neden yenisini açar ki. reklamın iyisi kötüsü olmaz alacak adam görüp alır.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Ama ürün dandik ve kalitesiz, bunu bildiği için hızlı hızlı satıp müşterisini yemek istiyor biz nabalım =( keywords : wordsofypres kötü satıcı, RAT7 kötü mouse, wordsofypres kazıkçı
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Forumda kullanan vardı bu mouse u baya memnundu tam hatırlamıyorum ama senko olabilir. Yeni başlık açmamın sebebi millet birbirine konudan alakasız hakaret falan ediyor saçma sapan işler yoksa paticikte olan bir çok insan donanımdan anlıyor zaten kimseyi kandırmaya çalıştığım yok.
Editor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Ben anlamadim bu baltalama isini Asilsiz desteksiz sekilde laf atanlar tmm baltaliyordur cezalandirsin ama kotu yorum yapmislar boyle diyorlar hakkinda diyip yazdiklari yeri referans ediyorlarsa bu bi yorumdur alicak kisiye Saticinin degil alicinin yaninda olmamiz gerek
Stormraiden Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Müşteri ne derse haklıdır bro, ona göre konuşalım.
Catze Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Diger konuda suyunu cikarmislar baltalama isinin hakikaten. Benim bayadir gozum var bu mouse da ama artik wow oynamadigim icin de almadim gidip razer deathadder aldim fps fln oynuyorum artik diye. Fiyati yuksek tutmussun yanliz 1 hafta kadar once arkadasim almisti bunu gameekstradan sanirim 290 mi 300 mu ne diyordu. Tek satildigi yer amazon degil bilgin olsun fiyata da ona gorr ayar cek bence. Bunlarin haricinde alacaklar icin mouse un eni boyu genisligi ayarlanabiliniyor. Diger tum mouse lara gore farki bu goruntusu de zaten zevk meselesi ama bence baya iyi.
spompas Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 alasım vardı vazgeçtim balta işe yaradı
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 axedice said: Ama ürün dandik ve kalitesiz, bunu bildiği için hızlı hızlı satıp müşterisini yemek istiyor biz nabalım =( keywords : wordsofypres kötü satıcı, RAT7 kötü mouse, wordsofypres kazıkçı Kötü niyetli olsam, olumsuz yorumların olduğu amazon linkini mi veririm acaba ? IQ 2 haneli sanırım.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Hem kötü niyetli, hem de amazondaki kötü yorumları kontrol etmeyecek kadar İKİ HANELİ IQ SAHİBİ keywords: ypresin iqsu düşük, ypres yalançı, ypresin sattığı maldan hayır gelmez
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 her şeyi geçtim de transformers gibi mouse mu olur be :D tamamen bilinçsiz ilk izlenim yorumum: bu mad catz'in kulaklığına falan bakıyordum almak için, ulan baktıkça elimde kalacakmış gibi gözüküyordu, keza mouse da öle gözüküyor bana.
Draculiablo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 kedi uzanamadığı ciğere mundar der, Siz de uzanamadığınız ciğeri mundar edersiniz.
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Niye uzanamasınlar ki? Adamlar haklı mouse dan hiç bi cacık olmaz. Wow oynayanda bunu alacağına naga alsın hem daha uygun hem daha kullanışlı. Şu mouse o fiyatlılar arasında en rezili falandır. Tasarımı bile çinde yapılmış çakma transformers oyuncakları gibi ya.
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Sen ideal kilona düştüğün zaman açıcam alurielcim. Sequo zaten patates cacıktan anladığı yok razer ürünlerini reklam yapıyor burda shittier brand
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 sahibinden de şu an 150 tl ye satan var 150 tl
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 WoodsOfYpres said: Sen ideal kilona düştüğün zaman açıcam alurielcim. o zaman hiç açmayacaksın yeni konu REKTANGE ALURYEL AHAHAHA http://i.imgur.com/uSuf5.gif
Öne çıkan mesajlar