BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 23 Eylül 2. sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 baslamis 2. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 sfhgdsfhdf morg sahnesi dfhdsfhdsfhdfh NOT IN THE BUTT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 harika basladi. iyi guldurdu. s02 inanilmaz iyiydi. umarim ayni tadi tuttururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 mükemmel bir dizi gerçekten ya. başladığını görünce o kadar sevindim ki anlatamam. bir de üzerine mükemmel bir bölümle başladı. en azından 9 hafta boyunca izleyecek bir şeyim oldu yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 la bu pablo size ni etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 aaaaaaaaaaaaaa başlamış la nasıl farkedemedm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 ben de hala ikinci bölümden sonrasını izleyemedim. iki bölüm daha geldi sanırım sonrasında. biriksin madem toptan izleyeyim artık ya takip etmenin bi manası kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 tentacle sahnesi sahaneydi. aksiyon sahneleri hep cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 said: Ash vs. Evil Dead Canceled After Season 3 el brujo especial :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 son bölümünü 175.000 kişi izlemiş yalnızca. gerçekten bu insanların izlediği şeylere sıçayım ya. son dönemlerin en güzel dizisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 bize komik geliyorda bu dönemin dizisi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 haydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 3 sezon çok bile dayandı bu zamanda, mal herkes napak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 haydaaa spoiler mi yicez diye girdik thread'e iptal olmus dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 haydaa bitti mi şimdi cidden bu? yok mu başka. hay belanızı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 cok keyifli ama fazla tekrara bagliyor, iptalini garipsemedim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 son bolumden bir onceki bolum cok tatliydi, adeta korku filmi gibi. final army of darkness alternatif sonunu animsatti: https://www.youtube.com/watch?v=j42eaiLdBTY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 netflix nihayet son sezonu da koymuş, bir yıldır bitirmelerini bekledim inatla. evil dead film serisinin öyle hayranı değildim, ilk orijinaliyle sonraki korku komediler zaten bambaşka ama bu dizi filmlerden bile iyi olmuş bence. hikaye, komedi ve aksiyonu iyi tutturmuşlar, bruce da eskisinden daha havalı bence, yaş yıpratmamış adamı, tam kıvamına gelmiş hatta. son sezon da arcane’in dediği gibi çok enteresan ve iyi bitti, oradan devam edebilseymiş keşke. bitmesine üzüldüm ama zirvede bitti de denebilir hikaye olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar