Sypro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Ödeme aşamasında olmasa da operasyonla ilgili ciddi sıkıntıları mevcut. Önceki gün siparişini verdiğim ve hediye paketi olmasını isteyip üzerine/içine not yazdırdığım kitabı şöyle bir göz ucuyla bile inceleme zahmetine girmemişler. https://twitter.com/gokaygurcan/status/584048713426935809/photo/1 hayal kırıklığı satın aldım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Havale ile yapiyorum ben odemeleri Ne guzel indirimde oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 ferit haklı çanta pahalı söyleyeceklerim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 o kadar para verilmez çantaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 size ne abi sizin paranız mı ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 milli servet, gevura gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 şükrü manyak bu insanlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 becen temel ihtiyaclar disinda para harcanmasi aptallik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 hala geri yatırmadı ya lan herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Amazon prime hediye edilmişti. Şimdi yıllık para çektiklerini farkettim zamanı gelince. Dedim ben görmemişim otomatik subscription'ı. geri alsanıza diye cahtte söyledim. PAT diye hallettiler. D&R ile uğraşın lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 CthuLhu said: hala geri yatırmadı ya lan herifler. Bir ay sonra yatiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 aquila said: becen temel ihtiyaclar disinda para harcanmasi aptallik. Herkesin temel ihtiyaci farkli. seninki commodore 64 iken benimki RUS olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 yerli mali yurdun mali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Esh said: CthuLhu said: hala geri yatırmadı ya lan herifler. Bir ay sonra yatiyor yatırdık diye mail attılar bakalım ekstre bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Ekstreyi bekleyip olayı soğutma, sıcak sıcak internet bankacığından kontrol et derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 şirket hesabına o kadar da erişimim olmasın lan heh. adamlar eft yapmayı beceremedi gittiler benim adıma yaptılar para geri onlara döndü. ha gayret olacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Abi dekontun ustune ne yazmalari gerektigini yazip geri gondersene. Daha buyuk hakaret olamaz, sovmekten beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 yaptım zaten ya aynı şekil bilale anlatır gibi. ona rağmen yanlış yaptılar sonra böyle çerçeve falan içine alarak yazdım HESAP SAHİBİ ADI:!! IBAN:!! şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar