xaty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Melen çayına rafting için gitmiş kimse var mı? Nasıldır, istanbuldan günübirlik gidilir mi? İlk kez rafting yapacaklara uygun mudur? Bir de etrafta mangal yapcak yer var mı? Malzemeyi direk oradan alsak daha da güzel olur, kendin pişir kendin ye mekanı tadında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 geçen sene gittim,1gece kalmalı mangal yapmalık yeri bırak mangallar var,bi hayli hatta,kömürü kendin götür ama,etleri ordan alın hem ucuz hemde güzel kasaplar var,adamlara sorun,yönlendirirler bize salatayı bile yapmayın yapılmışı var fln dediler,galiba rafting parasına sonrasında yemekde dahil,en azından biz gittiğimizde öyleydi valla akşam bira içeriz fln diye düşünmüştük,içtikte keza,ama adamlar biraz garip garip baktı,malum,sakarya,tutucular bi hayli ilk kez rafting yapmaya son derece uygun,bizim grupta 4 kişiden 3ü ilk defa yaptı,çok bi zorlanan yoktu,hatta bana biraz sıkıcı bile geldi,bazı dönemler su baya debili oluyormuş ama bana öyle denk gelmedi valla tek bi uyarım var,servislere binip raftingi yapmaya gideceğiniz yere gidiyorsunuz,giderken yanınızda rafting sonrası giyecek kuru kıyafetler havlular fln götürün,biz bilmiyorduk,götürmedik,sonra servisler gelip bizi kampa götürene kadar tir tir titredik sogukta ıslak ıslak,çok kötü olmuştu,bizim salaklıgımız gerçi,diğer herkes akıl etmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 kalabalık bir grup, daytrip modunda bir şeyler düşünüyordum da fena olmaz o zaman. sabah erken çıksak, gidince rafting, sonrasında da yemek yiyip dönsek. ya da yemekten sonra bi paintball veya bi tur daha rafting(?), zaman kalırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 nasıl oldugunu bosverin fırsatınız varsa gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 yeni konu açmayım. haftasonu gidiyorum buraya. kahvaltı + rafting + akşam yemeği ve fotoğraflar dahil 100 liret. üstüne atv kiralar gezerim mis. gelecek varsa ses etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 döndükten sonra yorumlarını yazarmısın.. özellikle suyun durumu nasıl? biz hala gidemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 yazarım. suyun durumu iyi olacak gibi çünkü buralara yağıyor paso. hava durumu olarak da düzce 5 gün sağnak diyor. yinede bugün bi telefon edip teyit edicem, dönünce de yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 havalar ısındıktan sonra yağmur o kadar etkili değil. Buharlaşma ve toprağın su çekmesi artıyor, her türlü debi düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 imamizer said: yeni konu açmayım. haftasonu gidiyorum buraya. kahvaltı + rafting + akşam yemeği ve fotoğraflar dahil 100 liret. üstüne atv kiralar gezerim mis. gelecek varsa ses etsin. nereden aldın? link plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 http://www.duzcerafting.com/index.html bu gün konuştum su debisi baya iyi dedi. sürekli yağmur bu ara zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 e fiyat yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ha fiyat vardı yada başka bi site aklımda kalmış olabilir. aradım 100 lira işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 şimdi kahvaltı çok güzel serpme kahvaltı. akşam yemeği de güzel bol doyurucu vesaire. rafting 1,5 saat civarı sürdü. eğlendim. ama o kadar adrenalinli değildi benim için. sanırım beklentim yüksekti ondan ama eğlenceliydi. özellikle bi kaç yerde baya keyif aldım. arada bottan atladık yüzdük fln. daha önce hiç ırmakta yüzmemiştim. su debisi yeterliydi ama kesinlikle şubat-mayıs arasını tavsiye ediyorlar. özellikle şubat mart bomba oluyor diyorlar. kesin gidicem o mevsimde. ha bide bilmeyenler için raftingde hakkını veriyorsanız baya yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Hortlatayım bu konuyu, yakın zamanda gidenler var mı? Ayrıca burası dışında, Türkiye'de genel olarak rafting yapan varsa da yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar