yaptığım işte istediğim sonuçları alamasam yapardım da işte bu kadar emek verip de tam meyvesini yemeğe başlayacağında insan öyle risklere girmek istemiyor. o kadar yılın emeği çöp oluyor. artı evlilik, çocuk falan. 2 yıla falan bi bebe gelir.
ha bu arada kurcalıyorum hobi olaraktan. c# kurcalıyorum arada sırada. rimworld'u yapan adamın çok güzel bir kitabı var oyun tasarlamakla ilgili, onu falan okuyorum.
Patricia Ehrhardt’s career spanned a variety of fields including acupuncture, nonprofits and business administration for over 20+ years. Looking to learn how to code and possibly make a career switch into computer programming, Patricia came across Coursera. Surprised that the courses were free, she immediately signed up for Programming for Everybody (Python). With just months’ worth of training from Coursera, she got a web developer job.
vs 2017, full baya derinden destek vermeye basladi, bide su unity mono compiler .net 2.0 dan kurtulup 4.5 e gecse zupper duper olur.
dokumentasyonda en son networking i kurcaliyodum, adamlar baya baside indirgemisler, yani tutorialin tekinde 20 dakikada network uzerinden birbirine kursun atip olen iki silindir yapabiliyosunuz ahah. ordan yuruyup gitmek icten bile degil. docs bittikten sonra, tutoriallara gecerim sanirim, sonra aklimda 1-2 sacma proje var, androide cikarabilirsem guzel olur.
en buyuk sikintim, vm uzerinde randimanli calismamasi yani, virtual box a en fazla 256 mb ekran karti atayabildigimden, host makinede kullanmak zorundayim. host makineyide sadece vm leri calistirmak icin base olarak kullanan biri icin pek ho$ olmadi bu :
bu konuda bi cozumu/tavsiyesi olan varsa super olur.
geçen gün birinin rpg oyun üzerinde çalışırken inv ve basic functionları yazışını izledim ciğerim soldu. düşünceyi koda çevirecek teknoloji gerek insanlığa :) sıfır komplikasyon girerek equip/unequip yazması sayfalarca sürdü.
mantığını anlasan yeter abi, 5.x'e upgrade edebilirsin sonradan o projeleri de. hatta az kurcalarım bulurum ben diyorsan 5.x ile de başlayabilirsin o projeleri yapmaya.
yani çok dert ediyorsan parayı 10 dolara düşer elbet ama hemen başlayım diyorsan al gitsin. ha bu arada bir ay içinde fiyatı düşerse farkını iste kesin, verirler.
Şu an evdeyken 15 USD. Ofisten 195USD. Mobilden 19 USD :D
Akşama bakarım. Evden 15 olan indirim biterse, mobilden 19'luğu alırım.
Tek arada kaldığım hangi eğitimi alsam konusuydu. Onda da 1.'yi alacağım. Hem diğerleri fazla beginner sanırım. Bunda az da olsa coding bilgisi istiyorlar. Daha advanced işleniyordur diye düşünüyorum dersler.
Öne çıkan mesajlar
bingildak
ha bu arada kurcalıyorum hobi olaraktan. c# kurcalıyorum arada sırada. rimworld'u yapan adamın çok güzel bir kitabı var oyun tasarlamakla ilgili, onu falan okuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş
Killer
unity 5.6 versiyonunu çıkardı bu arada. 2d konusunda yenilikler var
http://www.mobidictum.com/akademi/unity-5-6-surumu-yayinlandi.html
Sosyal ağlarda paylaş
XLegolas
varken ne gerek var debuggera
Sosyal ağlarda paylaş
XLegolas
Bi akrabanin sitesini yapmis herhalde dfs
Sosyal ağlarda paylaş
reyou
dokumentasyonda en son networking i kurcaliyodum, adamlar baya baside indirgemisler, yani tutorialin tekinde 20 dakikada network uzerinden birbirine kursun atip olen iki silindir yapabiliyosunuz ahah. ordan yuruyup gitmek icten bile degil. docs bittikten sonra, tutoriallara gecerim sanirim, sonra aklimda 1-2 sacma proje var, androide cikarabilirsem guzel olur.
en buyuk sikintim, vm uzerinde randimanli calismamasi yani, virtual box a en fazla 256 mb ekran karti atayabildigimden, host makinede kullanmak zorundayim. host makineyide sadece vm leri calistirmak icin base olarak kullanan biri icin pek ho$ olmadi bu :
bu konuda bi cozumu/tavsiyesi olan varsa super olur.
Sosyal ağlarda paylaş
reyou
hangi kitap bu? ben de kafa dagiticak biseyler ariyodum bu aralar.
Sosyal ağlarda paylaş
bingildak
geçen gün birinin rpg oyun üzerinde çalışırken inv ve basic functionları yazışını izledim ciğerim soldu. düşünceyi koda çevirecek teknoloji gerek insanlığa :) sıfır komplikasyon girerek equip/unequip yazması sayfalarca sürdü.
Sosyal ağlarda paylaş
reyou
bu arada amazon lumberyard'a noldu acaba, hic sesi solugu cikmiyo :)
Sosyal ağlarda paylaş
bingildak
Sosyal ağlarda paylaş
reyou
arada boyle videolar aticam, hem kendime, hemde kopanlara gaz olsun, selam olsun :P
Sosyal ağlarda paylaş
barbu
1- https://www.udemy.com/unitycourse/
2- https://www.udemy.com/devslopes-unity3d/
3- https://www.udemy.com/make-mobile-games-like-a-pro-using-unity-game-engine/
Sosyal ağlarda paylaş
Laraken
Sosyal ağlarda paylaş
Laraken
Sosyal ağlarda paylaş
barbu
Sosyal ağlarda paylaş
Laraken
Sosyal ağlarda paylaş
barbu
Tesekkur ettim
Sosyal ağlarda paylaş
Laraken
Sosyal ağlarda paylaş
arcane
Sosyal ağlarda paylaş
barbu
Akşama bakarım. Evden 15 olan indirim biterse, mobilden 19'luğu alırım.
Tek arada kaldığım hangi eğitimi alsam konusuydu. Onda da 1.'yi alacağım. Hem diğerleri fazla beginner sanırım. Bunda az da olsa coding bilgisi istiyorlar. Daha advanced işleniyordur diye düşünüyorum dersler.
Sosyal ağlarda paylaş