Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu saatten sonra unity

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Ben bitirme projemi androide oyun yapmıştım Unity ile. Sonra daha dokunmadım. Şimdi yine heveslendim ama önce swift öğreneceğim.

Artık çok fazla tuto var internette. Çok fazla bilen ve bu insanlara ulaşım imkanı var. Yapılır illa. Yaşa bakmaksınız. Fakat işte biraz zaman sıkıntısı var.

daha adam akıllı başlayamadım 1 aydır mesela swifte.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
bingildak said:

Unity e biraz baktım kurcaladım da. Ben okul seçimi yaparken böyle toollar olsaydı kesin sektöre girerdim ya avrupaya falan kaçıp. İnanılmaz güzel abi. Çok kıskanıyorum genç zihinleri böyle araçlara sadece bir dl linkiyle ulaşabildikleri için. Sektör için mükemmel bir şey

le gec kıskanıyomus falan

gercekten kıskansanız cıkarsınız ısınızden 2 ay kasıp bi studyoda bsalarsınız oyun yapmaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

bingildak said:

Unity e biraz baktım kurcaladım da. Ben okul seçimi yaparken böyle toollar olsaydı kesin sektöre girerdim ya avrupaya falan kaçıp. İnanılmaz güzel abi. Çok kıskanıyorum genç zihinleri böyle araçlara sadece bir dl linkiyle ulaşabildikleri için. Sektör için mükemmel bir şey

le gec kıskanıyomus falan

gercekten kıskansanız cıkarsınız ısınızden 2 ay kasıp bi studyoda bsalarsınız oyun yapmaya.

2 ay kasıp olacaksa çıkalım abi. da işte yukarıdaki linkte şöyle diyor

[quote="He always wanted to study computer programming, but did not want to go to school or pursue it seriously because...he thought programming is for geniuses."]

ben de aynı şeyi düşünüyorum mesela fasd
özellikle yazılımdan öte oyun moyun olayları. 1 sene kasıp orta karar bir adam olacaksam hadi herşeye baştan başlayayım. ama sanmıyorum işte, kapasite meselesi tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

yaptığım işte istediğim sonuçları alamasam yapardım da işte bu kadar emek verip de tam meyvesini yemeğe başlayacağında insan öyle risklere girmek istemiyor. o kadar yılın emeği çöp oluyor. artı evlilik, çocuk falan. 2 yıla falan bi bebe gelir.

ha bu arada kurcalıyorum hobi olaraktan. c# kurcalıyorum arada sırada. rimworld'u yapan adamın çok güzel bir kitabı var oyun tasarlamakla ilgili, onu falan okuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Patricia Ehrhardt’s career spanned a variety of fields including acupuncture, nonprofits and business administration for over 20+ years. Looking to learn how to code and possibly make a career switch into computer programming, Patricia came across Coursera. Surprised that the courses were free, she immediately signed up for Programming for Everybody (Python). With just months’ worth of training from Coursera, she got a web developer job.

Bi akrabanin sitesini yapmis herhalde dfs
Sosyal ağlarda paylaş

vs 2017, full baya derinden destek vermeye basladi, bide su unity mono compiler .net 2.0 dan kurtulup 4.5 e gecse zupper duper olur.

dokumentasyonda en son networking i kurcaliyodum, adamlar baya baside indirgemisler, yani tutorialin tekinde 20 dakikada network uzerinden birbirine kursun atip olen iki silindir yapabiliyosunuz ahah. ordan yuruyup gitmek icten bile degil. docs bittikten sonra, tutoriallara gecerim sanirim, sonra aklimda 1-2 sacma proje var, androide cikarabilirsem guzel olur.

en buyuk sikintim, vm uzerinde randimanli calismamasi yani, virtual box a en fazla 256 mb ekran karti atayabildigimden, host makinede kullanmak zorundayim. host makineyide sadece vm leri calistirmak icin base olarak kullanan biri icin pek ho$ olmadi bu :

bu konuda bi cozumu/tavsiyesi olan varsa super olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Şu an evdeyken 15 USD. Ofisten 195USD. Mobilden 19 USD :D

Akşama bakarım. Evden 15 olan indirim biterse, mobilden 19'luğu alırım.

Tek arada kaldığım hangi eğitimi alsam konusuydu. Onda da 1.'yi alacağım. Hem diğerleri fazla beginner sanırım. Bunda az da olsa coding bilgisi istiyorlar. Daha advanced işleniyordur diye düşünüyorum dersler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...