RamsesII Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Ben ofiste dışarıda falan tanıdığım bir kadını makyajsız görünce ilk tepki olarak "hasta mısın?" diyorum, onlar da yok canım eheheh deyip geçiyorlar.Hafiften bi utanmaları olmuyo değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 o da senin öküzlüğün şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ipneliğine yapıyorum zaten abi, bir kalıyorlar öyle deyince ahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ondan sonra neden yalniz ve ayiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 koca bi çılgınsın ramses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 RamsesII said: Ben ofiste dışarıda falan tanıdığım bir kadını makyajsız görünce ilk tepki olarak "hasta mısın?" diyorum, onlar da yok canım eheheh deyip geçiyorlar.Hafiften bi utanmaları olmuyo değil :) AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 ya ramses ajkpsdflkjadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 senko said: ben de goz alti morluklarina bisiler uygulasam fena olmayacak embrace it ve onlara karşı kullan abi. herkeste yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 bingildak said: yaş kaç gençler rimelsiz, allıksız, fondötensiz kız görmediniz mi sokaktaki nasıl makyajsız sanıyorsunuz kadın adaya düşse fondötensiz, rimelsiz dolaşmaz hiçbir şey yoksa bb krem sürer badana yapar gibi asdasd allahın thailandında degil BB, suscreen bile zulum direk. en boktan markette bile blotting paper ile transc pudra satıyorlar, yeni gelen amerikalılar joker gibi donuyor gezmelerinden kişisel olarak fondotene itiyacım yok, şanslıyım cilt konusunda. annem kucukken zorla güneşte şezlonga vitemin gelsin yavrıma diye baglamasaydı tek sorunum olan 2-3 küççük güneş lekem olmıcaktı. goruyorum mşllet 5-6 urun kullanıyor gene akne, kızarıklık, lekelerle filan ugrasırken, her yıkama 2-3 havlu kullanırken ben nazar degmesin yuzumu yıkamasam bile sıfır sorun haha. aynı şekil XY tabanlı oldugumdan kirpik ve kaş bolca bahşedilmiş, cheat mode gene. rimel 3-4 kat kullanan tipler varken bazen tek kat overkill geliyor, ugrasmıyorum bile. allık ve hafif aydınlatıcı olmadan sokaga cıkmam ama dogru o :p şirket olarak su urban decay paletlerini getirin turkiyeye bide! bi işe yarayın suslu sozlukte viralinizi yapalım! amelyatlı ameliyatlı bangkok a gidicez sephora hazretlerinden temin için, olmazsa yurtdışına gidenleri harassa devam zaten. naked 2 al diye aklıma sokan ve kendi için naked 1 siparişi veren "değerli" arkadaşım yyaktın beni! deadwoll said: Onun da cheat'i var, geçen kardeşime kapatıcı aldık MAC'ten, 100 kağıt. Ten rengine uygun olanı buluyorsun gg. Uygulaması 3sn falan. Kız her sabah 5'te kalkıp derse gidiyor, sonra da klinikte hasta bakıyor akşama kadar, eve gelince de doktora için ALES, YDS kasıyor. Kapatıcı sürmeyince zombi gibi, kapatıcıyı bir sürüyor sanki 12 saat uyumuş, süt banyosu yapmış öyle çıkıyor evden. MAC en leş, hem fiyatalrı US e kıyasla yuksek hemde çalışanları küçük dagları bşz yarattık modunda. bagdat caddesindekinden tiksiniyorum direk, nc15 im diye ısrar ettigim halde ısrarla nc30 satmaya çalışıyor, kalsın dedim bıraktım. neyseki havaalanında yok bu tipler rahat rahat gidip denedim ve evet nc15. o bahsettigin kapatıcıda şu dunyadaki en overused kozmetik malzeme olabilir, yutup videolarında gormekten bıktım artık sanki bedava dagıtıyorlar :( bingildak said: bizim sitede uygulama videoları var viktorella, bir ara gir bak. ofiste 5 dk'da nasıl makyaj yapılır falan. 1-2 ürün en fazla. işin özü kapatıcı. primer iyi ise başka bir şey olmasa bile toplar. tuval'i iyi yarattıktan sonra istediğin gibi üzerinde çalışırsın. http://www.youtube.com/watch?v=NbdeugrBPS0 baya somurdum sizin sitedeki bilgileri zaten :) yemin ederim yuksek lisans tezime vermedim şu emeği ahahahah. thailandın yuku sonrası maddi durumu toplıyım sizdende almaya başlıcam bişiler :p evime 5 dakka mesafede nars var ama maksat arkadaşın şirket kazansın romantizmi ahahaha. Borastus said: göz altı morlukları iyiydir kalsın bence. JUST NO! gerçi yakışan erkekte var http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2012/267/9/1/l_death_note_by_aiwalabamba-d5fs6zl.jpg gerçi yok siz gene denemeyin http://img0.joyreactor.com/pics/post/comics-death-note-characters-fans-580005.jpeg RamsesII said: Ben ofiste dışarıda falan tanıdığım bir kadını makyajsız görünce ilk tepki olarak "hasta mısın?" diyorum, onlar da yok canım eheheh deyip geçiyorlar.Hafiften bi utanmaları olmuyo değil :) http://2nerd.com/wp-content/uploads/2012/05/Forever-Alone-Level-Life.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 aboo noluyor lan foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 eyvallah viki ama bunu yapmayaydın iyiydi, sen de mi brütüs yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Uzgunum :( hakettin direk ama ve dayanamadim :D, bende ayni durumdayim ama en azindan I never asked for this durumu var bende. Sen kendin kasinmossin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 ben anliyorum seni ramses kardesim. o lafi koyunca surattaki ifade paha bicilemez. ve ertesi gun, bu kizla da ihtimali 0'ladim pismanligi harika. cok yasadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Ben kız arkadaşlarımın hep makyajsız hallerini daha çok sevmiştim. Sabah yeni uyanmış halleri daha sevimli geliyordu. Bende mi bir sıkıntı var anlamadım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Marty said: ben anliyorum seni ramses kardesim. o lafi koyunca surattaki ifade paha bicilemez. ve ertesi gun, bu kizla da ihtimali 0'ladim pismanligi harika. cok yasadim. ahaha + ben kullanmıyorum diyen arkadaşın saniyesine getirecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 lisede kızlara bıyığınız kaşınız çıkmış derdim. dürüst ve kendiyle barışık bir insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 tabi senin çıkmadığı için kıskanıyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 bakireler tapınağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 BalisticGel said: Ben kız arkadaşlarımın hep makyajsız hallerini daha çok sevmiştim. Sabah yeni uyanmış halleri daha sevimli geliyordu. Bende mi bir sıkıntı var anlamadım. :D o haliyle beğeniyorsan oluyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Marty said: ben anliyorum seni ramses kardesim. o lafi koyunca surattaki ifade paha bicilemez. ve ertesi gun, bu kizla da ihtimali 0'ladim pismanligi harika. cok yasadim. Evet abi şiirsel bir dille ifade etmişsin resmen... O hayret dolu ifadeler bir ömre bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 -Deno- said: lisede kızlara bıyığınız kaşınız çıkmış derdim. dürüst ve kendiyle barışık bir insanım. isin ilginc tarafi, asagilamayi bilerek planlayarak yapinca ise yariyor. abartmadan azar azar asagilayip arada da moral verince kafa karisiyor hatunlarda. iyice yanasiyorlar belki guzel birsey soyler diye mi, beni begensin diye mi nedir artik bilemiyorum. lisedeki gibi HEHEHE BIYIKLI diyip donup arkani eve uo oynamaya gidince olmuyo tabi. kafa da kizlara calismiyor gerci o zaman, +15katanaya, tpsiz adam bulayim da keseyim e calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 her kıza söylemezdim ama bu şekilde. rahat olanlara söylerdim. yoksa wrath of thousand suns yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Laurelin said: Asian level su cok dogru. koreli kizlarimiz bu isi acaip kiviriyor. kullandiklari malzemeler markalar da cok basarili. ugrayabilirsen hic durma. olmadi internetten de edinilebilir. bi de make up = too much hassle. ne kadar az boyanirsan o kadar cilt saglam ve guzel kaliyor. genelde makyaj kullanmayip arada yapinca etkisi cok daha basarili *Bubbleburst = sektor bilgisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 darkwingduck da kızmış ya..haberimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar