Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Unchained

imamizer

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Suark said:

Halihazırda üzerinde çalıştığım bi proje var. Eğer destek lazımsa el atarım ben de.

cok guzel olmus bu arada

üzeirnde calıstığın proje ultima (sphere ya da runuo) üzerinden yeni bi oyun mu? öyleyse ben de öyle bir şeye karışma niyetindeyim suanda Varsa öyle bir şey aklımda çok deli planlar vs var. 2003-2008 arası baya bi Sphereserver ile uğraştım suan hemen hemen unuttum herseyi ama tekrar hatırlayabilirim :D Büyüleri değiştirmeyi falan düşünüyorum oyunu daha sınırlanmayan classlara bölmeyi düşünüyorum falan ingame çok detaylandırıp gameplayleri sıkmayacak şekilde uzatabileceğimi düşündüğüm bir sürü "sistem" denen feat var. xd
Sosyal ağlarda paylaş

değil. Artık ortakla veya biriyle beraber devam etmiyorum. Bir süre sonra herşeyi benim çektiğim, sürekli moral boostlamam gereken ve insanlara ne yapmalarını gerektiğini söylemem gereken bir duruma bürünüyor çünkü.
Yapamadığım kısımları parası neyse verip alıcam, yapabildiğim kadarıyla devam edicem yani.

Gerçekten bir iş koyup evet bu bitti böyle diye gösteremeden kimsenin gerçekten inanabileceğini düşünmüyorum. Saman alevi çok.

bu arada başlıkla alakam yok, sadece adamın işini takdir ediorm. OP'un olayı başka.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...