imamizer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 şimdilik gitmiyor. 2 haftadır projeye vakit ayıramadım, bi müddet daha ayıramayacağım yapmam gereken işlerden dolayı. şu dönemi atlattıktan sonra komple projeye yumulucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 oo daha para vermedik, vaadettiğimiz paraları cukkaladı üstüne yattı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Tebrik ederim Yagli Zenci Ben de yapacağım deyip üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 abi binekleri kaldırma ya, taming i öldürme. at teym in etsin insanlar, nightmare all kill yapsın. bunlar önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Suark said: Halihazırda üzerinde çalıştığım bi proje var. Eğer destek lazımsa el atarım ben de. cok guzel olmus bu arada üzeirnde calıstığın proje ultima (sphere ya da runuo) üzerinden yeni bi oyun mu? öyleyse ben de öyle bir şeye karışma niyetindeyim suanda Varsa öyle bir şey aklımda çok deli planlar vs var. 2003-2008 arası baya bi Sphereserver ile uğraştım suan hemen hemen unuttum herseyi ama tekrar hatırlayabilirim :D Büyüleri değiştirmeyi falan düşünüyorum oyunu daha sınırlanmayan classlara bölmeyi düşünüyorum falan ingame çok detaylandırıp gameplayleri sıkmayacak şekilde uzatabileceğimi düşündüğüm bir sürü "sistem" denen feat var. xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 değil. bu herşeyiyle yeni bir proje. sadece uo nun bazı mekanikleri ve mekan tasarımlarını kullanıyoruz. client server 0 dan yeni oyun gibi yapılıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 değil. Artık ortakla veya biriyle beraber devam etmiyorum. Bir süre sonra herşeyi benim çektiğim, sürekli moral boostlamam gereken ve insanlara ne yapmalarını gerektiğini söylemem gereken bir duruma bürünüyor çünkü. Yapamadığım kısımları parası neyse verip alıcam, yapabildiğim kadarıyla devam edicem yani. Gerçekten bir iş koyup evet bu bitti böyle diye gösteremeden kimsenin gerçekten inanabileceğini düşünmüyorum. Saman alevi çok. bu arada başlıkla alakam yok, sadece adamın işini takdir ediorm. OP'un olayı başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Dayılar ben de sizi takdir ediyorum gerçekten. Ya sphere kodu olsa gerçekten yardımcı olmak isterdim ama hiçbi kod bilmiyorum sphere kodlarından başka o yüzden hiçbir şekilde yardımcı olamam ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Asdfa ben de bana sandim cevap vermisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Bu patladı heralde. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 uointernational var, ondan verelim? ben daha başlamadım ama iyi diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Bu proje ne oldu hazır işsizim keşke ucundan köşesinden tutabilsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Sen gecen de issiz degil miydin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 pattisliborek said: Bu patladı heralde. :( 100 papelimiz gitti ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 oha bunu nasil gormemisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 imamzedeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Biri özet geçebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 İmam paraları aldı İsveç'e kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 yapta oynayalim nerde kaldi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 bundan sonra bide uo temalı kart oyununa başlamıştı o da yalan oldu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 bizzat lord british'in yaptığı shroud of avatar yalan dolan yıllardır milyonlarca dolar kaldırmalarına rağmen. yani fanmade ultima beklemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 https://youtube.com/watch?v=qXfgVYuJc5U?t=45s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 arcane said: imamzedeler imamized Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 ultima 2 BalisticGel said: https://youtube.com/watch?v=qXfgVYuJc5U?t=45s fena durmuyo he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar