mardox Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 blacksmith falan çok güzel olmuş. diğer dediğin kısımları anlamam ama iyi emek harcamışsın :) KS işini ben de düşün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 imamizer said: oyunda imamı koşturmak ister misiniz ha? ister mısınız hımmıa binerim üstüne, vururum kırbacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 KS isini iyi dusunmek gerekli: 1. EA'in copyright iyla ugrasilmaz. Orijinal icerik gerekli. Birisi oturup guzel bir lore yazarsa, isler ona gore gelisir. 2. KS bir sure sonra urunu teslim etmen gerekli, kisacasi olayin hobiden cikip ise donusmesi soz konusu. Esasinda Lord British in tarzinda bir yol izleyebilirsin. Ultima serisi gibi 1-2 single player oyun(bunlar KS olabilir), lore oturunca "Imamizer Online" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ne kickstarter'ı arkadaşlar, adamın işi gücü var, hobi olarak yapıyor işte bir şeyler. varsa gönül koymuş, anlayan eden arkadaşlar, bir ucundan tutun işte, bir araya bir şeyler geldikce girer oynarız eğleşiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 1 sene sonra internet cafelerde.... -abi 1 saatlik acsana imam oyniycam -olm imamda gecen raid yaptik +li dusurduk huzur veren ayakkabi diye. -bu oyunu yapan adam imam degilmis abi satanistmis. Oyunda gizli yerlerde Allah yok yaziyormus bilincalti icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Lore konusunda her türlü yardım ederim. O aşamaya gelirsen haber et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 mesajım olsunda süreci takip edeyim, tebrik ederim abi, çok güzel görünüyor. Umarım devamı gelir bir kaç tanıdığım var konuşacağım onlarla belki bir yardımları olur (işlerinden güçlerinden zamanları kalırsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 adam yapmis valla :D ben de unity ile ugrasiyorum noob noob, kiskandim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 şehir plancısının uğraştığı işlere bak. sonra niye bürokrasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 hadi bakalim, hayirlisi. insallah alpha'sini beta'sini da görürüz B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 modelcımle anlasamadıgımdan oturu kendım oturdum ben bu ısın basına makehuman ıslerı ınanılmaz kolaylastırıyor, rigli veriyor ki humanoide uygun verıyor. armorları vs blenderda bu modeller uzerınden yapıorm( zaten sonrası texture. Tavsiye ederim babs imamizer said: aynen. şimdi işte karakter modeli arayışındayım. armor un üzerine modellendiği rigged model lazım. animasyon sıkıntı değil, elimde onlar animasyonluk kütüphane var. sadece mecanim uyumlu rigged model lazım. yardım edebilecek varsa bi el atabilir mesela bunda. o olmazsa fantaziye kaçayım diyorum. kinect sensörüm hazırda var. hiç denemedim ama kendimi tarayıp oyuna koysam mı diye düşündüm adffdhgsds http://www.youtube.com/watch?v=nbcnRgVNsZk oyunda imamı koşturmak ister misiniz ha? ister mısınız hımmıa pattisliborek said: abi senin asıl meslek nedir? şehir plancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ayrıca bunca yıl modelcılerın kahrını bosuna cekmısım yemın edıorm baya kolaymıs yhaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 unity öğreniyorum ben de yavaş yavaş, biraz deneyim kazandıktan sonra yardım edebilirim=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 3-5 kişi iş dağımı yapıp ucundan tuttu mu bir şeyler olur işte hobi olarak yapılsa bile. ne güzel işte. business tarafına geçerseniz ben de dahil olurum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ben bi bok ogrenmiyorum, hic de yardim filan etmedigim gibi kostek olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 geldi yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ARKADAŞLAR AQUILA İLK VENDORUMUZ OLSA OLUR MU, DUMMY YAPALIM AMA KANLI CANLI OLSUN ÖLMEK NEDİR BİLMESİN, KANASIN KANASIN BAĞIRSIN AMA HİÇ HUZUR NEDİR BİLMESİN, HEP DÖVSÜNLER SKİLL İÇİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 hergun gleip cigerimi yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 İmam cok iyi ya modelleme, bence olur bu is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 bingildak said: ARKADAŞLAR AQUILA İLK VENDORUMUZ OLSA OLUR MU, DUMMY YAPALIM AMA KANLI CANLI OLSUN ÖLMEK NEDİR BİLMESİN, KANASIN KANASIN BAĞIRSIN AMA HİÇ HUZUR NEDİR BİLMESİN, HEP DÖVSÜNLER SKİLL İÇİN. oha efsane olur ahahahahhaah vurdukça bok desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 brit bankin kosesine sicayim gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Suark said: modelcımle anlasamadıgımdan oturu kendım oturdum ben bu ısın basına makehuman ıslerı ınanılmaz kolaylastırıyor, rigli veriyor ki humanoide uygun verıyor. armorları vs blenderda bu modeller uzerınden yapıorm( zaten sonrası texture. Tavsiye ederim babs ilk etapta kullanmak için şunu yaptım. http://i.imgur.com/vFjOYRd.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 şu da boss olsun. http://i.imgur.com/AHVKDUd.png "abi 1 lira var mı abim" diye geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 hahahahaha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar