Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba noobu

barbu

Öne çıkan mesajlar

e36 almıştım 92000de. sene 2006

115k da sekman attırdım. bi 92k daha giderdi. benzin ucunca sattım yoksa daş gibi makinaydı.

cok bişi tutmadıydı sekman. conta falan feşmekan 3k mı ne ödemiştim 2009da.

hyundai ye komple sekman atmak da o kadar falan tutar en fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de ben bayandan aldıydım. hani cidden bayan kullanmış diyodun koltuklar falan tertemiz. ufak tefek yaş bazlı kozmetik sorunları vardı ama hallediliyodu o tür şeyler. kaldı ki o yıllarda folyo bu kadar yaygın değildi.

şimdi arabaya boya atmak tamamen saçma sapan bi iş haline geldi. git komple kaplattır, bi parça mı çizildi? o parçayı yeniden kaplattır bitsin. 1 günde kaplıyolar zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Al dostum bu aracı

Honda Jazz ... Az yakar çok kaçar

Es modellerinde sunroof standart üstelik tam senlik dışının küçük göründüğüne bakma bindim içi gayet ferah üstelik sunroof olması da + özellik

Hondayı bilirsin yağını suyunu eksik etmezsen 10 - 20 sene sanayiye gitmezsin anca belki bujisini filan değiştirirsin o kadar

Al ... Hem acemiliğini atarsın hemde cebinden fazla para çıkmamış olur ...

Not: araç 20k - 30k arasında bulunabiliyor .. bu modellerin ES ve Elite olanları makbuldür

Gelelim bir diğer aracımıza

Bunların dizeli ile çok seri araç kullanabilirsin... bildiğimiz hyundai parçası ucuz..

Yukarıda Honda Jazz için söylediklerim aynen geçerli

Ancak bu araç için sunroof lu modelini araman bulman lazım ayrıca VGT kodlu modelini de bulursan dadından yinmez

Seçim Senin... Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...