barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Esh said: ya da hyundai coupe al 1.6 mesela Guzelmis araba. 1 noob sorusu daha. 90k+ km araba Cok mu sizce? Ben hep max 40k km filan diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 yıl başına 15bin iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 e36 almıştım 92000de. sene 2006 115k da sekman attırdım. bi 92k daha giderdi. benzin ucunca sattım yoksa daş gibi makinaydı. cok bişi tutmadıydı sekman. conta falan feşmekan 3k mı ne ödemiştim 2009da. hyundai ye komple sekman atmak da o kadar falan tutar en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 bi de ben bayandan aldıydım. hani cidden bayan kullanmış diyodun koltuklar falan tertemiz. ufak tefek yaş bazlı kozmetik sorunları vardı ama hallediliyodu o tür şeyler. kaldı ki o yıllarda folyo bu kadar yaygın değildi. şimdi arabaya boya atmak tamamen saçma sapan bi iş haline geldi. git komple kaplattır, bi parça mı çizildi? o parçayı yeniden kaplattır bitsin. 1 günde kaplıyolar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Al dostum bu aracı Honda Jazz ... Az yakar çok kaçar Es modellerinde sunroof standart üstelik tam senlik dışının küçük göründüğüne bakma bindim içi gayet ferah üstelik sunroof olması da + özellik Hondayı bilirsin yağını suyunu eksik etmezsen 10 - 20 sene sanayiye gitmezsin anca belki bujisini filan değiştirirsin o kadar Al ... Hem acemiliğini atarsın hemde cebinden fazla para çıkmamış olur ... Not: araç 20k - 30k arasında bulunabiliyor .. bu modellerin ES ve Elite olanları makbuldür Gelelim bir diğer aracımıza Bunların dizeli ile çok seri araç kullanabilirsin... bildiğimiz hyundai parçası ucuz.. Yukarıda Honda Jazz için söylediklerim aynen geçerli Ancak bu araç için sunroof lu modelini araman bulman lazım ayrıca VGT kodlu modelini de bulursan dadından yinmez Seçim Senin... Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 ya az genç aracı olsun. station vagon koymuşsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 jazzlar sw değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Eski mersolardan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Ufak Arac lazim. Acemi isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 2005 model getz, fiesta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 abi ben clio alıcam nisan ayında. 35.000'e falan 2014 model var, düşük kilometrede. bi bak derim. 2013 model de yeni kasa, onda da alternatif çok. fiyat daha 30-35 arasında onlarda hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Ulan aklim mazda 3 e takildi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 senin aklını severim clio al ne Mazda'sı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 3 ne lan, 5 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Neyse Ya acelen yok zaten. Bekleyeyim en uygun zamani. Ama iyi oldu bu tavsiyeler. Arastirma rangeini daraltti. Aquila bir mustang sarip yollasana oradan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 ya da clio alma, şimdi benim alacağımı almaya kalkarsın falan ibiza al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Yok ya. Sen al. Ben hemen almicam zaten. On arastirma topigiydi bu. ciddi anlamda birbok bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 toyota yaris al,nasıl olsa bakımını vs aksatırsın ilk arabada.bu araba sorunsuzlugu ıle senı rahat ettırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Selam, Abi Yaris al geç ya. Ufaklarda Japonlar güzel. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Yaris hele otomatik yaris çarpışan araba gibi. Eski kız arkadaşımda vardı, 1.0 motorlu, sürüşü keyifli değil, konsol meh, f/p de iyi değil artık. (2012 sonunda aldığında en dolu pakedi bir iki opsiyonla 30bine mi ne aldıydı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Tam baslangıc arabası işte,herkes rahatlıkla kullanır,parcası ucuz,5 yıl bakım yaptırmasan sorun cıkartmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 sunu bulabilirse alsin iste..ibiza 1.4 en bosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 al bi street ka. çocukluktan beri hayalimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar