Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

gayet iyi falan değil, gayet kötü bir kura çektik ki bu grup 5'li grup olduğundan en kötü ikinci olup playoff yapamama ihtimalimiz bile altılı gruplara göre daha fazla...

Hırvatistan desek tarihimizdeki tek galibiyet yanılmıyorsam Semih'in attığı golle gelen galibiyet, Bilic sağolsun.

Ukrayna desek iç savaş tatavası yapılıyor ama iç savaş başladığından beri yaptığı 19 maçta 12 galibiyeti var yanılmıyorsam. Son Avrupa elemelerinde 6 maç 4 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet, gerçi grupları kolay sayılır.

İzlanda desek gruptaki takımlar arasında galibiyet-mağlubiyet sayısında üstünlük kurduğumuz tek takım yanılmıyorsam ama var olan form grafiğinde kim daha iyi takım elimize belimize alarak daha yeni gördük.

Finlandiya kağıt üstünde bize göre zayıf olan tek takım, onun da dezavantajı bir Kuzey takımını resmi maçlarda en son ne zaman yendik cidden hatırlamıyorum. Hazırlık maçında da 2012 de koymuşlardı bize bunlar yine o kalmış aklımda...

Gayet rezil bir kura oldu. Ben beşli grubu çok istedim ama Kıbrıs'ın olduğu yere düşmek istedim. Finlandiya resmen sıralamayı belirleyecek bir takım çünkü ondan alınacak puanlar sıralama belirleyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

gayet iyi falan değil, gayet kötü bir kura çektik ki bu grup 5'li grup olduğundan en kötü ikinci olup playoff yapamama ihtimalimiz bile altılı gruplara göre daha fazla...

Hırvatistan desek tarihimizdeki tek galibiyet yanılmıyorsam Semih'in attığı golle gelen galibiyet, Bilic sağolsun.

Ukrayna desek iç savaş tatavası yapılıyor ama iç savaş başladığından beri yaptığı 19 maçta 12 galibiyeti var yanılmıyorsam. Son Avrupa elemelerinde 6 maç 4 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet, gerçi grupları kolay sayılır.

İzlanda desek gruptaki takımlar arasında galibiyet-mağlubiyet sayısında üstünlük kurduğumuz tek takım yanılmıyorsam ama var olan form grafiğinde kim daha iyi takım elimize belimize alarak daha yeni gördük.

Finlandiya kağıt üstünde bize göre zayıf olan tek takım, onun da dezavantajı bir Kuzey takımını resmi maçlarda en son ne zaman yendik cidden hatırlamıyorum. Hazırlık maçında da 2012 de koymuşlardı bize bunlar yine o kalmış aklımda...

Gayet rezil bir kura oldu. Ben beşli grubu çok istedim ama Kıbrıs'ın olduğu yere düşmek istedim. Finlandiya resmen sıralamayı belirleyecek bir takım çünkü ondan alınacak puanlar sıralama belirleyecek.

gayet rezil kura olması, kuradan değil bizim kötülüğümüzden.

iyi kura denebilecek olmasının tek sebebi "dev" takım çıkmamış olması.

iyi ve doğru oynarsa bizim takım yenemeyeceğimiz takım yok bu kurada.

Bizim kadro potansiyelinin en azından 2. olması lazım bu kura sonucu. Potansiyelin ne kadarını sahaya yansıtabilmeyi başarırlar orası meçhul tabii
Sosyal ağlarda paylaş

Valla şuan ki potasiyele göre şu gruptan birinci de çıkmamız lazım ama olmuyor işte bizim futbolcularda o profesyonellik yok.

En güzel örneği Arda... 41 milyon euroluk Barça oyuncusu oldu kulüp kariyeriyle ama milli takımda 2008'den beri hayaletten başka bir şey değil. O adamın bile milli takım kampında ciddiyeti yoksa zaten bir şey beklememek gerek.

Ha kadro potansiyeli olarak cidden 2002 DK'dan beri en iyi jenerasyonu yakalamış olabiliriz. Alttan gelen isimlerle üsttekiler iyi şekilde desteklenirse niye olmasın tabii ki de bakalım. Benim güvenim yok. 2. falan bitirip playoffta eleniriz gibime geliyor en mantıklı senaryoda
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...