kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 İçimizdeki İrlandalılar üzgün .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 TheGreatWall said: 2 post yukarda Hakan Unsal, Ergun, Sergen mi yerilmis? 2 sayfa geride de hope clouda ovulmustu. Hakediyoruz biz bu ligi, bu takimi. abi sen niye postları yarım yamalak okuyorsun hep sarcasm sallamıyorsun falan :p maç topiclerinde de aynı böyle araya girip size layık diyorsun hehehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Futbolun ulkedeki diger herseye paralel sekilde boktan olmasi uzuyo beni. Bari futbolda iyi olaydik. Hala yabanci kurali geliyo falan. Buyuk ihtimalle seneye sadece yabanci ligleri alirim ben. Ps. Beni alintiladin ama bana mesaj gelmedi. What kind of magic is this? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Umut Bulut a yapilan methiyede beni biraz gaza getirdi. Arka sayfadan baslayayim biraz kacirdigim post var mi diye bakinirken tekrar karsilastim. Sinirlerim bozuldu asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 adam kadrosundna kimse oynamadi mi ya nasil oldu oyle bise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 oldun said: adam kadrosundna kimse oynamadi mi ya nasil oldu oyle bise. En güzeli o zaten. Beraber oynamaya devam etse daha iyi işler yapar bu takım, ama defansın toplanması lazım kesinlikle. Bi de 3 stoper oynamamız lazım. 3 adam geride bekliyor, orta saha bomboş. Oyun kurarken de 3 stoperden ileri çıkan olmuyor, hiçbir katkıları yok, ancak maçın sonlarında ileri çıktılar. Bildiğimiz 4lü savunmaya dönersek, bence umut(not bulut) var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 ne guzel olmus adamsiz kadro, bittiler nihayet darisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Ben kanatlarda oynayan zeki ve ömeri beğendim. En azından hasan ali ve şenerden iyiler. Defansı biraz toparlarsak bu takım olur gibime geliyor, özellikle topu yere indirdiğimiz an çok etkili olduğumuz aşikar. Umut var bu takımda. Rusya maçının hakkı da beraberlikti. Umut verdi bana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 ömerin nesini begendin abi 10 tane de 1 tane orta açıyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 deli dana gibi karambol oynayan caner'den iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Zeki de kötüydü sonlarda özellikle, oyun hızlandıktan sonra ayağına dolaştırdı topları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 adam olmasinlarda kötü olsunlar. Defans hattimiz zayif yoksa kadro iyi bence.Onlarda beraber oynadikca toparlarlar umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Defans hattı da çok fena değil aslında ya, beklerin seviye atlaması gerek sadece. Ömer'in oyun tarzı iyi ama bence çok seviye atlayamaz. Bunu bile korusa yeterli. Atlarsa zaten harbi taş gibi adam olur. Bu yaştan sonra ama gelebileceği yer az çok belli. Zeki bayağı iyi çocuk olacak, o belli zaten orayı o kapatır. BJK 1.5 sene uğraştı alamadı, hayırlısı oldu gerçi Lille'e giderek orada bayağı üstüne koyar daha da dönmez buralara. Daha şimdiden ligin en çok takip edilen gençlerinden. Çağlar'ın kalite zaten ortada. Sağ stopere de ciddi bir yetenek çıkartırsak aslında fena değil. Kaan Ayhan çıkış yaptığı dönemin yarısı değil bence, hiçbir şey katmıyor. Katılmazsınız yine tahminen ama "sağlıklı" bir Serdar Aziz her şekilde şuan oranın en iyisi. Serdar gibi bir adam çıkartırsak daha genç ve bacakları olan aslında burası da güzel olacak. Hücum hattınında tek sıkıntı birlikte oynamamak. Birlikte oynadıkları sürece ve takımlarında da düzenli süre aldıkları sürece bayağı iyi seviyeye gelirler. Cenk falan mesela tam uyum isteyen adamlar, tek başlarına ekmeğini taştan çıkartamayan bir forvet Cenk hep. Yanındaki adamlar ona adapte olursa dün Akbaba'nın golündeki gibi üretici adama dönüşüyor atamasa bile. Bunu yaparsa takım baş altılarda kalıcı olabilecek bir kadro var harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Gerçi Lucescu varken bu ne kadar devam edebilir orası da ayrı konu safds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 8 topçuyu çağırdım gelmedi demiş lucecu arda, caner, gg ve burak'mış 4 tanesi. diğerlerini de açıklicaklarmış https://www.superhaber.tv/milli-takimi-reddeden-isimleri-acikliyoruz-ozel-haber-135565 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 arda gg ve burak'ın nesini çağırıyor hala allah aşkına ya. ölmüşler ağlayanları yok. oradan bir caner şuan gelirse katkı verir. o da ADAMMM (!) kankalarının gazına gelip gitmediyse bir daha çağırılmasın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 abi ben şu anki takımın yarısını tanımıyorum. kim kimdir hangi takımda oynuyo falan. sanki başka bi milli takım izliyorum gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 abi messi olsa cagirmicaksin boyle adamlari nedir ya.Kulüp takimi degil ki istekli oynamak isteyen adamlarla oynicaksin ama sonra karakter gosterceksin bir turnuvaya katilabilirlerse ön elemede oynayan adamlarla devam ediceksin.Kazanma hirsindan ölmüyorsan. Dogru cok acik ortada yapmak istersen. Al iste sans da yardim etti 2-0dan 2-3 maci aldilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 sanssizsansli said: abi ben şu anki takımın yarısını tanımıyorum. kim kimdir hangi takımda oynuyo falan. sanki başka bi milli takım izliyorum gibi. takım o yüzden iyi oynuyor zaten asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 mokoko said: 8 topçuyu çağırdım gelmedi demiş lucecu arda, caner, gg ve burak'mış 4 tanesi. diğerlerini de açıklicaklarmış https://www.superhaber.tv/milli-takimi-reddeden-isimleri-acikliyoruz-ozel-haber-135565 Vatan hainleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 ardanin filan bu saatten sonra topu en fazla ajunla pes de gormesi gereklidir..bence tabi.. onun disinda yaptirimi var milli takima gitmemenin.. TFF talimatları ne diyor? "(1)Yayın yolu ile veya yazılı tebligata rağmen haklı bir sebebi olmaksızın resmi veya özel milli müsabakalara veya hazırlık çalışmalarına katılmayan veya geç katılan veya çalışma ve müsabaka yerini terk eden futbolcular iki aydan bir yıla kadar müsabakalardan men cezası ile cezalandırılır. (2) İhlalin niteliğine göre futbolcunun bağlı bulunduğu kulübe de 65.000.-TL ila 130.000.- TL arasında para cezası verilir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 said: ARDA TURAN, BURAK YILMAZ, CANER ERKİN, GÖKHAN GÖNÜL, SELÇUK İNAN, EMRE BELÖZOĞLU ve VOLKAN DEMİREL Yazmışlar, 7 ediyo gerçi. GG sakat diye biliyorum, başka bi bahane yoksa katiyyen bi daha çağırılmasınlar. Hücumdaki adamlar biraz uyum yakaladığında çok kaliteli hücum edebiliriz bu kadroyla. Milli takım maç kazanıyor, tek bir oyuncu bile, tehditkar, kibirli açıklama yapmıyor, kimseye ders vermeye çalışmıyor, özlemişim şu havayı. Oğuzhan şarkı söylerlerken video paylaşmış, şu "adam" lar o otobüste olsa öyle çocukça bi sevinç yerine, birilerine ders vermeye çalışırlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 https://i.imgyukle.com/2018/09/11/Sm1Nb.png işte onu demicektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 ben inanmiyorum verin o primlerinizi bi yardim kurumuna da destekleyeyim sizi en son baktigimda kapagi mother russia takiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 aktiftablet said: said: ARDA TURAN, BURAK YILMAZ, CANER ERKİN, GÖKHAN GÖNÜL, SELÇUK İNAN, EMRE BELÖZOĞLU ve VOLKAN DEMİREL Milli takım maç kazanıyor, tek bir oyuncu bile, tehditkar, kibirli açıklama yapmıyor, kimseye ders vermeye çalışmıyor, özlemişim şu havayı. Oğuzhan şarkı söylerlerken video paylaşmış, şu "adam" lar o otobüste olsa öyle çocukça bi sevinç yerine, birilerine ders vermeye çalışırlardı. pis 7 li yok diyedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar