Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tosun paşa gol pozisyonlarında iyiydi de genel olarak iyi oynamadı bence. rakip stoperlerin önüne geçip indirmesi gereken toplarda falan arkalarında kaldı genelde, iyi mücadele edemedi bence.

edit: ha burak yılmazdan falan yüz kat iyi yine, girdiği tek pozisyonu gol yaptı. bir tane de ortayı ıska geçti.
Mesaj tarihi:
sevdiğim bir arkadaşımın yazısını koyayım.

"Milli maç seremonisine türbanlı çocukların çıkmış olması gerçekten kocaman bir skandaldır, hele hele uluslararası bağlamda fenalık bir şeydir.
Bir düşünün şimdi, şunu bir İsveçli görse, bir Fransız görse, biz ne deriz o insanlara? Yıllardan beri batılılaşmaya çalıştık, yapamadık, sonunda Araplaştık mı deriz? Hâlimiz nice olur? Yüceler yücesi Atamızın yüzüne nasıl bakarız biz sonra Anıtkabir'de? Her şeyi geçtim, efendilerimiz olan batılılar buna ne der?
Lâik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti burası, o kızların başı açık olmalıydı. Zaten sürekli batı dünyasına rezil oluyoruz, bir de onun üzerine bu olay, kabul edilebilir şeyler değil gerçekten."
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

efendilerimiz. hımmm... yüceler yücesi atamız. kemalist teyze rp'si mi yapıyor arkadaş?

kemalist teyzeler efendilerimiz mi diyor batililara?

olmamis troll.

ben bu tanimla ilk defa karsilasiyorum, cok anlamsiz bir tanim ama hic bir kaliba girdigini de sanmiyorum.
Mesaj tarihi:
Trollemedim ki :D Yani oyle bir amacim yoktu sadece o laflar abuk geldi ve tabii ki batililara efendimiz demiyor kemalist teyzeler. Ama ozellikle sakirtler ve koyu solcular tarafindan fazla bati ozenriligiyle suclaniyorlar genelde. Anlatilacak gibi bir tanim da degil ama isabetli bir tanim, cok gordum cunku
Mesaj tarihi:
Ersan 'ın durumunu bilmiyorum ama oynuyosa kadroya çağırılmalı, Ahmet Çalık da bence fena değildi, Serdar Aziz zaten oynar.
Bence Topal stoper oynamamalı, ön libero oynamalı, yoksa Avusturya maçındaki gibi sıçabilir ortasahamız. Adamlar sağlam basınca top oynayamıyoruz, mücadele gücünü artırmak lazım.
Mesaj tarihi:
atınç i milli takımda izlemek isterdim sahsen ersan da oynayabilir aynen ama mtopal beceremiyor abi stoperde bi kere vucut olcak stoperde - stumph,uche,vb. - mtopala ben omuz atsam taca cikartirim olmuyor yani
Mesaj tarihi:
Ersan yedek olur. Atınç 'ın zamanı henüz gelmedi, ama kadroda yer varsa çağırılabilir, o havayı solusun diye sırf. Ahmet Çalık'ı ben beğendim ama bi tane hatalı hareketi oldu gol yedirir cinsten, ama heyecanını atarsa bence oynar. Serdar Aziz de oynar zaten.
Topal ön liberoda gayet iyi, stoperde ise vasat, onu stoperde oynatmak 2 tane kayıp anlamına geliyor.
  • Yeni Oluştur...