ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 AUDIO TECHNICA at-pl300 USB PİKAP. AUDIO STANDART FISHER CA-250 ANFI VISONIK SPEAKER. Plaklar: Amy Winehouse Zeki Müren Ayten Alpman Metallica Barış Manço Daft Punk Sting Flört Linkin Park Eric Clapton Iron Maiden. Hepsini Set satıyorum arkadaşlar. Toplam da 1000 TL herşeyi ile. İstanbul Taksim'deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 600e alırım. plakları istemiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Iron Maiden'ın hangi albümleri var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 plaklar kaç tane toplam? plakları da ben alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 ohh iyisin hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 visonik speaker - "david 6000" mi? west germany? plakların kaç tane ve hangi albümler olduğunu / kondisyonlarını yazar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 benim için kondisyon önemli değil, kızlara hava atmak için kullanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 sadece pikap satarsan talip olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 pikap'ın sıfırı zaten min. 550tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 fotograf guzel olurdu arattım ama kendısını gorsek daha ıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Abi Taksim'de restoran işletiyor olma ihtimalin nedir? Ayten Alpman'ı görünce Issız Adam emekli mi oluyor acaba diye düşündüm sdflkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Goering said: pikap'ın sıfırı zaten min. 550tl 86 dolar abi ebay'de sıfırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 hatta calismaz durumda ve eski gorunumlu olsun, dedemden kaldi, tamir etmeye calisiyorum der duble prim yaparsin. Holy said: benim için kondisyon önemli değil, kızlara hava atmak için kullanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 ben vazgeçtim ya çok eskiymiş ben de karıya kıza hava atmak için alcaktım da bunları alsam fakirmisin derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Bunlarla karı kıza hava atmak için onları öncelikle evinize kadar kandırmanız lazım yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 hass... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 deadwoll said: Goering said: pikap'ın sıfırı zaten min. 550tl 86 dolar abi ebay'de sıfırı. http://www.ebay.com/itm/audio-technica-stereo-turntable-system-AT-PL300-White-audio-Full-auto-/370881469184 Ebay'de aletin sıfırı 200 dollar arkadaşlar ki, bendeki made in japan. Japonya'dan aldım. Sıfırını Türkiye'de 600 civarında satıyorlar. Neyse kafa çok iyi yarın adam gibi teklif verenler için mesaj atcam. Hatta kafa o kadar iyi ki aynı mesajı özel mesaj atmışım yanlışlıkla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Plaklar: Sting - The Summoners Tale Metallica - Ride The Lighting Zeki Müren - Gözlerin Doğuyor Gecelerime Daft Punk - Random Access Memories Barış Manço - Barış Mançoloji 2 Linking Park - Minutes to Midnight Ayten Alpman - Unutsana, Memleketim Amy Winehouse - lioness: Hidden Treasures Flört - Anadolu Beat Eric Clapton - Slowhand Cem Karaca - Merhaba Gençler Iron Maiden - Killers Johnny Cash - At San Quentin Hepsine toplu olarak 250 TL istiyorum.Plakların hepsi iyi durumda. Ayrı ayrı satmak zor olur. Pikap gıcır gıcır sıfır ayarında. Anfi'de gayet sağlam durumda. Speaker biraz eski ama iyi ses veriyor. Bu üçlü sete'de 700 civarı birşey düşünüyorum. Bu arada restaurant işletmiyorum, japonca turist rehberliği mesleğim. Ne uğraşcam restaurant ile be :P Düğün için para gerekmese satmaya da niyetim yoktu ama sıkıştık işte. Pikap'da arkadaşlar budur: Anfi'de : Speaker: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 plaklara 160 tl veririm, satmayı düşünürsen öm bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 plaklara 165 veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 japon'la mı evleniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Yok canım, halis mulis türk kızı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Satma hacı,hobi ve koleksiyon öyle kolay olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 O pikap bu pikap mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar