fizban Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 ya butun mac fener kaybetsin istedim lan. hala istiyorum. sampiyon olursak aziz cikip bakin teknik direktorsuz sampiyon olduk diyecek. ama gidip boyle aglak aglak konusursaniz insani aziz'e ragmen fenerli yaparsiniz iste.
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 hakem yönlü değildi ama çok kötüydü. velinin tekmesini hatırlamıyorum. serdarınki çok net bir karttı mesela onu vermemiş olması zaten yönetimin dandikliği hakkında yeterli delil. çektin ondan faul verdim diye gösterdi çünkü oyuncuya. e çekti madem arkadan niye kart vermiyorsun. emenike'nin sow diye bağırdılar diye, ıslık vs. diye maçı 6 dakika durdurma hakkı yok ama. maçtaki en büyük ihlal o ve hakem bu duruma sıfır müdahale etti. sonrasında kenar ve futbolcular birbirine girdi yine seyirci kaldı. yok veli tekme attıymış emre fuck off çektiymiş falan bunlar yanında sıfır.
Seru Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 emenike'nin pozisyonu kesin sarı karttı. zaten sarı verirse emenike oyuna girmek için izin isteyecekti dolayısıyla kırmızı kartlık bir pozisyon yoktu bana göre. oyunun durmasının nedenlerinden biri de tolga'nın sakatlığıydı onu da unutmamak lazım, ilkinde yattı kalktı sonra bir daha yattı. 6 dakikalık uzatmanın en büyük nedenlerinden biri de oydu.
Llama Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 fuck off küfür değil bilyiorsunuz töre fuck you dan ceza aldı
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 baskanın kim oldugu takım taraftarlığını nasıl etkiliyor pes baskan gitsin diye de takımın basarisiz olmasini istemek?bu nasil taraftarlik
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Akp gitsin diye tayyibin olmesini beklemek gibi
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 1 sezon sıçmak aziz gibi bir kanserden kurtulmak için gayet makul bir trade off bence. ama bir yere gideceği yok tabii işin aslında.
Theridone Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 gözyaşlarınızdan havuz yaptırdım, yazın yüzeceğim içinde.
Theridone Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 http://pikof.com/di/JU11/lie-down-try-not-to-cry-cry-a-lot.png
Darksun Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Hakemler standart bir yönetim gösterseler olay çıkacak. Birine aynı laftan 3 maç verirsin diğerine gelince ya küfür değil ya da duymadım dersin. İlk maçta da duymamışlardı nedense, işine gelmeyince kör ve sağır oluyor hakemler. En temizi en azından derbilere yabancı hakem.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 olm hala maçı mı konuşuyorsunuz yaaaa? yendik,bitti,bu kadar. önümüzdeki maçlara bakalım artık.
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 klasik bir sezon daha bitti. evet bizim için bitti. uyanık topçular içerdeki derbileri aldılar. şimdi yatışlar başlar. sezon kapandı bizim için. şampiyonu gs-bjk maçı belirler eğer bjk puan kaybetmeden devam edebilirse. yoksa binbaşıya selam dururuz. yapçak bişey yok. emenike değil onu oynatan ve oynatanı orada tutan defolmadıkça hiç bişey olmaz.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 bu sene kim şampiyon olursa olsun onun değil, diğer iki rezilin aq
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 her hafta sadece 3. olan macini kazansin, digerleri kaybetsin.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 fizban said: ahahahah bi dakka ayni hakemden bahsediyoruz degil mi? emenike'ye emre'ye kirmizi kart gostermeliymis, ok. veli peki dibindne gecerken kufredince sari gosteren hakem mi? ilk yarida arkadan serdar'in cekmesine, motta'nin tekmesine, tolga'nin, motta'nin zaman gecirmelerine sari karti dk 80'e kadar vermeyne hakeme mi agliyosunuz? abi besiktasli olmak cok zor ya, neye aglayacagini bilmiyosunuz. veli'nün küfür ettiğini sırtına bakarak mı anladın ? zamanın kralını emenike geçirdi be. 6 dk uzattı adam nerde sarı ? motta tacı uzatmak yerine forma çıkarsa buraya ne yazacaktın ?
fizban Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Aynilarini yazardim. Biz firildak degiliz.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 o anlamda demedim abi .d ne yazacaktin derken yazacak biseyin olmazdi. motta akil edip formayi cikartsa 2dk yerdi sonra olcay soyunsa 3dk o calsa. demba ba şortu çıkarsa kafadan 20dk kaynardi. Sarı kart da çıkmadı zamanin kralı geçerdi. lel macin kontrolünü emenike olayında kaybetti fırat sonra toplayamadi.
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Abi şuraya yılda bir mesaj yazıyorum artık, o da yüksek aptallığa tahammül edemediğimde oluyor. Futbolda höşgörü denen bir şey de vardır. Bu kadar yaratık gibi davranmayın birbirinize. Adam kendi taraftarına kızıp morali bozularak bir takım şeyler yapıyor. Koyduğu posta başka oyuncuya değil, hakeme değil, vakit geçirmek için değil, sadece saf ve psikolojik hareketler. Taraftarı daha da kızıyor, Fenerbahçe'li futbolcular etrafını sarıyor, teknik direktör çıkıp geliyor falan filan. Tam anlamıyla bir drama dönüyor ortada. Hakem de insaf ediyor, elini cebine atmıyor. Ekleme: Vakit niye geçirsin adam ayrıca, beraberliğe razı yerlerde yatarak kontra atak futbolu oynayan Beşiktaş'tı, olayların olduğu ilk yarı süresince oyunu domine eden Fenerbahçe'ydi. Neyin zamanı? Yeterince uzatıldı zaten devre de. Sarı kart gösterebilirdi tabii ki de, "OHA ÇIKTI Bİ SARI, GİRDİ İKİNCİ SARI, NET KIRMIZI KARTI YEDİ HAKEM" diye saçmalamadan önce biraz aklınızı başınıza alın da düşünün. Fırsatçılığı ve şark kurnazlığını bir kenara bırakıp, "ulan bizim adama olsa, kırmızı gösterse ne hissederim?" diye bir sorun kendinize. Hani hakemler penaltı itirazları için oyunculara sorarmış ya, siz de bir düşünün. Beşiktaş'lı futbolcular bile laf etmezken çıkıp "HANİ KART YHAE" diye ortalığı birbirine katan uyanık Biliç'e hiç laf edilmemesi de ayrı epik olmuş. Çatladıkapıspor'a centilmenlik tasla, sonra Kadıköy'de fırsatçılıkla, yerlerde yatmakla beraberlik peşinde koş, rakibe kırmızı kart aldırmaya çalış bilmemne. Gereksiz abi, bütün gerginlikler gereksiz. Hoş şu olaylar Cüneyt Çakır'lı, Melo'lu bir FB - GS derbisinde çıksa maç tatil edilirdi herhalde, gene iyi kapandı gitti. Seneye görüşürük.
unity Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 hakem kurallari uygulamak icin sahada, insafini tartmak icin degil. hic yazmasan daha iyiydi.
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 yuksek aptalliga tahammulun yoksa turk futbolu izlemen yanlis bi kere.
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Hakem niye insafa gelsin? Kural neyse onu uygulayacak. Beşiktaş'lı futbolcular itiraz etmedi diye kurallarda değişiklik mi oldu? Hoşgörülü olacak, empati yapacak kişi hakem değildir. Verecek gerekli kararı devam edecek.
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Gördüğüm en aptal arguman lan insafa gelen hakem ne ahahah.
S-H Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 bi sarı kart için amma tatava yapmışsınız.
Öne çıkan mesajlar