Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Kadını Kibarca Reddetmek

Istari

Öne çıkan mesajlar

cok guzel yazmis. adeta bilale anlatir gibi anlatmis.

ama bos. neden bos? cunku bu tarz seyler okumayla, birinin anlattigi olm yapma boyle oyle etme eyleme demesiyle ogrenilmuyor. anca agzina agzina vurulcak. tecrubenin tadi kalicak damaginda aci aci. o zaman ogreniliyor. o bile kimisi 1 tecrubede ogrneiyor, kimisi ayni igrenc tecrubeleri tekrar tekrar yasasa da ogrenmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Istari said:

pontipati said:

neden reddetmek istiyosun?

bir iki ay sonra mezun oluyoruz. şimdi bir ilişkiye başlasam üniversite bittikten sonra görüşemeyeceğimiz için bu ilişki her durumda uzun ömürlü olmayacak, ölü doğmuş olacak. ardımda böyle bir yük bırakmak istemiyorum.

bunun dışında, fiziksel olarak değerlendirirsek güzel kız ama karakter olarak birbirimize uygun olduğumuzu düşünmüyorum.

bir de beyler, komik ama insan cidden aynı yoğunlukta bir şeyler hissetmediği zaman karşı tarafın sevgisinden biraz korkuyor. hani ''çok sevdiğini belli edersen karşındakini ürkütürsün'' derler ya, doğruymuş. şimdi direk reddersem ''beni bunca zaman neden oyaladın, neden umut verdin'' benzeri delice bir tepki vermesinden de korkuyorum.

çünkü ben ılığım
Sosyal ağlarda paylaş

la karı şişman işte, OP da onun yerine kocamemeli aslıyı kafalayamadan mezun olucam diye hayıflanan random nerd

karı kız topiclerinde LEVEL KAS, SEN BİRAZ XP KAS DAHA GÜZEL KARILAR DROPLAYACAK şeklindeki postları görsemesem, albümü görmesem inanıcam

fenn said:

aquila said:

cok sevdigim alman bir yazarin kisa bir hikayesi var bu konuya uyan.

+1

+2
Sosyal ağlarda paylaş

of şu genellemeler yok mu...

bu ayrıntıyı verme gereği duymamıştım ama kız çirkin filan değil. birbirimize uygun olduğumuzu düşünsem dış görünüz olarak bir problem yok. hatta benim kafamı karıştıran kısmı da kızın güzel olması zaten. kız güzel ama biraz, nasıl desem kezbanımsı (bu tanımı sevmem aslında) tavırları var. sırf güzel diye o triplere katlanmaya değer mi? sorusunu sorduğumda bana değmez gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

kızlarda erken yaşlarda erkeklere karşı bir çekinseme olur. erkeğin doğası gereği cevval davranması, sosyal şartların getirdiği cürretkar davranabilme ayrıcalığı kızlardaki bu çekinsemenin başlıca sebeplerindendir. böyle durumlarda daha kendi halinde ve saldırgan olmayan erkeklere sırf daha rahat ve çekinseme olmadan karşı cins deneyimini gerçekleştirebilecekleri için yapışma eğilimi gösterebilirler.

yalan

friendzone giriş bileti hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

Istari said:

of şu genellemeler yok mu...

bu ayrıntıyı verme gereği duymamıştım ama kız çirkin filan değil. birbirimize uygun olduğumuzu düşünsem dış görünüz olarak bir problem yok. hatta benim kafamı karıştıran kısmı da kızın güzel olması zaten. kız güzel ama biraz, nasıl desem kezbanımsı (bu tanımı sevmem aslında) tavırları var. sırf güzel diye o triplere katlanmaya değer mi? sorusunu sorduğumda bana değmez gibi geliyor.

Emin misin?O teninin ipeksi yumuşaklığını, tatlı sıcaklığını hissettiğinde böyle düşünmezsin bence...
Sosyal ağlarda paylaş

egoya koş. yakında öyle bir durum olabilirmişle, bir insanı reddetmek için cümle hazırlıyacak ağam. görüşmekten kaçınırsın olur biter.

"nasıl bi gereksiz cümle kursam ki, şu minik egom böylece birazcık daha şişse de ilerde kadınlarla ilişkilerimde onun üzerinden yürüsem" diye açsaymışsın topağı.

yürügit
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...