Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lg g3

fenn

Öne çıkan mesajlar

pazar günü sipariş ettim n11'den 1219 liraya 111tl bonusuda kepince fiyatı mantıklı oldu

z1 kullanıyodum ama fitil olmuştum 1 sene içerisinde z2 ve z3ü piyasaya sürdüklerinden

1 ay önce ekranını kırdım yaptırdım
cumartesi günü gene ekranı kırıldı keşke yaptırmadan direk değiştirseydim telefonu diyorum:)
Sosyal ağlarda paylaş

4dv3nt said:

pazar günü sipariş ettim n11'den 1219 liraya 111tl bonusuda kepince fiyatı mantıklı oldu

z1 kullanıyodum ama fitil olmuştum 1 sene içerisinde z2 ve z3ü piyasaya sürdüklerinden

cumartesi günü gene ekranı kırıldı keşke yaptırmadan direk değiştirseydim telefonu diyorum:)

ekranı kaça yaptırdın ya?
ekranı kırdım 600 tl istediklerinden beri bir daha telefonu yaptırmadım 1 sene kullandım max 1 senedir de yatıyor :)
yaptırıp satıcam 300-500 neyse artık
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

4dv3nt said:

ekranı kaça yaptırdın ya?
ekranı kırdım 600 tl istediklerinden beri bir daha telefonu yaptırmadım 1 sene kullandım max 1 senedir de yatıyor :)
yaptırıp satıcam 300-500 neyse artık

Valla ben işim acele olsun diye yeşilköyde bi yere yaptırmıştım 450 liraya ama düzgün randıman alamadım telefonun dokunmatiği saçmalıyodu elimle sertçe bastırıp düzeltmeye çalışıyodum.

Geçen cumartesi günü de bu şekilde bastırdım birazda sinirliydim sanırım gene çatladı ve telefon gg oldu yenisine almadığıma pişman oldum.

Bu arada duduldu tarafında bi yer bulmuştum 300e yapıyo sanırım orayı da deneyebilirsin bulursam özel mesajdan atarım firmayı
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
s5 su geçirmeme özelliği ve ekran parlaklığı konusunda çok daha üstün g3'e göre, bende s5 var hanımda g3 ,yanyana koyduğumuzda ekran parlaklığı ile resmen eziyor s5 ayrıca renk canlılığı çok daha iyi s5'in amoledden dolayı.Ama g32ün çözünürlük biraz daha iyi ve ekranı biraz daha büyük.Pilide daha iyi gidiyor g3'ün ayrıca, karar sana kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...