4dv3nt Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 1100 liraya yeni g3 alınır mı tavsiye eder misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 1100 liraya alınır g3. sana yetiyosa, ki çoğu şeye yeter f/p olarak iyi telefon hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 alınır. ben çok memnunum hala çoğu şeye değil her şeye yetiyor yani. fanboyluk gibi oldu ama 2200 lira verdiğime de üzüldüm çıktığında. bir sene olmadı lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 pazar günü sipariş ettim n11'den 1219 liraya 111tl bonusuda kepince fiyatı mantıklı oldu z1 kullanıyodum ama fitil olmuştum 1 sene içerisinde z2 ve z3ü piyasaya sürdüklerinden 1 ay önce ekranını kırdım yaptırdım cumartesi günü gene ekranı kırıldı keşke yaptırmadan direk değiştirseydim telefonu diyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 4dv3nt said: pazar günü sipariş ettim n11'den 1219 liraya 111tl bonusuda kepince fiyatı mantıklı oldu z1 kullanıyodum ama fitil olmuştum 1 sene içerisinde z2 ve z3ü piyasaya sürdüklerinden 1 ay önce ekranını kırdım yaptırdım cumartesi günü gene ekranı kırıldı keşke yaptırmadan direk değiştirseydim telefonu diyorum:) ekranı kaça yaptırdın ya? ekranı kırdım 600 tl istediklerinden beri bir daha telefonu yaptırmadım 1 sene kullandım max 1 senedir de yatıyor :) yaptırıp satıcam 300-500 neyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 dusuncelihayvan said: 4dv3nt said: pazar günü sipariş ettim n11'den 1219 liraya 111tl bonusuda kepince fiyatı mantıklı oldu z1 kullanıyodum ama fitil olmuştum 1 sene içerisinde z2 ve z3ü piyasaya sürdüklerinden 1 ay önce ekranını kırdım yaptırdım cumartesi günü gene ekranı kırıldı keşke yaptırmadan direk değiştirseydim telefonu diyorum:) ekranı kaça yaptırdın ya? ekranı kırdım 600 tl istediklerinden beri bir daha telefonu yaptırmadım 1 sene kullandım max 1 senedir de yatıyor :) yaptırıp satıcam 300-500 neyse artık Valla ben işim acele olsun diye yeşilköyde bi yere yaptırmıştım 450 liraya ama düzgün randıman alamadım telefonun dokunmatiği saçmalıyodu elimle sertçe bastırıp düzeltmeye çalışıyodum. Geçen cumartesi günü de bu şekilde bastırdım birazda sinirliydim sanırım gene çatladı ve telefon gg oldu yenisine almadığıma pişman oldum. Bu arada duduldu tarafında bi yer bulmuştum 300e yapıyo sanırım orayı da deneyebilirsin bulursam özel mesajdan atarım firmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 3g yi desteklemiyor mu bu alet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 3g desteklemeyen telefon mu olur abi 2015'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bu telefon ile arama yapabiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Bana da saçma geldi ama avea müşteri hizmetleri desteklemediğini söyleyince tuhafıma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 telefonunuzda sürekli kapanıp açılma problemi varsa serviste pilini değiştirtin düzeliyor sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 s5 su geçirmeme özelliği ve ekran parlaklığı konusunda çok daha üstün g3'e göre, bende s5 var hanımda g3 ,yanyana koyduğumuzda ekran parlaklığı ile resmen eziyor s5 ayrıca renk canlılığı çok daha iyi s5'in amoledden dolayı.Ama g32ün çözünürlük biraz daha iyi ve ekranı biraz daha büyük.Pilide daha iyi gidiyor g3'ün ayrıca, karar sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 G4 aldım gayet akışkan, tavsiye ederim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar