axedice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Bul kathos hala kullanılıyor mu ya? Benim %2000 weapon damagela sınırlandırdılar onu, conventionın falan daha iyi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 ancient bulkathos baya iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Yüzükten bahsediyorum tabi, yoksa kılınçları farmingen için gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 İmmortal balta almak daha iyi değil mi? bulkathosa nazaran? Zaten fury bitmiyor. bana da blood brother mı ne dustu ancient. 4.5k damage sanırım. Onunla takılıyorm. ama hala 31 level yapamıyorum. çok eksik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 axedice said: Yüzükten bahsediyorum tabi, yoksa kılınçları farmingen için gayet güzel. yüzügün bi olayı yok ya focus/restrain yada coe+rrog falan kullanıyorsun. silahlar ancient olursa sadece farming için değil grift için de iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 barbu said: İmmortal balta almak daha iyi değil mi? bulkathosa nazaran? Zaten fury bitmiyor. bana da blood brother mı ne dustu ancient. 4.5k damage sanırım. Onunla takılıyorm. ama hala 31 level yapamıyorum. çok eksik var. aynen işte fury sorunu yok o yüzden ik seti birakip sadece wastes ile takılıyorsun ancient bulkathos olunca. o %30 move speed ve attack speed baya farkediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Ancient immortal mace ancient bulkathostan daha iyi değil mi? Wotb devamlı aktif olduğundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 3ximmo+5x waste ile dmg yetmiyor 50+ ölmüyorsun bossa 5 dkk kala geliyorsun kolay boss bile süre sonuna zor yetişiyor pylon ayırmadıysan kenara 300~ milyon dust devil dmg i yeterli değil o yüzden bulkatos biraz zorunlu yani güzel rift çıkmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 aynen ölmüyorsun o sorun değil de dps yetmemeye başlıyor 50 sonrası o setupla. 52 en iyi 15:40 falan yapabildim ben 5 wastes, 3ik ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 aslinda zodiac ring ile perma ignore pain gezmek baya iyi olur. belt lazim tabi pride of bilmemne adini unuttum. berserk cd'inida dusuruyor ayrica. bulursam itemlari bir denerim su olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Regalya said: 3ximmo+5x waste ile dmg yetmiyor 50+ ölmüyorsun bossa 5 dkk kala geliyorsun kolay boss bile süre sonuna zor yetişiyor pylon ayırmadıysan kenara 300~ milyon dust devil dmg i yeterli değil o yüzden bulkatos biraz zorunlu yani güzel rift çıkmazsa. Bulkatoslarin damage daha mi fazla oluyor anlamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Abi ölmüyosun zaten sorun damag asdafs hala ignore pain pesindesin. Wotb zaten perma acik 4 yada 5 tane rend attiktan sonra Bu dedigim tabi 5 wastes 3 ik set ile gecerli. Sade wastes diyorsan onda farkli biraz isler guguk falan lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 barbu said: Regalya said: 3ximmo+5x waste ile dmg yetmiyor 50+ ölmüyorsun bossa 5 dkk kala geliyorsun kolay boss bile süre sonuna zor yetişiyor pylon ayırmadıysan kenara 300~ milyon dust devil dmg i yeterli değil o yüzden bulkatos biraz zorunlu yani güzel rift çıkmazsa. Bulkatoslarin damage daha mi fazla oluyor anlamadim? aynen daha yuksek ancient bulkathoslarin dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 wwnin dmgi bi bok değil 15-20 milyon asıl dmg i ww attığında waste set bonusdan gelen dust deviller 2500% çakıyor dolayısı ile bulkatosla daha hızlı fury dump yapıyorsun ve dps daha yüksek oluyorü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Bulkathosla attack per second ik hammmerin 2 kati. attack per second ne kadar yuksekse dustdevil ve ww ona gore daha fazla kez vuruyor. breakpointler var iste aps bagli olarak. cok merak dden varsa barb redditte var link vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Aluriel said: Abi ölmüyosun zaten sorun damag asdafs hala ignore pain pesindesin. Wotb zaten perma acik 4 yada 5 tane rend attiktan sonra Bu dedigim tabi 5 wastes 3 ik set ile gecerli. Sade wastes diyorsan onda farkli biraz isler guguk falan lazim ik'siz diyorum abi. ik'li olani suan oynuyorum iste guardianlarda tam iskence, yoksa hic bir problemi yok buildin. sade guguk da yetmez bak benim dedigim buildi surda adamin teki yapmis http://www.diablofans.com/builds/55105-bk-barb-54-grift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Battle rage > blood shred nedir lan sezon 1 mi bu sword of ploughshares akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 knox said: Aluriel said: Abi ölmüyosun zaten sorun damag asdafs hala ignore pain pesindesin. Wotb zaten perma acik 4 yada 5 tane rend attiktan sonra Bu dedigim tabi 5 wastes 3 ik set ile gecerli. Sade wastes diyorsan onda farkli biraz isler guguk falan lazim ik'siz diyorum abi. ik'li olani suan oynuyorum iste guardianlarda tam iskence, yoksa hic bir problemi yok buildin. sade guguk da yetmez bak benim dedigim buildi surda adamin teki yapmis http://www.diablofans.com/builds/55105-bk-barb-54-grift yani knockback + strong arm proclatmak için yapıyor bunu. %30 dmg çok iyi gibi duruyor ama getirisinin yanında götürüsü de var. unityden %15 elite dmg kaybediyor mesela kafadan. berserker rage almamış ordan da düşüyor biraz. pain enhancer yada toxin yerine guguk kullanıyor. gerçi bunu hesaplamak lazım o perma %15 attack speed 1-2 üst breakpointe getiriyorsa dustdevil ve wwyi, daha iyi bile olabilir duruma göre. bence rend rune mutilate daha iyi bloodbathten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 şunu bi deneyesim var. ik ile yapamıyorum 50+ zamanında. oyundan soğudum bu yüzden. malak gibi shrine aramak zorundamıyız arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Oynaması zevkli veya bol yetenek kullanan, yeteneklerine cd doldukça basmak yerine bizim seçim yapabileceğimiz, şu arpg oyununu biraz daha zevkli hale getiren sınıflar neler? (en azından bana göre :P.) marvel oynuyordum ilk arpg deneyimi olarak. Oradaki oynanış çok daha zevkli açıkcası. Attan inip eşeğe binmiş gibi hissettim kendimi. O yüzden böyle bir soru sordum. (madem iyi neye geldin derseniz, heriflerin endgame content anlayışı yok. Sıktı artık.. Birde yapacak pek birşey kalmadı orada. Sezon mantığı da yok. Trade de çok kısıtlı vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 DH ve Wizard cevabını aldım oyun içinden. onları deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Evet ikiside olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 tamamdır teşekkürler. birisini bulup bir crusader kastırayım. O sınıfta ilgimi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Benimde barbar played time 300h a yaklaştı ağır amelelik yapıyormuşum gibi hissediyordum wizard ve dh leri görünce.Tabi bu dediğim yaklaşık 6 ay önceydi sadadaf , şimdi durum nasıl bilmiyorum barbarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Herkes barbar benim gördüğüm. Döne döne oynuyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar