Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Ya google play'de sigaraya son diye saçma sapan bir uygulama var. Bana yardımcı oldu. Böyle kaç sigara içmemişsin, sağlık durumu falan ona bir bak belki yardımı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 o linkte verdiğim video kurtardı beni. ulan sabah içtiğim ilk kahvenin yanında sigara içemicem, her şeyi boşver sigara üzerine kurulu ritüellerimi yapamıycam diye düşünüyodum mesela ama o tarz çekinceleri mantıklı bi şekilde siliyor o video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 sodom bunu bi bira icerek kutlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 abi sen almanya'da değil misin niye bana bira ısmarlatmaya çalışıyosun lokasyon uygun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 orasi belli olmaz gün gelir yani basinda biterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 o zaman yanıbaşıma gelince öm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Sigara birakilir mi lan. Eger saglam bir bagisiklik sisteminiz varsa bircok hastaligi engeller sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Begenenler favlasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 bence havlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Son care champfix, 3 pakedi goren ben biraktim bu ilacla. 3 sene oldu. Allen abi de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 selam beyler ben de azaltmıştım biraz, 30 saattir falan içmiyorum. arada gelen istekleri nasıl savuşturmak lazım? çerez vs. gibi alternatifler neler? :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Sakiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 6 ayı geçti bırakalı ki 17 senelik bir tiryakiydim. Ve daha önce bırakmayı ciddi anlamda denememiştim. Neyse aklıma gelmiyor diyenler yalan söylüyor net. Hala rüyalarıma giriyor lanet şey. Ama ne olursa olsun kendim için yaptığım en doğru hareket oldu. Çok daha iyi ve özgür hissediyorum kendimi. Benim gibi ağır tiryaki hiç bir ilaç yardımı olmadan bırakabildiyse herkes bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Bıraktıktan sonra yaşam kalitesi feci upgrade oluyor; koku yok, dayak yemiş gibi uyanmak yok çok sigara içtiğin gecenin ardından. Sırf bu sonucu görmek için bile 3-4 gün bırakmayı deneyin, tatmin olmuyorsanız içmeye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 3 haftadır içmiyorum. zaten öyle büyük tiryakide değildim. 1,5 2 sene önce askerde başlamıştım. önceden sırf içki ile beraber içerdim. 4 5 gündür baya canım istiyo içkinin yanına. gün içinde aklıma içmek hiç gelmiyoda içkiyle beraber zor tutuyorum içmemek için. hadi içkiyle içiyim sırf desem bu sefer tekrar başlarım gibi geliyo onada cesaret edemiyorum. tutuyorum kendimi şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Bu gün sigarasız 4. günüm dün fena zorladı, 1 kilo çekirdek çitledim, sakız çiğnemekten çenem ağrıdı. başladığım güne lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ayrı dünyaların insanı olduğum bi kız var kız güzel bu aralar egomun tatmine ihtiyacı var sigarayı da laf olsun diye içiyorum bi iki senedir ama baymaya başladı ben sigara içmiyorum yea desem ortak nokta -2'ye falan düşecek nasıl bir insan oldum ya ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 beyler benim 2.günüm çok kötü durumdayım. ne yapmak lazım azar azar içmeye devam mı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ben de mi bıraksam bi günlüğüne ya çok özendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 bırakmak sorun değil etraftakiler de bi destek olsa aq herşey üstüste geliyo boğacam birini 1 hafta oldu bırakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 yak bi' tane ya nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 samaella said: bırakmak sorun değil etraftakiler de bi destek olsa aq herşey üstüste geliyo boğacam birini 1 hafta oldu bırakalı +1 etrafın da destek olması lazım, beni de pek takan yok mesela sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ağzınıza zorla dal mı koyuyorlar abi mini etek giyen kıza laf sokan dinci gibi o ne öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 pontipati said: beyler benim 2.günüm çok kötü durumdayım. ne yapmak lazım azar azar içmeye devam mı :( bi tane yakarsan gg 5-6 sene içtikten sonra hmm herhalde 3 sene önce tam bugün bıraktım. bırakacağım tarihi kendim belirlemiştim ama 2 hafta sonra bırakıcam demiştim öncesinde, deplasmanda cimboma 2-1 şaaptığımız maçtan sonra da bıraktım sdsfds tavsiye verebileceğim pek bişi yok, ben 30 kilo alarak bırakabildim. aklım olsa çıkıp koşardım mesela bol bol. osbir de faydalı olabilir. edit: 22 nisan 2012de bırakmışım lan 3 seneyi geçmiş maşallah. ama hala canım istiyo arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar