Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

her yerde patiler


Horrible

Öne çıkan mesajlar

Genel olarak paticik büyük ve ünlü bir forum degil bence. Daha samimi ve sicak bir ortam. Disarda pek cok insanin da bilmedigi o ne ya falan dedigi bi forum. Gel gelelim hayatimin her alaninda bi patiliyle karsilasiyorum ve resmen bu kadar da olamaz diyecegim seviyeye geliyor.
Lisede okurken, okuldan birinin tesadufen paticik uyesi olduğunu ogrenmistim bu site sayesinde arkadas olduk.
Universitede forumdan bi kac elemanla ayni okulda oldugumu ogrendim ( bayaa kucuk bi uniden mezunum o yuzden garip gelmisti)
Bigun bi arkadasim ortak bi arkadaşını çağıracağını soyledi. Laf arasinda konusurken elemanin patide ara ara yazilarini okuduğum bi eleman oldugunu ogrendim.
Erasmusa gittim. Allahın unuttuğu kic kadar bi sehre gittim. Benle ayni donem gelen 20 30 turkten birinin yine patiden se tanidigim biri oldugunu tesadufen ogrendim.
Ise girdim, ofiste takılırken birinin bilgisayarinda paticik acikti,muhabbete girdim adami forumdan tanidigimi farkettim.

Kucuk ve samimi bi foruma göre fazlaca paticikle yollarim kesisti. Bu ne lan her yerde patiler var?! Gizli bi orgut falanizda ben mi bilmiorum?!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi mecidiyeköyde absolut u görmüştüm galiba kulağında kulak üstü kulaklık vardı.

birde bi aralar o kadar boşukluktaydımki taksim meydandaki burger kingin önünde durup birini bekliyomuş gibi dikiliyodum orda. birisinin bana faktığını farkettim fistan dı galiba o da. okuyup onaylarsa o olup olmadığını sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...