Horrible Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Genel olarak paticik büyük ve ünlü bir forum degil bence. Daha samimi ve sicak bir ortam. Disarda pek cok insanin da bilmedigi o ne ya falan dedigi bi forum. Gel gelelim hayatimin her alaninda bi patiliyle karsilasiyorum ve resmen bu kadar da olamaz diyecegim seviyeye geliyor. Lisede okurken, okuldan birinin tesadufen paticik uyesi olduğunu ogrenmistim bu site sayesinde arkadas olduk. Universitede forumdan bi kac elemanla ayni okulda oldugumu ogrendim ( bayaa kucuk bi uniden mezunum o yuzden garip gelmisti) Bigun bi arkadasim ortak bi arkadaşını çağıracağını soyledi. Laf arasinda konusurken elemanin patide ara ara yazilarini okuduğum bi eleman oldugunu ogrendim. Erasmusa gittim. Allahın unuttuğu kic kadar bi sehre gittim. Benle ayni donem gelen 20 30 turkten birinin yine patiden se tanidigim biri oldugunu tesadufen ogrendim. Ise girdim, ofiste takılırken birinin bilgisayarinda paticik acikti,muhabbete girdim adami forumdan tanidigimi farkettim. Kucuk ve samimi bi foruma göre fazlaca paticikle yollarim kesisti. Bu ne lan her yerde patiler var?! Gizli bi orgut falanizda ben mi bilmiorum?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 pati patiyi ... siz tamamlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Pati locasıyız, her ay bir araya gelip cübbelerimizle işemeli sıçmalı ayin yapıyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 gerektiginden de fazla sey ogrenmis..icabina bakmali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 MrLevie said: Pati locasıyız, her ay bir araya gelip cübbelerimizle işemeli sıçmalı ayin yapıyoruz biz. bu doğru ama aşağı yukarı her ay mutlaka ya konusu açılıyor ya konu oraya geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Birde yazmayan ama hergün forumu kontrol eden paticikleri bilseniz oha dersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 bu zamana kadar böyle bir organizasyona dönüşmememiz hata. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Divan otelinin orda polisler tarafından sıkıştırılırken 1 tane bile paticik yoktu yanımda mesela... yazık utanmıyormusunz... utanmadınızmı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Editor said: Birde yazmayan ama hergün forumu kontrol eden paticikleri bilseniz oha dersiniz :) Aynen :D , mesela ben divan otel'in orda da uzaktan uzaktan bakınıyodum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 bağırsaydın "ben editöööööör,yok mu patidaaaaş?!" diye... 17 kişi oradaydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 yakında bizi de evlerimizden alırlar tek tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 biride dememiş ki, o sıkıştıran polisler de patiydi diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 valla 2005 ten beri buradayım kimseye denk gelmedim ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Editor said: Birde yazmayan ama hergün forumu kontrol eden paticikleri bilseniz oha dersiniz :) kesinlikle evet..bir 10 sene haftada en az 2-3 kez okur dururdum hic yazmak aklima gelmemisti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 keşke hiç gelmeseymiş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 eskiden okunacak bir şeyler vardı, yazmaya fırsat kalmıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 adam 10 senenin acısını çıkarıyormuş meğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Yalnız dikkat edelim. Hemşeri hemşeriyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Editor said: Divan otelinin orda polisler tarafından sıkıştırılırken 1 tane bile paticik yoktu yanımda mesela... yazık utanmıyormusunz... utanmadınızmı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 buranin reklamsiz olmasi bunda buyuk etken.. reklam giren yer cozutuyo nedense.. ornekleri cok var eksi, alkislarlayasiyorum, inci vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Buradaki adamların çoğu kral herifler. Seviyorum ula sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Yine duygusala bağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 adam hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ben bi mecidiyeköyde absolut u görmüştüm galiba kulağında kulak üstü kulaklık vardı. birde bi aralar o kadar boşukluktaydımki taksim meydandaki burger kingin önünde durup birini bekliyomuş gibi dikiliyodum orda. birisinin bana faktığını farkettim fistan dı galiba o da. okuyup onaylarsa o olup olmadığını sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 yok ben istanbulda degilim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar