KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 kaymak gibi çocuk olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 kaymak derken oooowai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=N2uG9vwrCN4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Abi zaten adam kız arkadaşına yardırdınız diye gelmemiş miyhdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ıh yardirmismiyiz kiz arkadasina..ben hissetmediydim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 noyan CRT deneyimlerini anlatmış videoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 noyanın ilginç faaliyetlerine kızlardan olumlu tepkiler var ama. bebek gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 çökmüş yanlız bu eleman, (video da) 27-28 falan degilmiydi yaşı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 video yeni ya benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 parantezi yanlıs yere koydum videoda pert görünüyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Dalai Lama yaşlandırır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Daesu said: çökmüş yanlız bu eleman, (video da) 27-28 falan degilmiydi yaşı ? faces of meth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Daesu said: çökmüş yanlız bu eleman, (video da) 27-28 falan degilmiydi yaşı ? Meth: Not even once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 vegan oldu ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Meth satanlarin mal karsiligi tarot fali kabul ettigini saiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 meth kullaniyor olsaydi 5 kez filan olduydu..bence tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Llama said: BabacumMostors said: abi baya baya zenine bakıyorsa çingenelik edip illustrasyonlu tasarım kartviziti yaptırıp parasın ıda versin, o ne abi sen ban kart yap ben sana tarot bakayım abi adam parayı falan da red ediyordu en son e tamam reddetsin ama boktan bir tarot seansına kimse o istediği tasarımı yapmaz kusura bakmasın bunun da farkındadır diyecektim de o kısmı hiç düşünmemiştir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 bu arada parayı reddeden adam altın seviyor, çok iyi bir yalıtkanmış ya off bu kadar traş bir insanın varlığını sadece ibretlik olarak kabul edebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 öyle deme altın kapitalizm ile kirlenmemiş T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 tarot ayağana karı kız mı kovalıyo yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ahahahah onun sebebi tekke ve zaviyeler kanunu ya. para karşılığında fal bakmak,büyücülük üfürükçülük filan yapmak kanunen yasak. tabi bug var yasada, falcı kafeler filan var filan müşterilere ücretsiz fal bakıyoruz diyip kurtulabiliyorlar. noyzura da işi para almıyorum hediye alıyorum diyip çözmüş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 bingildak said: bize ne arkadaş, sileceksen sil geç. kendin eklemişsin, kendin tribe girmişsin. sanki her şeyi normaldi de bu çok şaşırtıcı olmuş gibi huehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 noyan sama... 30 yaşında... reenkarnasyona inanıyor... küfür gibi yeminle. yani aslında inansın tabi de... neyse şimdi kıvıramıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Abi o konudan vuramıyorsun, dünyada bir milyar insana yakın reenkarnasyona inananlar :D sadece hindular kaç kişidir ztn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 FromTheHell said: bingildak said: bize ne arkadaş, sileceksen sil geç. kendin eklemişsin, kendin tribe girmişsin. sanki her şeyi normaldi de bu çok şaşırtıcı olmuş gibi huehuehue ADAM SAMA SİZ KİMSİNİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar