WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 paticik arkada dogecoin kazıdırıyor olabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Korax said: Esh said: insanların hala utorrent kullanıyo olması. tixati neyinize yetmiyo lan sunu demeye geldiydim, gittim çünkü performansı yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 put.io varken utorrent-bittorent vs. kullanmakta neyin nesi? fakir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Bright said: qBittorrent kullanıyorum ben, tavsiye ederim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 ben bunlara inanmıyorum aslan gibi program utporrent takıyorsun indiriyor bunlar hep cahapa zihniyeti neymiş bitcoin üretiyormuş sorsan hayatında koyun güdmemiş adamlar 1,2 mb lık programı beyenmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 put.io = Paranla Rezil olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 en son vuze kullaniyodum la ben, varmidir bi catlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 uTorrent 1.8.2 kullanıyorum ben her şeye yetiyor. Tertemiz. Tixati ve Transmission da kullandım bir süre , gene döndüm uTorrente. Yılların alışkanlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 at boku izi kalsın open source değil mi bu bitcoin ürettiği bölümü koysunlar önüme inanayım. onun dışında yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Editor said: Korax said: Esh said: insanların hala utorrent kullanıyo olması. tixati neyinize yetmiyo lan sunu demeye geldiydim, gittim çünkü performansı yeterli değil ne alaka abi, baglantin iyiyse herturlu catir catir indiriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 bok atılmasına da hakikate de gerek yok. utorrent geçersiz, ocak dışı. biraz içli dışlı olan herkes terk etti veya 3 senelik versiyon kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Esh said: insanların hala utorrent kullanıyo olması. tixati neyinize yetmiyo lan bunun ayarı falan var mı? indirdim de şimdi aşırı yavaş indiriyor. seed falan yüksek bilindik bi film indiriyorum. 150 kb la indiriyo, arayüzünü de sevdim utorrent kullanmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 abi saçmalamayın utorrent performansı ile karşılaştırmayın pls... Ha linux versionları ok ama win versionlarını bırakın allahsen.......... Kandırmayın milleti Utorrent en son versionunu yükleyin miss gibi ufacık bannerdan ne çok korkar olmuşsunuz yahu adware dedikleride o başta soruyor sana kabul etmessen zaten yüklemio bişi bilinçli kullanıcı olun biraz. illa banner filan şikayetçiyseniz pro kullanın akıyor... HAtta isteyin benden verim size pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 zamanında utorrent in geçmiş bir versiyonunu kurayım dediydim, ekinde bu epicscale programı gelmişti ve uyarı fln yoktu gayet. hatta "acaba hangi yüklediğim programla geldi" diye düşündüydüm fln. ben de tam "hangi torrent programını kursak" diodum ki gurular tixati dediyse onu kuracağız demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 qbittorrent kullanan bir ben varım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Ulan yıllardır utorrent kullanıyorum, durduk yere kıllandırdınız. Cuk kadar program, torrent indirmek dısında ne ozelligi arıyorsunuz da vazgeciyorsunuz, nedir sebebi? bitcoin dalgasına sildim qbittorrent yukledim. benim icin degisen bi sey olacagını sanmıyorum. bi de tixati falan denmis, ne ozelligi var bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 artistlikten başka bir farkı yok ya tixati aylarca kullandım sonra pcyi kitleyen bugı yüzünden bıraktım performans açısından hiçbir farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 toggie said: Ulan yıllardır utorrent kullanıyorum, durduk yere kıllandırdınız. Cuk kadar program, torrent indirmek dısında ne ozelligi arıyorsunuz da vazgeciyorsunuz, nedir sebebi? bitcoin dalgasına sildim qbittorrent yukledim. benim icin degisen bi sey olacagını sanmıyorum. bi de tixati falan denmis, ne ozelligi var bunun? abi, utorrent gizli gizli yüklemiyor o programı. ha bazı sürümleri soruyor bazıları sormadan yüklüyor ama yüklü programlarda görünüyor client ı. remove edip regedit ten silip fln halledebiliosun sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar