DareJedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 CCP den yeni oyun butun platformlarda olacagi soyleniyor. http://www.evevalkyrie.com/ http://www.engadget.com/2014/03/19/gdc-2014-eve-valkyrie-coming-to-ps4-sonys-new-vr-headset/ http://www.youtube.com/watch?v=DZ4gpjwJa08
Creus Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Epic ya warp ile bir anda geldiklerinde tüylerim kazık!
Certhas Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 yıldız sistemlerinin temalarını farklı tutarlarsa çok iyi bir oyun olacak gibi gözüküyor.
bingildak Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 deathmatch kıvamında mı onu anlamadım ben. eve online ile paralel çalıştıramazlar herhalde.
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Suan entegre olacagini sanmam ama Dust gibi zamanla entegre yapabilirler gibime geliyor isteyen konsol uzerinden dronelari fln kontrol edebilir bu sekilde.
Creus Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 hedefleri paralel çalıştırmaktı diye biliyorum ama emin değilim. DM tadında daha arcade olacaktı bu oyun. Oculus desteği ile gelecekti vs. Bayadır bakmıyorum gerçi son hali nedir bilmiyorum.
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 VR amacli gelistirilmis birsey sanirim oncelik PS4 ve morpheus olacak. WIll the Rift/Morpheus be required to play? Yes. Categorically Yes. All of the Yes's from the bank of Yes input via direct Yes transplant into your Yes organ. There will be no non-vr interface for Valkyrie. Will Valkyrie come out on PC? Yes, yes it will! Infact PC is the primary system for EVE Valkyrie to come out on. It will also be released for Sony's Morpheus system on the PS4. When will Valkyrie come out on PC/PS4? It will be released when the Oculus Rift is released (as of writing 2015), as it is one of the launch titles for it. For the PS4, again, it will be released when the Morpheus is ready. What will the specifications be for Valkyrie? A yearning to feel the solar winds at your wings, a heighten sense of 3 dimensional warfare and the ability to shoot people. if your PC can handle EVE Online, you can handle Valkyrie. What will the input controls be for Valkyrie? Game pad controllers are definite (I can confirm this myself), while the PC version will almost certainly (95% sure here) have Joystick support. Will it be integrated into EVE Online/Dust/Legion? For the time being, no. Other than a shared universe, this game will be an entirely separate venture from the rest of New Eden - i.e. You can't blap another players carrier.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Abow PC ye gelirse kredi kartım hazır, Joystickimi aramaya başlayayım ben. Nereye sakladı isem bulayım.
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Yeni değil, 1 küsür sene önce duyurdular. PC de de olacak ama önce PS4 e geliyor
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 O degilde son patch ile benim eve kendi kendini sildi :P
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 repair mi çalıştırdın ne yaptın? soruyor sana patchi yapmadan önce nereye taşıyayım diye bu arada. başka klasöre atmıştır
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=amtBUkmHS0w
loop Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 First person camera gelmiş loo.. Normal oyuna..
loop Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Eve in emekçi halkları, inaktif bir hesabımızdaki assetlere, oyuna girmeden bakma şansımız var mı ?
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Api key varsa hala duran belki ordan olabilir biseyler
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Yada 4 saatligine activate ettirebiliyorsun onu deneyebilirsin
loop Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Benim rorqual pilotum. İlerde belki madenciliğe dönüş yaparım, hours for plex hakkımı yakmak istemiyorum.. Tşk.
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Hakki yakma diye bisey yok. Tekrar actirirsin
loop Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Hmm, bi ara 4 saati kullamayanın hakkı yanıyordu. Ama haklısın, bu şekilde hakkı yanan bir hesabımda şu an yine var. Bu iyi oldu rorqualımı alırım. Bu arada sevgili aluriel, daha önce belki sordum ama unutmuş olabilirim. Bazıları oyundaki bazı BPO ların düşmediğini, elde etme imkanı olmadığını eskiden edinmiş kişilerin kopyalaması sayesinde bunların üretilebildiğini söylüyor, öyle mi ? Bütün BPO ların nerden elde edildiğine dair bir tablo var mı ? T3 gemiler bunların modülleri, capital gemiler falan!
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 http://games.chruker.dk/eve_online/inventory_search.php surdan aratabilirsin merak ettigin herseyi
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 tengu diye arat mesela tengu ile alakalı herseyi listeteliyor. altlara dogru blueprintler de var vs tengu bp nerden geliyor bilmiyorum orda da yazmıyor galiba ama diger kontrol ettigim gemiler vardı. cap olarak archon naglfar vs mesela
Öne çıkan mesajlar