Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yastıksız yatanlar

Killer

Öne çıkan mesajlar

benim senelerdir bi geniz akıntım var. sabah kalktığımda hep burnum boğazm falan doluyo oluyo kakkuk tükürüyorum. senelerdir de ortopedik yastık kullanıyodum, 2 3 gündür yastıksız yatıyorum azaldı resmen.

yüzü koyun yatamam bide ya yan ya sırt üstü. şimdi yastıksız olunca boyun aşağı salınıyo tabi ama boyun ağrısıyla kalkmıyorum. sadece o rahatlık yok

var mı yastıksız yatan, geniz akıntısı gibi yeto hastalıklarla uğraşan
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

geniz akıntısı bende de va, kalkınca sürekli balgam atıyorum içim dışıma çıkıyo.

Alerjik olmalı diye düşünüyorum.

çevre olayı baya değiştiriyo da hani kronik de bi olayı var. alerji duruma göre arttırıo ya da azaltıyo

yastıksızlıktan beri rahat ettim de boynu patlatır mıyız diye düşnüyorum, ya da baya ince bişey alcam
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Kalın yastık olunca ben de rahat edemem. İnce olacak sadece boynu destekleyecek kadar. O zaman ne akıntı ne ağrı çekiyorum. Kocaman sert yastıklarda yatanlar bu dünyadan değilmiş gibi geliyor bana.

büyük değil ama sert yastıkta yatıyodum. şu curve olanlar var ya

@Esh

AGAM YAPMA:(
Sosyal ağlarda paylaş

yattigim yatakta kac yastik olursa olsun uyudugum zaman illaki salliyorum hepsini bir yere. bu durumda yillardir yastiksiz yatiyorum denebilir. ve sanirim en rahat sey.

genzimde bir problem yok kucuk yasta bademcikleri geniz etini komple sokup aldilar.
sen de aldir gitsin baya rahat ediyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Kalın yastık olunca ben de rahat edemem. İnce olacak sadece boynu destekleyecek kadar. O zaman ne akıntı ne ağrı çekiyorum. Kocaman sert yastıklarda yatanlar bu dünyadan değilmiş gibi geliyor bana.

aynen. geniz akıntısı problemi bende de var. burundan ameliyat olduktan sonra rahatladım biraz. bide senelerdir alçak yastıklara yatarım. sert ve yüksek yastıkta yatınca akıntı daha fazla oluyor+ boyun ağrısı çekiyorum(yüksek yastıkla)
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

benim senelerdir bi geniz akıntım var. sabah kalktığımda hep burnum boğazm falan doluyo oluyo kakkuk tükürüyorum. senelerdir de ortopedik yastık kullanıyodum, 2 3 gündür yastıksız yatıyorum azaldı resmen.

yüzü koyun yatamam bide ya yan ya sırt üstü. şimdi yastıksız olunca boyun aşağı salınıyo tabi ama boyun ağrısıyla kalkmıyorum. sadece o rahatlık yok

muhtemelen toz akarına alerjin var, yastıkla yatmanla alakası yok. Yeni bir yastık da alsan aynı hesap olurdu. Yatığının kılıfını değiştir miyor musun sık?
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

Hafif yastikla surekli yan. Bi sag bi sol, ortasi yok. Geniz akintisi alerjik galiba toza karsi oldugunu dusunuyorum. Her nisan mayis hastalanirim surekli , hic sekmez. Genz etiyle ateskes anlasmasi yaptim artik ben
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...