Killer Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 benim senelerdir bi geniz akıntım var. sabah kalktığımda hep burnum boğazm falan doluyo oluyo kakkuk tükürüyorum. senelerdir de ortopedik yastık kullanıyodum, 2 3 gündür yastıksız yatıyorum azaldı resmen. yüzü koyun yatamam bide ya yan ya sırt üstü. şimdi yastıksız olunca boyun aşağı salınıyo tabi ama boyun ağrısıyla kalkmıyorum. sadece o rahatlık yok var mı yastıksız yatan, geniz akıntısı gibi yeto hastalıklarla uğraşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 en az 5 yastıkla yatıyorum. bacak arasına yastık koymadan uyuyamam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 beli falan da rahatlatıyo o. o kadar yastığı kafanın altına mı koyuyon? dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Killer said: beli falan da rahatlatıyo o. o kadar yastığı kafanın altına mı koyuyon? dfg serpiştiriyorum kanepeye kimi kolumun altına kimi başın yanına, karambole hangisi nereye denk gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 benim heo boynum agrıyo tek yastık 2 yastık farketmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 senko said: en az 5 yastıkla yatıyorum. adama japon diyoduk bizans prensesi çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 geniz akıntısı bende de va, kalkınca sürekli balgam atıyorum içim dışıma çıkıyo. Alerjik olmalı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 senko said: bacak arasına yastık koymadan uyuyamam zaten bunu yapan cok var ya. rahat uyutuyo cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 RamsesII said: geniz akıntısı bende de va, kalkınca sürekli balgam atıyorum içim dışıma çıkıyo. Alerjik olmalı diye düşünüyorum. çevre olayı baya değiştiriyo da hani kronik de bi olayı var. alerji duruma göre arttırıo ya da azaltıyo yastıksızlıktan beri rahat ettim de boynu patlatır mıyız diye düşnüyorum, ya da baya ince bişey alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 boyun düzleşmesi olur işte. zaten bilgisayardan olacak, arttırısın etkisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Kalın yastık olunca ben de rahat edemem. İnce olacak sadece boynu destekleyecek kadar. O zaman ne akıntı ne ağrı çekiyorum. Kocaman sert yastıklarda yatanlar bu dünyadan değilmiş gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 vaperon said: Kalın yastık olunca ben de rahat edemem. İnce olacak sadece boynu destekleyecek kadar. O zaman ne akıntı ne ağrı çekiyorum. Kocaman sert yastıklarda yatanlar bu dünyadan değilmiş gibi geliyor bana. büyük değil ama sert yastıkta yatıyodum. şu curve olanlar var ya @Esh AGAM YAPMA:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 korkma lan, sıktım. ama pederde oldu boyun düzleşmesi, yamuk tv seyretmekten falan olur demiş doktor. geceleri tv karşısında uyuyunca böyle oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 yattigim yatakta kac yastik olursa olsun uyudugum zaman illaki salliyorum hepsini bir yere. bu durumda yillardir yastiksiz yatiyorum denebilir. ve sanirim en rahat sey. genzimde bir problem yok kucuk yasta bademcikleri geniz etini komple sokup aldilar. sen de aldir gitsin baya rahat ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Yüksek yastık candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 vaperon said: Kalın yastık olunca ben de rahat edemem. İnce olacak sadece boynu destekleyecek kadar. O zaman ne akıntı ne ağrı çekiyorum. Kocaman sert yastıklarda yatanlar bu dünyadan değilmiş gibi geliyor bana. aynen. geniz akıntısı problemi bende de var. burundan ameliyat olduktan sonra rahatladım biraz. bide senelerdir alçak yastıklara yatarım. sert ve yüksek yastıkta yatınca akıntı daha fazla oluyor+ boyun ağrısı çekiyorum(yüksek yastıkla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Killer said: benim senelerdir bi geniz akıntım var. sabah kalktığımda hep burnum boğazm falan doluyo oluyo kakkuk tükürüyorum. senelerdir de ortopedik yastık kullanıyodum, 2 3 gündür yastıksız yatıyorum azaldı resmen. yüzü koyun yatamam bide ya yan ya sırt üstü. şimdi yastıksız olunca boyun aşağı salınıyo tabi ama boyun ağrısıyla kalkmıyorum. sadece o rahatlık yok var mı yastıksız yatan, geniz akıntısı gibi yeto hastalıklarla uğraşan muhtemelen toz akarına alerjin var, yastıkla yatmanla alakası yok. Yeni bir yastık da alsan aynı hesap olurdu. Yatığının kılıfını değiştir miyor musun sık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 gece içinde bazen yastıklı bazen yastıksız yatıyorum keyfime göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Ben bi yastık kafamın altında bi tanesi üstünde yatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Duruşuma dikkat etmediğim sürece boynum biraz öne eğik duruyorum, yastıksız yatsam düzleşir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Reflüyle mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 havlu üstüne atkı yaptım (atkı baya yumuşak) tam boyun seviyesi oldu. onla yatıcam bi süre bi bakalım dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 sert yataklarda yastiksiz kalasiniz. yatis pozisyonuna gore degisir bu heralde, yuzustu yatiyosan yastiksiz olur da yan yatiyosan boynun berkilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Killer said: benim senelerdir bi geniz akıntım var. sabah kalktığımda hep burnum boğazm falan doluyo oluyo kakkuk tükürüyorum. senelerdir de ortopedik yastık kullanıyodum, 2 3 gündür yastıksız yatıyorum azaldı resmen. yüzü koyun yatamam bide ya yan ya sırt üstü. şimdi yastıksız olunca boyun aşağı salınıyo tabi ama boyun ağrısıyla kalkmıyorum. sadece o rahatlık yok var mı yastıksız yatan, geniz akıntısı gibi yeto hastalıklarla uğraşan Hafif yastikla surekli yan. Bi sag bi sol, ortasi yok. Geniz akintisi alerjik galiba toza karsi oldugunu dusunuyorum. Her nisan mayis hastalanirim surekli , hic sekmez. Genz etiyle ateskes anlasmasi yaptim artik ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Yastıksız yatan pek duymadım ben 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar