Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayramlaşalım

Zagg

Öne çıkan mesajlar

said:
Bellow, 14 Kasım 2004 08:43 tarihinde demiş ki:
Bu konu biraz erken açılmış bayram namazını kılmadan önce bayramlaşmak istemedim herkese iyi bayramlar P:

Saat 8:30'da nasıl bayram namazını kılmıyorsun onu çözemedim.

EUHEUHEUHE tmm tmm şaka!

Herkeşe HERKEŞLERE HAYIRLI BAYRAMLAR!!!![signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
SlayerTR GameMaster
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

anne-baba ikilsii bayramöda beni evde unutup kaçtılar
her zamanki gibi...
istanbuldada başka akrabamız yok

demekki harçlık olarak 5in yada 3 ün birini alabilrim
avcumu yalayabilrim

size berekteli avlar
hayırlı bayramlar
hmmm avuç içini yalamının dayanılaz tadııııııı...........[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı bayramlar el öpenlerinz çok olsun :)
dogmeat arkadaşımıza havale ile bayram harçlığı gönderelim :)[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

gözlerim doldu numb!
bu fedakalrıınızı hiç unutmucam
parayı toplayın ben size adres vercem.

:)[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Sosyal ağlarda paylaş

El öpenleriniz çok olsun gençler :)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

Bayraminiz mubarek olsun PaTi ahalisi..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Nightelf Hunter - Level 11 - (WoW Open Beta Server 9) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

Butun patilerin bayramı kutlu olsun :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...